• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayyy berbatım bugün dün yediklerim dokunmuş hem ishal hem bulantı nolur yardım edinn ne yapılır bu durumda geçden beri perişanım

1 hafta önce bende de oldu canım. miden dayanırsa çok su iç haşlanmış patates ye. pirinçli çorbada işe yarıyor. ve dinlen.

Benim sezaryen tecrubem cok acıydı.
Ameliyathaneden yataga gelinen surecte uyandim. Ve canim cok yaniyor.diye agladim.
Genel anestezi idi güya ama bilemiyorum kötü bir anesteziste.denk.geldim sanirim.
2. Ye.korktum valla simdiden..

Çok geçmiş olsun canım, dediğin gibi anestezi uzmanı çok önemli, bende ameliyathaneden çıkarken uyandım tam gormuyordum insanları tam secemedim ama bilincim yerindeydi, en fazla acıyı bende o anda hissettim ama öyle dayanamayacagim şiddette değildi, belkide oğlumun yanağı yanagimda mis kokusunu çekerken acıyı tam farketmemiste olabilirim, devlet hastanesiydi ama ameliyat ekibi ilgi ve alakalari harikaydı. Ameliyathane ye girdim dr da dahil olmak üzere sohbet muhabbet espri o kadar rahatladim ki, anestezi verilirken kahkaha atiyordum resmen, mutlu uyudum mutlu uyandım.
Seninki biraz kötü tecrübe olmuş ama korkma hastaneyi değiştirir iyi bi yerde yaparsın ikinci dogumunu inşallah, Rabbim o günleri göstersin, dr izin verse 6 aydan yaparım ikinciyi ama sezeryan sonrası 2 sene uygun gormuyorlarmis, napalım bekleyecez artık. :halay:
Keyfini bozma sende canım, canını sıktıkça acıların da gaz probleminde daha çok artar, sakin ol dinlen bi derin nefes al, kızının gül yüzüne bak gülümse gerisi çözülür inşallah en kisa zamanda

Kızlar günaydınlar. Sonumu sezeryan gibi görünüyor ve benim hiç bilgim yok bu konuda doktorla konuşmadan önce biraz kafamda toparlamam lazım. Epidural ve spinal farkları nedir hangisini neden trcih etmeliyim. Sonraısnda sıkıntılar hangisinde daha fazla tecrübeli olanlar bi yazıverseniz bana :)

Kızlar günaydınlar. Sonumu sezeryan gibi görünüyor ve benim hiç bilgim yok bu konuda doktorla konuşmadan önce biraz kafamda toparlamam lazım. Epidural ve spinal farkları nedir hangisini neden trcih etmeliyim. Sonraısnda sıkıntılar hangisinde daha fazla tecrübeli olanlar bi yazıverseniz bana :)

Canim benimki genel oldu sıkıntı yaşamadım çok. Spinal ve epiduralin farkıni cok bilmiyorum tecrübem yok ama spinal daha fazla memnun bırakıyor, ben sana spinal i tavsiye ederim

Gunaydin kızlar
Sikintilarimizi atlattik. Yani.ben atlattim.
Cok.sukur.taburcu oluyoruz.
Simdi cikis.islemlerii.için beklemedeyiz.

Bende öyle okudum genellikle epiduralin sonraso daha sıkıntılıymış sanırım
Benim.secme.sansim.yoktu, ama olsa.idi spinal.isterdim.
Genel oldu.benim,
yesilcan86 yesilcan86 ben ameliyathane ye girdiğimde yalnizdim.
Esim.annesini almaya gitmsiti, acilen alindim ya sezaryene.
Kontrol diye gitmistik. Nasilsa daha almazlar.dedi esim gitti aldilar,
Sakindim gerci esime haber.vermedim.telas yapmasin.diye ama.o soguk.ameliyathane deneyimi.yine de.tedirgin etti,
Odaya gelirken.uyanma.olayi.standard mis sanirim, ama.benim epey agrim oldu, neyse.gecti gitti. Gaz.sorunum da gecti su dikisleri atlattik mi.canavar gibi.olurum.Insallah ..

