• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ben doğurdu m darısı kalanların başına normal doğum 3550 diyodu ama 3100 doğdu oğlum iri bebektir diye düşünüp de korkmayın bebeğinizin kilosundan.. çok şükür sağlığı yerinde .. normal doğum oldu.. sabah 7 de giriş Aksam 7 gibi doğdu . Hepinizi öpüyorum biraz uyuyup dinlenmek istiyorum

Kusme annesi daha vakti var oglusun. Annesinin karnini cok sevmis belliki cok anneci bi oglus geliyor.
Ay neffcim benim son adet tarihim 16 Ağustos. Dr ona göre ilk 21 Mayıs dedi bana. Ama benim periyodlarim çok uzamisti ve ben ovulasyon tarihime göre 30 mayıs olduğunu hesapladım. Sonra 12 haftalık ultrasonuma göre Dr 26 mayis diye tarih verdi. Ultrasonu yapan radyolog da 1 Haziran yazmış rapora.
Yani anlayacağın her telden ayrı birşey çalıyor. Üstelik Dr A göre ben şu anda 40 haftalık hamileyim. O hep önden gösterdi beni.
Ben hala 38+5 diye sayıyorum ama dayanamıyorum. Çok sıkıldım gebe olmaktan. Doğsun artık istiyorum. Evde olmak bana göre değil. Bir haftadir sadece bir gün evde oturdum hep çıktım gezdim ama oyalamiyor beni. Devin de dönsün poposunu uyusun. Azcık ineyim aşağıya demiyor

Kızlar ben doğurdu m darısı kalanların başına normal doğum 3550 diyodu ama 3100 doğdu oğlum iri bebektir diye düşünüp de korkmayın bebeğinizin kilosundan.. çok şükür sağlığı yerinde .. normal doğum oldu.. sabah 7 de giriş Aksam 7 gibi doğdu . Hepinizi öpüyorum biraz uyuyup dinlenmek istiyorum
Ay sen atlatmışsın darısı başımıza olsun.

Gobus ne zaman indi?

Yani benim daha inmedi de... Daha çok bekler miyim acaba..

Ay şekerim nası bi insan oldum ben böyle. İki kere mesaj yazmışım bi tebrik etmemişim.
Gözün aydın. Analı babalı büyüsün yavrusun ömürlü olsun. Sana da çok geçmiş olsun. Kısa zamanda ayaklanır bol bol sutlenirsin inşallah

Ay neffcim benim son adet tarihim 16 Ağustos. Dr ona göre ilk 21 Mayıs dedi bana. Ama benim periyodlarim çok uzamisti ve ben ovulasyon tarihime göre 30 mayıs olduğunu hesapladım. Sonra 12 haftalık ultrasonuma göre Dr 26 mayis diye tarih verdi. Ultrasonu yapan radyolog da 1 Haziran yazmış rapora.
Yani anlayacağın her telden ayrı birşey çalıyor. Üstelik Dr A göre ben şu anda 40 haftalık hamileyim. O hep önden gösterdi beni.
Ben hala 38+5 diye sayıyorum ama dayanamıyorum. Çok sıkıldım gebe olmaktan. Doğsun artık istiyorum. Evde olmak bana göre değil. Bir haftadir sadece bir gün evde oturdum hep çıktım gezdim ama oyalamiyor beni. Devin de dönsün poposunu uyusun. Azcık ineyim aşağıya demiyor
Ah mirandacim alikaan da oyleydi asagiya insin diye neler yapmistim. Kac km yurudum hic bilmiyorum. Zten sipa 41 haftyalik dogdu.
Zaten hamilelik genel olareak beklemesi zor bisey. Heleki 38 den sonrasi daha zor oluyor. Koca gobekle.
Ama dayan az kaldi. Devin in gelmesi cok yakin.
Son vitaminlerini aliyor kucuk adam

Salı akşamı 23.55 Te epidural sezaryenle doğum yaptım. Cuma günü taburcu oldum. Neden bu kadar kaldığıma gelecek olursak epiduralin yan etkisi olan şiddetli baş ağrısı beni mahvetti. Hala geçmiş değil. Beynim dönüyor sanki gözlerim yuvalarindan cikacakmis gibi zonkluyor.

