- Konu Sahibi CadiKazani
- #54.881
Ooof off bugünde nasip olmadi doğurmak...
Hayırlı sabahlar olsun inşallah herkese

Hayırlı sabahlar olsun inşallah herkese

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sezaryen tecrubem cok acıydı.
Ameliyathaneden yataga gelinen surecte uyandim. Ve canim cok yaniyor.diye agladim.
Genel anestezi idi güya ama bilemiyorum kötü bir anesteziste.denk.geldim sanirim.
2. Ye.korktum valla simdiden..
Kızlar günaydınlar. Sonumu sezeryan gibi görünüyor ve benim hiç bilgim yok bu konuda doktorla konuşmadan önce biraz kafamda toparlamam lazım. Epidural ve spinal farkları nedir hangisini neden trcih etmeliyim. Sonraısnda sıkıntılar hangisinde daha fazla tecrübeli olanlar bi yazıverseniz bana :)
Bende öyle okudum genellikle epiduralin sonraso daha sıkıntılıymış sanırımCanim benimki genel oldu sıkıntı yaşamadım çok. Spinal ve epiduralin farkıni cok bilmiyorum tecrübem yok ama spinal daha fazla memnun bırakıyor, ben sana spinal i tavsiye ederim
Benim.secme.sansim.yoktu, ama olsa.idi spinal.isterdim.Bende öyle okudum genellikle epiduralin sonraso daha sıkıntılıymış sanırım
İyi şükür canım alıştı biraz daha.kendi çok seviyo ama babası kucağına alınca kıskanıyo biraz.bizde gece seviyoruzCok sukur canim. Sen nasilsin kizla oglus nasil. Kardeslikleri nasil gidiyuor. Bizimki bugun isyan etti defne artik eve gelsin anne diye. Bikac gun sonra gelcek oglum dedim hayir anne 1 saat sonra gelsin dedi
Benim bu emzirme icin gitmelerimden skildi galiba![]()
Benım hala nişan yok çok dıkkat ettım bugüne dekEvet muhakkak geliyor ama bazı kadınlar anlayamiyor. Misal ben gece wc ye girdiğim de ışığı yakmıyorum. Belki o arada kayıp gitti!
Benim bi arkadaşımin iki kızı var. İlkinde hiç görmemiş, ötekinde suyuyla bir gelmis
Evet canım bayadır göremmiyorum bende merak ettim.bide @Minipiti vardı canım sen nerelerdesin.Evet yaa benimde hep aklimda. Ama yagmurdamlasinin adi cikmadiNicksizYumurta tatlim senin haberrin var mi yagmurdamlamizdan
Berenebru canim sen nerelerdesin
Canım benim kızdada gelmemişti bunda geldi ama.görsen kesin fark edersin.normal akıntıdan çok farklı.suyum ikisindede gelmedi hastanede açtılar.kızda fark etmemiştim bile suyumun açıldığını.bunda baya acıdı.Evet muhakkak geliyor ama bazı kadınlar anlayamiyor. Misal ben gece wc ye girdiğim de ışığı yakmıyorum. Belki o arada kayıp gitti!
Benim bi arkadaşımin iki kızı var. İlkinde hiç görmemiş, ötekinde suyuyla bir gelmis
Hep kokluyorum öpüyorum anca hareketleniyorum gerci. Dikisler anca izin veriyor. Altini.hep babanesi ve babasi aldi simdiye. Bana 1 kez nasip oldu ama artik.o minik ayaklar benimmm..Evettttt o güzellik sana ait! Sen yaptın onu! Ne acayip di mi! Doya doya öp annesi sev. O karnınin dışarıda gözüken ayaklarını al avuç içine. Öp kokla.
Sabır sıfırın altında on. Zaten hiç yoktu
Gelse de artık ben de yaşasam bu duyguları. Ama yok. Hiç niyeti yok. Bilsem ki üç beş gün. Beklerim. Ama bizimki de gününü gecircek gibi. Sonunda ben de sezeryan olucam herhalde.
Cok.teşekkürler canim.Merhabalar,
Allah hayırlı evlat eylesin bebeğini. Sağlıkla büyüt inşallah.gaz sancısı için kayısılı form çayları çok işe yarıyor. Tamamen gazını Atana kadar 3-4 bardak içebilirsin. Bende çok işe yaradı. Geçmiş olsun:)
Yaaa çok duygulandım bunları okuyunca kuzum benim yaaa bunların hepsi ana kuzusu...bizlere ihtiyacı var kıyamam defneye benAy canim bu aksam 8 deki emzirmesine yetisemedim gelicwmi de soylemedighim icinn vermisler sutunu. Aslinda erkende vermisler cunku cok aghlamis.
Ben gittigimde battaniyeye sarip oyle kucagima alip emziriyprum ya aksamda oyle yapmislar kuzum annesini aramis heralde oyle battaniysinde uyumus oyule yatirmilar kuvoze. Nasil icim parcalandi. Alip eve getireaim geliyor artik ama az daha buyusunde kucuk olmanin skinrisini yasamasin evde. Az daha sabir insallah.
Gorkem pasamizda bi gelsinde yapissin annecigine oh mis miss
Eviniz mis gibi Bebek kokusuzla dolduHep kokluyorum öpüyorum anca hareketleniyorum gerci. Dikisler anca izin veriyor. Altini.hep babanesi ve babasi aldi simdiye. Bana 1 kez nasip oldu ama artik.o minik ayaklar benimmm..
Kiz ben seni rahatlatmak istemistim. Guya.
Ama daha beter hasretini deprestirdim.
Haydaaa
Cok.teşekkürler canim.
Önerini kesinlikle not alıyorum.
Bu arada taburcu olduk,eve geldik. Minigim sonunda bizimle evimizde.
Esimde cok tatli pimpirik bir baba oldu.
Yeni.haline.bayıldım![]()
Canim ben spinal oldum çok rahat geçti sadece biraz gaz sancılarım oldu o da bir gece sürdü ertesi gün ayaktaydim zaten yatmayı onermiyorlar hareket etmen laxim birde ameliyattan sonraki 4 gün gunde 4 litre sıvı tuket dedi anasteziyi yapan kişi kahve iç dedi ama çok şükür bende bi yan etki olmafigindan kahve felan içmedim.kişiden kişiye değişiyor bu işler canım ama korkulacak bişey yok rahat olKızlar günaydınlar. Sonumu sezeryan gibi görünüyor ve benim hiç bilgim yok bu konuda doktorla konuşmadan önce biraz kafamda toparlamam lazım. Epidural ve spinal farkları nedir hangisini neden trcih etmeliyim. Sonraısnda sıkıntılar hangisinde daha fazla tecrübeli olanlar bi yazıverseniz bana :)
Hazırla artik tatlım bebişlerin ne zaman gelecegi belli olmuyorKedibochi yaklaşıyor ışte canım. Senin kız dinlene dinlene geliyor. Doktor elle muayene ettiyse açılman hizlanabilir. Hadi hayırlısıyla gelsin.
NicksizYumurta senden nihayet çıt çıktı eee tabi bebiş var artık. Bugün daha iyiyim. Moralim de düzeldi. İnşallah salı sabahı muayene iyi geçer. Çantamı yarın hazır edicem artık.
TatlımEvet yaa benimde hep aklimda. Ama yagmurdamlasinin adi cikmadiNicksizYumurta tatlim senin haberrin var mi yagmurdamlamizdan
Berenebru canim sen nerelerdesin