• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gunaydin Mayıs anneleri benim daha zamanim var ama size bir soru sormak istiyorum. Dogum yapanlar icin hayırlı olsun bekleyenlere de hayirli dogumlar diliyorum bir avazda inşallah :KK66: cati muayenenizi kacinci haftada oldunuz ben bu kontrolde sormayi unuttum da 36 mi 38 mi bide çok ağrılı bisey mi bir aydinlatirsaniz cooooook sevinirim :KK51:

Sabahtan beri su içsem affedersiniz çıkarıyorum 4 kilo vermişim bi günde napmalıyım sizce serum falan mı kullanayım. Dün akşam lahmacun yemiştim o dokundu belli ki hiç hastaneyle uğraşmayım dinleneyim mi
Bence doktora git canm hic yoktan bos serum takarlar cok sivi kaybetmissin
Gunaydin Mayıs anneleri benim daha zamanim var ama size bir soru sormak istiyorum. Dogum yapanlar icin hayırlı olsun bekleyenlere de hayirli dogumlar diliyorum bir avazda inşallah :KK66: cati muayenenizi kacinci haftada oldunuz ben bu kontrolde sormayi unuttum da 36 mi 38 mi bide çok ağrılı bisey mi bir aydinlatirsaniz cooooook sevinirim :KK51:
Benim 37de yapildi 37den önce yapcagni sanmam ama sonra yapani duydum ağrılı degil doktorun pozisyonunu felan yönlendirir öyle büyütme gözünde

Canım benim kızdada gelmemişti bunda geldi ama.görsen kesin fark edersin.normal akıntıdan çok farklı.suyum ikisindede gelmedi hastanede açtılar.kızda fark etmemiştim bile suyumun açıldığını.bunda baya acıdı.
Ay kıyamam nası acitmislar!!

Bilmiyorum yani dediğim gibi ben geceleri çok dikkat edemiyorum. Zaten çok uyuduğum yok ve saatte iki kere çişe kalkıyorum. Eğer uykum varsa dağılmasın diye hiç ışığı açmıyorum artık.
Ama sancu falan yok hiç. Bi de benim karnım sanki aşağıya gideceğine iyice yukarı çıktı. Ne oluyor anlayamıyorum yaa

Merhaba biz 20 günlük olduk oğlum iyi çok şükür doğduğu gibi ameliyat oldu biliyorsunuz kcuck bedeniyle ne zor günler atlattik ama Rabbim bize bağışladı onu hersey öyle ilerledi ki biz bile anlamadik türkiyenin en iyi doktorlarının kucağına düştük şimdi hersey yolunda kontrollerimize gidip geliyoruz insallah daha da iyi olacak

miranda_1986 miranda_1986 ikizlere kaldık. Benim SATa göre 25mayısti .kiz ya erken olur derken ultrasonda hep 6 haziran 10haziran çıktı. Zaten 8haftalık gittiğimde 5haftalık görünmüştü daha kalp atışı yoktu. Yani benim bebeğin suyu duzelirse haziran annesi olacam.
Oğlumdan tam 3yas kızımdan 7buçuk yaş küçük olacak. Kızım geceleri uyanıp ağlıyor. Karabasanlar başladı. Kaygısını uyanıkken saklıyor galiba gece ağlamasına uyanıyoruz. Oğlum henüz farkında değil ama yaman bi oğlum var. Ablasını yanıma yatirtmaz opturtmez. Beni zor günler bekliyor. Insallah kolaylaşır. Bunalınca babanneye yolluyorum ikisini. Yine öyle yaparım herhalde...

Doğum yapanlar kaçıyo yazmıyo diyordum ama grçektem gelenden gidenden dolayı yatamadım daha canım çıkmış durumda bi bebekle uğraşıyorum bi gelenlerle oğlum zaten kıskançlıktan beni yedi bitirdi şu zamn geçsede gelen gidenler bi bitseeee bıktımmmmmm kendime çocuklarıma kalmak istıyorum artık:uykucu::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ay canim bu aksam 8 deki emzirmesine yetisemedim gelicwmi de soylemedighim icinn vermisler sutunu. Aslinda erkende vermisler cunku cok aghlamis.
Ben gittigimde battaniyeye sarip oyle kucagima alip emziriyprum ya aksamda oyle yapmislar kuzum annesini aramis heralde oyle battaniysinde uyumus oyule yatirmilar kuvoze. Nasil icim parcalandi. Alip eve getireaim geliyor artik ama az daha buyusunde kucuk olmanin skinrisini yasamasin evde. Az daha sabir insallah.
Gorkem pasamizda bi gelsinde yapissin annecigine oh mis miss
Teyzesi yer onu yaa....
Masallah kizimiza
Tabi aldı annesinin kokusunu durur mu artık bak nasıl da buyuycek hemen kızımız bugün gorkemin yanından çıktık defneyi konuşuyoruz esimle hep dualarimizdasin buna sukur deyip dayaniyoruz geçen gün ziyarette konuştuk adamın 38 gündür bebeği de esi de hastanedeymis Rabbim şifa versin bütün bekleyenlere

Salı akşamı 23.55 Te epidural sezaryenle doğum yaptım. Cuma günü taburcu oldum. Neden bu kadar kaldığıma gelecek olursak epiduralin yan etkisi olan şiddetli baş ağrısı beni mahvetti. Hala geçmiş değil. Beynim dönüyor sanki gözlerim yuvalarindan cikacakmis gibi zonkluyor.