Cok sukur canim. Sen nasilsin kizla oglus nasil. Kardeslikleri nasil gidiyuor. Bizimki bugun isyan etti defne artik eve gelsin anne diye. Bikac gun sonra gelcek oglum dedim hayir anne 1 saat sonra gelsin dedi :KK45:
Benim bu emzirme icin gitmelerimden skildi galiba :işsiz:
İyi şükür canım alıştı biraz daha.kendi çok seviyo ama babası kucağına alınca kıskanıyo biraz.bizde gece seviyoruz:anne: ali kaanda sıkılmıştır artık sürekli gidiyosunya canım.kıyamam.inşallah en kısa sürede gelir evine defnecik:KK200:

Evet muhakkak geliyor ama bazı kadınlar anlayamiyor. Misal ben gece wc ye girdiğim de ışığı yakmıyorum. Belki o arada kayıp gitti!
Benim bi arkadaşımin iki kızı var. İlkinde hiç görmemiş, ötekinde suyuyla bir gelmis
Benım hala nişan yok çok dıkkat ettım bugüne dek :(

Evet muhakkak geliyor ama bazı kadınlar anlayamiyor. Misal ben gece wc ye girdiğim de ışığı yakmıyorum. Belki o arada kayıp gitti!
Benim bi arkadaşımin iki kızı var. İlkinde hiç görmemiş, ötekinde suyuyla bir gelmis
Canım benim kızdada gelmemişti bunda geldi ama.görsen kesin fark edersin.normal akıntıdan çok farklı.suyum ikisindede gelmedi hastanede açtılar.kızda fark etmemiştim bile suyumun açıldığını.bunda baya acıdı.

Benim 3 gündür ara ara sancım oluyor ama nst ye baktı Dr düzensiz bu ağrılar dedi. Doğum yapan anneler sizce çarşambayı bekler mi

Evettttt o güzellik sana ait! Sen yaptın onu! Ne acayip di mi! Doya doya öp annesi sev. O karnınin dışarıda gözüken ayaklarını al avuç içine. Öp kokla.
Sabır sıfırın altında on. Zaten hiç yoktu :KK70:
Gelse de artık ben de yaşasam bu duyguları. Ama yok. Hiç niyeti yok. Bilsem ki üç beş gün. Beklerim. Ama bizimki de gününü gecircek gibi. Sonunda ben de sezeryan olucam herhalde.
Hep kokluyorum öpüyorum anca hareketleniyorum gerci. Dikisler anca izin veriyor. Altini.hep babanesi ve babasi aldi simdiye. Bana 1 kez nasip oldu ama artik.o minik ayaklar benimmm..
Kiz ben seni rahatlatmak istemistim. Guya.
Ama daha beter hasretini deprestirdim.
Haydaaa :KK70:

Merhabalar,
Allah hayırlı evlat eylesin bebeğini. Sağlıkla büyüt inşallah.gaz sancısı için kayısılı form çayları çok işe yarıyor. Tamamen gazını Atana kadar 3-4 bardak içebilirsin. Bende çok işe yaradı. Geçmiş olsun:)
Cok.teşekkürler canim.
Önerini kesinlikle not alıyorum.
Bu arada taburcu olduk,eve geldik. Minigim sonunda bizimle evimizde.
Esimde cok tatli pimpirik bir baba oldu.
Yeni.haline.bayıldım :nazar::KK48:

Ay canim bu aksam 8 deki emzirmesine yetisemedim gelicwmi de soylemedighim icinn vermisler sutunu. Aslinda erkende vermisler cunku cok aghlamis.
Ben gittigimde battaniyeye sarip oyle kucagima alip emziriyprum ya aksamda oyle yapmislar kuzum annesini aramis heralde oyle battaniysinde uyumus oyule yatirmilar kuvoze. Nasil icim parcalandi. Alip eve getireaim geliyor artik ama az daha buyusunde kucuk olmanin skinrisini yasamasin evde. Az daha sabir insallah.
Gorkem pasamizda bi gelsinde yapissin annecigine oh mis miss
Yaaa çok duygulandım bunları okuyunca kuzum benim yaaa bunların hepsi ana kuzusu...bizlere ihtiyacı var kıyamam defneye ben

Hep kokluyorum öpüyorum anca hareketleniyorum gerci. Dikisler anca izin veriyor. Altini.hep babanesi ve babasi aldi simdiye. Bana 1 kez nasip oldu ama artik.o minik ayaklar benimmm..
Kiz ben seni rahatlatmak istemistim. Guya.
Ama daha beter hasretini deprestirdim.
Haydaaa :KK70:

Cok.teşekkürler canim.
Önerini kesinlikle not alıyorum.
Bu arada taburcu olduk,eve geldik. Minigim sonunda bizimle evimizde.
Esimde cok tatli pimpirik bir baba oldu.
Yeni.haline.bayıldım :nazar::KK48:
Eviniz mis gibi Bebek kokusuzla doldu :KK200: gaz sancısız, bol sütlü, bol uykulu günleriniz olsun inşallah. Bizim babamızda öyle:) gece benden çok kalkıp kontrol ediyor minnoşu:KK48:

Canim ben spinal oldum çok rahat geçti sadece biraz gaz sancılarım oldu o da bir gece sürdü ertesi gün ayaktaydim zaten yatmayı onermiyorlar hareket etmen laxim birde ameliyattan sonraki 4 gün gunde 4 litre sıvı tuket dedi anasteziyi yapan kişi kahve iç dedi ama çok şükür bende bi yan etki olmafigindan kahve felan içmedim.kişiden kişiye değişiyor bu işler canım ama korkulacak bişey yok rahat ol

Selam kızlar:KK25:ay yogunluktan yazamıyorum artık firsat bulursam yatıp dinleniyorum.Dün 1aylık olduk biz teyzeleri:KK36: Herkes iyi mi? Kedibochi Kedibochi m de dogum yapmış prensesimin ömrü güzel olsun inşallah :KK200:sayılı kişi kaldı artık:halay:
Kedibochi Kedibochi yaklaşıyor ışte canım. Senin kız dinlene dinlene geliyor. Doktor elle muayene ettiyse açılman hizlanabilir. Hadi hayırlısıyla gelsin.
NicksizYumurta NicksizYumurta senden nihayet çıt çıktı eee tabi bebiş var artık. Bugün daha iyiyim. Moralim de düzeldi. İnşallah salı sabahı muayene iyi geçer. Çantamı yarın hazır edicem artık.
Hazırla artik tatlım bebişlerin ne zaman gelecegi belli olmuyor:KK46:hep iyi ol canım minigin kollarindayken moral cok onemli :anne:

Evet yaa benimde hep aklimda. Ama yagmurdamlasinin adi cikmadi NicksizYumurta NicksizYumurta tatlim senin haberrin var mi yagmurdamlamizdan
Berenebru Berenebru canim sen nerelerdesin
Tatlım Berenebru Berenebru doğum yaptı cok şükür sağlıklı bir ogluşu var:KK200::nazar:
yagmurr_damlasi yagmurr_damlasi beklemede malum sata göre 31mayıs onun doğum tarihi:KK46:en sonuncu o olacak sanırım :confused:

Sabahtan beri su içsem affedersiniz çıkarıyorum 4 kilo vermişim bi günde napmalıyım sizce serum falan mı kullanayım. Dün akşam lahmacun yemiştim o dokundu belli ki hiç hastaneyle uğraşmayım dinleneyim mi

Back
X