Ağrı kesiciler,serumlar,antibiyotikler banamisin demedi o agriyi hiç bişey kesmedi. En son bi serum bagladilar vücut reaksiyon verdi baygınlık geçirdim kendimden geçtim ölüyorum sandim. Zar zor ayilttilar. Sabaha kadar gözetim altindaydim sabah emara aldilar beyinde sorun mu var diye şükür temiz çıktı.

Sezaryen olacaklar spinal ya da genel tercih etsin bence. epiduralin yan etkisi çok oluyomus. Bizzat yaşadım hala atabilmis değilim.

Kendimi toparlayip bebeğime yetemedim yavrum sarılık oldu :KK43:

Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün!
Yetemedim diye düşünüp moralini bozma lütfen, yenidogan sarılığı orani zaten cok yuksek, ve ne anne sütü ne baska biseyle direk baglantili degil..insallah bir an once agrilarin diner de keyifle bebeginle zaman gecirebilirsin:)

Ehhehehe. Ben kuşum ona. Doğmuyor :KK43:(
Kusme annesi. Az.kaldi geliyor yakisiklin.
Kavuşunca o ask.herseye değerli diyorsun.
Bak bunu ben.diyorum
Deli sherry :D
Allah anali babali büyütsün.
Masallah ne.guzel.oluvermiş

Ah mirandacim alikaan da oyleydi asagiya insin diye neler yapmistim. Kac km yurudum hic bilmiyorum. Zten sipa 41 haftyalik dogdu.
Zaten hamilelik genel olareak beklemesi zor bisey. Heleki 38 den sonrasi daha zor oluyor. Koca gobekle.
Ama dayan az kaldi. Devin in gelmesi cok yakin.
Son vitaminlerini aliyor kucuk adam
Hahahhaha vitaminlerimi almayı mi kessem??? :)))
Bugün şeker diyabet hak getire. Kocama en açılışından en baharatlisindan hint yemeği ısmarladım. Yemediğim bi o kaldı. Bakalım ise yaricak mi!

Kusme annesi. Az.kaldi geliyor yakisiklin.
Kavuşunca o ask.herseye değerli diyorsun.
Bak bunu ben.diyorum
Deli sherry :KK70:

Allah anali babali büyütsün.
Masallah ne.guzel.oluvermiş

Ben bilmemm. Gelsin de öyle diyelim :D :D

Ay bem kendimi yalnız kalmış hissediyorummmmm. Sanki tüm dünya doğurdu bir ben kaldım. Senin ardından hemen gelirim sanıyordum ben sherry yaa. Bi de inatla ikizler oldu ya benim dana!

Ben bilmemm. Gelsin de öyle diyelim :KK70: :KK70:

Ay bem kendimi yalnız kalmış hissediyorummmmm. Sanki tüm dünya doğurdu bir ben kaldım. Senin ardından hemen gelirim sanıyordum ben sherry yaa. Bi de inatla ikizler oldu ya benim dana!
yerim ben o danayi yaaaaa:KK200:
Ben.tuhaf duygular icindeyim. Inanamiyorum.
Bu.bebis.benim.karnımda ki mi ?
Sonra o tipik.havaya tekmelerinden.birini.yapıyor.
Hah diyorum sag yana krose.yapan minis.evet bu.benimki diyorum:anneadayı:
Tuhaf ama harika duygular. Bir kere.acayip gurur ve mutluluk verici.
Az.daha sabir azzz.daha :anne:
Geleceksin canim peşimden eli.kulaginda.
Benim bugun 40+6 olacakti mesela.doğurmasam.
Daha 40. Haftan dolmadi.
Mayis.sonu haziran.basi.tarihli olunca sona kalman.normal.
Birak son gunlerin.tadini.çıkarsın pasan.
Ohh.ekmek.elden.su gölden
( ana karnindaki suya gonderme :KK66: )