Ağrı kesiciler,serumlar,antibiyotikler banamisin demedi o agriyi hiç bişey kesmedi. En son bi serum bagladilar vücut reaksiyon verdi baygınlık geçirdim kendimden geçtim ölüyorum sandim. Zar zor ayilttilar. Sabaha kadar gözetim altindaydim sabah emara aldilar beyinde sorun mu var diye şükür temiz çıktı.

Sezaryen olacaklar spinal ya da genel tercih etsin bence. epiduralin yan etkisi çok oluyomus. Bizzat yaşadım hala atabilmis değilim.

Kendimi toparlayip bebeğime yetemedim yavrum sarılık oldu :KK43:
Geçmiş olsun canım

Gunaydin kızlar
Sikintilarimizi atlattik. Yani.ben atlattim.
Cok.sukur.taburcu oluyoruz.
Simdi cikis.islemlerii.için beklemedeyiz.

Benim.secme.sansim.yoktu, ama olsa.idi spinal.isterdim.
Genel oldu.benim,
yesilcan86 yesilcan86 ben ameliyathane ye girdiğimde yalnizdim.
Esim.annesini almaya gitmsiti, acilen alindim ya sezaryene.
Kontrol diye gitmistik. Nasilsa daha almazlar.dedi esim gitti aldilar,
Sakindim gerci esime haber.vermedim.telas yapmasin.diye ama.o soguk.ameliyathane deneyimi.yine de.tedirgin etti,
Odaya gelirken.uyanma.olayi.standard mis sanirim, ama.benim epey agrim oldu, neyse.gecti gitti. Gaz.sorunum da gecti su dikisleri atlattik mi.canavar gibi.olurum.Insallah ..

İnşallah canım Allah ıkinizede sağlık sıhhat versin

benim şimdililk normal doğum olacak gibi görünüyor. epidural yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. bu yazdıklarını başkalarından da duydum. acaba sancıya dayanıp yaptırmamak mı en iyisi
Canım her bünye farklı herkeste olacak diye bişey yok. Ben ilk kızımı epidural sezeryanla doğurdum şükür bende hiç baş ağrısı olmadı memnun kalmıştım ben. Ama arkadaşın şanssızlığı onda yan etki yapmış baya. Bence doktorunla avantaj ve dezavantajlarını görüşüp öyle karar ver

Canım her bünye farklı herkeste olacak diye bişey yok. Ben ilk kızımı epidural sezeryanla doğurdum şükür bende hiç baş ağrısı olmadı memnun kalmıştım ben. Ama arkadaşın şanssızlığı onda yan etki yapmış baya. Bence doktorunla avantaj ve dezavantajlarını görüşüp öyle karar ver
sanırım öyle yapıcam doktoruma çok güveniyorum o bu konuda karar vermeme yardımcı olacaktır.geçen doğumumda suni sancıyı baya uzun süre aldım ama ikinci doğumda daha çabuk açılma oluyor deniyor belki epidurale de ihtiyaç duymam ya da dozları oluyormuş en az dozdan da düşünülebilir.

Bizde bugün bir aylık olduk ama ben hala bir düzen oturtamadim bi gün çok uyanık kalıyor ağlıyor niye ağlıyor bir yerimi açıyor agriyor rahat değil diyorum bugünde çok uyuyor niye uyuyor acaba hastanın diyorum ortasını nasıl bulacam

Benimkide maşallah çok az ağlıyor ama çok uyuyor, 2 saatte bir uyandır karnini doyur yoksa sarılık olur dediler hastaneden, uyandirabilene aşk olsun, cok uğraşıyorum zorla doyuruyorum, cok uyuyor ya normalmi acaba, biz daha 6 gunluguz. Sutumde 2 gün geldi bugün yine kesildi, mama vermek istemiyorum kuzuma

Sabahtan beri su içsem affedersiniz çıkarıyorum 4 kilo vermişim bi günde napmalıyım sizce serum falan mı kullanayım. Dün akşam lahmacun yemiştim o dokundu belli ki hiç hastaneyle uğraşmayım dinleneyim mi
Canım kesinlikle acile git serum takarlar tahlil yaparlar. Ben de ishal olmuştum susuz kaldığım için çarpıntım olmuş nstde bebeğin kalp atışları da çok hızlıydı serum takıldı hemen. Ondan sonra düzeldi. Acile başvur hemen

Back
X