EnHarbiKiz EnHarbiKiz canım sana geçmiş olsun ve gözün aydın bebeğin hayırlı olsun. İnşallah çabuk toparlanirsiniz
Sağol canım Allah razı olsun :)

benim şimdililk normal doğum olacak gibi görünüyor. epidural yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. bu yazdıklarını başkalarından da duydum. acaba sancıya dayanıp yaptırmamak mı en iyisi
Ah kardes ne işin var epidural denen zulüm ignesiyle? Normal doğur kurtul. Sonrasında epiduralin verdiği azabı niye yaşayasin. İnan o ağrı sancı 2 normal doğuma bedeldir. Benmde hersey normaldi son dk işler değişti. Suyum nişanım gelmişti doğum sancısı başlamış 4 5 saat çekmiştim. Bebeğim kakasini yaptıgi için acil sezaryene alındım. Sancim varken ay ne zormus diyordum baya kibrandirmisti. Sezaryenden sonra o neymiş ki dedim

Geçmiş olsun canım. Acı kahve içiriyorlarmis epidural de baş ağrısını engellesin diye. Doktorun sana icirmis miydi?
Çok teşekkür ederim canım. Hayatımda kahve içmemis bırak icmeyi kokusundan midem bulandıgi için kahve satan dukkanlarin önünden gecmemis ben, kaç bardak kahve nescafe içtim sayısını bilmiyorum. Pacalarimdan kahve akacak kadar içtim zerre kadar ise yaramadi

Benim simdi derdimin.bebegimin.sutu gazi olmasi lazim.
Ama ben.gaz.sancisindan.ölüyorum.
Resmen.bagirsaklarim.karnimda hareketleniyor.sanki kizim.tekme atiyor.gibi.hareketli karnim.
Off cok zormus.
Hep normal dogururum diye bir sürü okudum ama sezaryen konusunda ne.cahil misim.
Bir de z.yagi.Denicem bakalim
Ayy aynı ben resmen içimde dolaniyor anneme gösterdim gel bak nasıl geziyor diye annem şok oldu bebek hareketleri nasıl karnimi sekilden şekile sokuyorsa o gazda aynı şeyi yapiyor. Hastanede lavman yaptılar da rahatladım. Bir arkadas tavsiyesi ile; rezene,kişniş,kimyon,anason aldım aktardan ama hepsi tohum toz değil. 1 bardak kaynar suya hepsinden 1 çay kaşığı koyup demliyorum. Hem gazimi geçiriyor hem bağırsakları calistirip kabızım olmayı engelliyor. Sütü de bollastiriyor. Çok faydasını gördüm tavsiye ederım. Çok geçmiş olsun
Canim once senin sagligin onemli hic yavruma yetemedim deme neler atlatmissin cok gecmis olsun. Sarilik her bebek atlatiyor hic uzme kendini. Sen iyi olda bebisinde seninle iyui olucak merak etme
Sağol canım Allah razı olsun. Defne melegin güzel haberlerini okudum coookk mutlu oldum. Doğuma girerken ve doğum esnasinda hep dua ettim Defne için. Rabbim bütün hastaliklarina şifa versin bu kötü günler geçmişte kalsın alikaan ve Defne el ele parklarda koşup oynasinlar inşallah. Allahim şu mübarek gece hürmetine kabul etsin dualarimizi defnenin artık evinde ve cok sağlıklı olduğu haberlerini de alalım inşallah

Hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün!
Yetemedim diye düşünüp moralini bozma lütfen, yenidogan sarılığı orani zaten cok yuksek, ve ne anne sütü ne baska biseyle direk baglantili degil..insallah bir an once agrilarin diner de keyifle bebeginle zaman gecirebilirsin:)
Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah düzelir bebisim ve hasta olan tüm bebisler. Onlara bişey olmasın ya insan kahroluyor

Kedibochi Kedibochi canım bol bol yuru yoksa o gaz sancısı geçmiyor malesefki
Canim fink attim koridorda ama olmadi. Sancidan.öldüm. en.son.lavman.yapildi

Sherrycim rezene çayı annedeki ve bebekde ki gaza da iyi geliyor bildigm kadaritla. Yeme içme ile ilgili bir yasağın var mı?
Ayaklarına muhakkak çorap giy. Sıcakta emzirirken zorlanacağını biliyorum ama benim ablama çok yardımcı olmustu
Rezene ictim.canim ama.gec.kalmistim. karnim 6 aylik gibi sismisti. Gaita yi.basaramayinca lavman.istedim

Sezeryan sonrası çok mu zormuş :KK43: :KK43: normal yapabilirim ama sezeryan tarihi isticem . Bunu neden söyledin :KK43:

Off ne zor gercekten bende normal bekliorum ama gelmeyecek gibi pazartesi nts var gene persembe gunu 40. Haftam bitiyor gelmezse bir hafta daha bekleriz dedi bende bu kaka olayindan korkuyorum acaba gunu doldugu zaman sezeryan istesemmi cok kararsizimmm pisman da olmak istemiyorum Allah korusun birsey olur diye cok korkuyorum Allah bize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etti bu son kavusma zamanlarinda birsey olmasin noluuur
Allah hepimizi yardimcisi olsun doguranlarin bebeklerine bol bol saglik versin annelerine de guc kuvvet versin hemen herkes iyilessin kandiliniz mubarek olsun bizz bekleyenleri de bir avazda kurtarsin insallah saglikli bir sekilde
Kizlar sizikorkutmak istemedim.
Kontrolleri duzenli yaptirin korkmayin.
Hareketlerini kontrol.edin.duzenli.nst.ye.girin
Benim.nst de.çıktı

Ah kardes ne işin var epidural denen zulüm ignesiyle? Normal doğur kurtul. Sonrasında epiduralin verdiği azabı niye yaşayasin. İnan o ağrı sancı 2 normal doğuma bedeldir. Benmde hersey normaldi son dk işler değişti. Suyum nişanım gelmişti doğum sancısı başlamış 4 5 saat çekmiştim. Bebeğim kakasini yaptıgi için acil sezaryene alındım. Sancim varken ay ne zormus diyordum baya kibrandirmisti. Sezaryenden sonra o neymiş ki dedim

Çok teşekkür ederim canım. Hayatımda kahve içmemis bırak icmeyi kokusundan midem bulandıgi için kahve satan dukkanlarin önünden gecmemis ben, kaç bardak kahve nescafe içtim sayısını bilmiyorum. Pacalarimdan kahve akacak kadar içtim zerre kadar ise yaramadi

Ayy aynı ben resmen içimde dolaniyor anneme gösterdim gel bak nasıl geziyor diye annem şok oldu bebek hareketleri nasıl karnimi sekilden şekile sokuyorsa o gazda aynı şeyi yapiyor. Hastanede lavman yaptılar da rahatladım. Bir arkadas tavsiyesi ile; rezene,kişniş,kimyon,anason aldım aktardan ama hepsi tohum toz değil. 1 bardak kaynar suya hepsinden 1 çay kaşığı koyup demliyorum. Hem gazimi geçiriyor hem bağırsakları calistirip kabızım olmayı engelliyor. Sütü de bollastiriyor. Çok faydasını gördüm tavsiye ederım. Çok geçmiş olsun

Sağol canım Allah razı olsun. Defne melegin güzel haberlerini okudum coookk mutlu oldum. Doğuma girerken ve doğum esnasinda hep dua ettim Defne için. Rabbim bütün hastaliklarina şifa versin bu kötü günler geçmişte kalsın alikaan ve Defne el ele parklarda koşup oynasinlar inşallah. Allahim şu mübarek gece hürmetine kabul etsin dualarimizi defnenin artık evinde ve cok sağlıklı olduğu haberlerini de alalım inşallah

Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah düzelir bebisim ve hasta olan tüm bebisler. Onlara bişey olmasın ya insan kahroluyor
Teşekkürler canim maalesef.gec.uyandim.ben. bu.reseneye vs ye.
Sonum.lavman.oldu.
Resmen karnimda bagirsaklarimda filler tepisiyordu.
Ama.dediklerini .sut.icin.yapacağım

cnm bana olanı paylaşayım seninle akşam üzeri güzel bir duş aldım duştan sonra sürekli tuvaletim geldi her idrardan sonra altıma kaçırmışım gibi şeffaf ıslaklıklarım oldu ben idrar kaçırıyorum sandım son aylar olur dedilerdi birde midem çok ağrıdı neyse tuvalete git gel sabah 3:45 oldu uyuyordum uykumdan uyandım ılık ılık bişey aktı aya kaltım fazlalaştı her yer şırıl sıklam oldu sonrası hastane su geldikten sonra sancım başladı benim tabi herkeste aynı olmaz kiminin önce sancısı gelir sonra suyu

İnsallah dedigin gibi olurda bikac gune dogum yaparm hayirlisiyla

Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün inşallah canmm

yerim ben o danayi yaaaaa:KK200:
Ben.tuhaf duygular icindeyim. Inanamiyorum.
Bu.bebis.benim.karnımda ki mi ?
Sonra o tipik.havaya tekmelerinden.birini.yapıyor.
Hah diyorum sag yana krose.yapan minis.evet bu.benimki diyorum:anneadayı:
Tuhaf ama harika duygular. Bir kere.acayip gurur ve mutluluk verici.
Az.daha sabir azzz.daha :anne:
Geleceksin canim peşimden eli.kulaginda.
Benim bugun 40+6 olacakti mesela.doğurmasam.
Daha 40. Haftan dolmadi.
Mayis.sonu haziran.basi.tarihli olunca sona kalman.normal.
Birak son gunlerin.tadini.çıkarsın pasan.
Ohh.ekmek.elden.su gölden
( ana karnindaki suya gonderme :KK66: )
Evettttt o güzellik sana ait! Sen yaptın onu! Ne acayip di mi! Doya doya öp annesi sev. O karnınin dışarıda gözüken ayaklarını al avuç içine. Öp kokla.
Sabır sıfırın altında on. Zaten hiç yoktu :D
Gelse de artık ben de yaşasam bu duyguları. Ama yok. Hiç niyeti yok. Bilsem ki üç beş gün. Beklerim. Ama bizimki de gününü gecircek gibi. Sonunda ben de sezeryan olucam herhalde.

Çok gecmis olsun canım. Ablam da çok çekti migrenden. Epidural sonrası kafasını duvarlara vurdu ağrısından.
Ama geçip gidiyor. İnşallah senin de en kısa zamanda geçmiş olur.

Benim simdi derdimin.bebegimin.sutu gazi olmasi lazim.
Ama ben.gaz.sancisindan.ölüyorum.
Resmen.bagirsaklarim.karnimda hareketleniyor.sanki kizim.tekme atiyor.gibi.hareketli karnim.
Off cok zormus.
Hep normal dogururum diye bir sürü okudum ama sezaryen konusunda ne.cahil misim.
Bir de z.yagi.Denicem bakalim
Merhabalar,
Allah hayırlı evlat eylesin bebeğini. Sağlıkla büyüt inşallah.gaz sancısı için kayısılı form çayları çok işe yarıyor. Tamamen gazını Atana kadar 3-4 bardak içebilirsin. Bende çok işe yaradı. Geçmiş olsun:)

Back
X