2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
6 tup kan ne icin verdiniz 10 gun sonra neden? Hayirli olsun ne guzel kalp atisinida duymussunuz
Kan tahlili ver degerlerini bir goreyim dedi, artik nelere bakmis sonuclari alinca gorecegim. 10 gun sonra kalp atislarina bir daha bakalim gelmisken tahlil sonuclarinada bakalim dedi. Normalde tahlil sonuclari 5 gun sonra cikicak.

Ddiyedan geldim çok şükür kanama durmuş bebeğin gelişimi çok iyi haftaya kalp atışını duyarız dedi çok mutlu oldum maşallah benim mercimeğime :)
Gecmis olsun. Vajinal ulteasondan sonra dusuk yaptim diye soyleyenler var. Zararli olsa doktorlar yapmazdi herhalde. Genede icime sinmedi, karindan bakilsin istedim. Sonucta karindan bakip gormese yapsin tamam ama karindan gordu cok sukur.

mrb kızlar ben daha hıc dr gıtmedım yarın yada pazartesı bı tahlıl yaptırayım dıyorum kasıklarıma agrı gırıyor normalmı sizce bırazda mıdem bulanıyor canım bısey ıstemıyor

doğal boyalar olduğunu söylüyorlar ama ne kadar güvenilir bilinmez boyatmamak en güzeli sanırım

ya ben birsey sorucam müthiş bir ufunet basıyor size de oluyor mu bir ateş geliyor sırtımdan yangın var sanki arka tarafta

mrb kızlar ben daha hıc dr gıtmedım yarın yada pazartesı bı tahlıl yaptırayım dıyorum kasıklarıma agrı gırıyor normalmı sizce bırazda mıdem bulanıyor canım bısey ıstemıyor
Ayni gune geliyor dogumlarimiz canim :)) nasil durdun bu zamana kadar 2 kez gittim ben bugunde keseyi gördüm. Benimde kasiklarda agri oluyor. Hatta ondan suphelenip yapmistim testi. Ve dedigin gibi zorlamasam ac ac dolaşırım. Canim yemwk istemiyor benimde

ya ben birsey sorucam müthiş bir ufunet basıyor size de oluyor mu bir ateş geliyor sırtımdan yangın var sanki arka tarafta
Ufunet derken canim anlamadim ama. Aksama dogru bana da bir usume geliyor. Ama tenim sanki ates gibi oluyor. Oyle bisi mi sendeki de

En iyisini düşünün ve hep hayırlısını isteyin Allahtan korkmayın inşaAllah bir gün var aramızda.. benim de göğüslerim dolgunlaştı ve ağrı var ağrıyı unutuyorum ama ellediğimde hissediyorum.. yani inşaAllah bişey olmaz bebişinize

Ufunet derken canim anlamadim ama. Aksama dogru bana da bir usume geliyor. Ama tenim sanki ates gibi oluyor. Oyle bisi mi sendeki de

yok daha hiiç üşümedim yanıyorum resmen ama çorapsız felan da gezemiyorum çünkü karım davul gibi oluyor bu sefer ama sıcağım da çok

İnşallah. Allah sağlıklı sıhhatli versin hepimizinkini. Ben onu Allah'a emanet ettim. Elimden başka bir şey gelmiyor çünkü. Gerçi internette şöyle birşey okudum. bu haftalarda azalabilirmiş hassasiyet. Bulantı çoğalırmış. Sanırım hormanlar dengesini bulana kadar belirtilerde dalgalanmalar olabiliyor. Çünkü bu haftaya kadar bulantım yoktu. Bu sabah bulantım şiddetliydi. Sanırım böyle bir şey. Fazla da takmamak gerek aslında ama elde değil işte.

Gecmis olsun. Vajinal ulteasondan sonra dusuk yaptim diye soyleyenler var. Zararli olsa doktorlar yapmazdi herhalde. Genede icime sinmedi, karindan bakilsin istedim. Sonucta karindan bakip gormese yapsin tamam ama karindan gordu cok sukur.
ever ben dusuk yaptm ama ondan mi bilmiyorum birde doktorlar asistandi beni cok zorladir ve canimi yaktilar affdersin cihazin cubugunu 3kere sokup sokup cikardular iyce geriye geriye deptiler zaten cok yenidyi hamilelegim 4gun sonrada dusuk yaptim belki yerinden oynattilar die aklima gelmiyor degil taniki kesin bisi tok ama bende baktrmayi dusunmyorum alttan

herkeze meraba:) 2 haftadır nisan annesi diye oralarda dolaşıyorum meğer mayıs annesi olacakmışım doktora gittim bugün ilkdefa 5+1 diye kaç haftalık oldugunu söyledi bunu neye göre söylüüyor acaba? bugün daha 5+1 im ama kesemi geçen hafta görmüştüm zaten ben yani 4 haftalıkken 4 mm di bugün kese 12 mm olmuş tabi bebiş yok henüz.. biraz moralim bozuk aslında nedense bir karamsarlığa kapıldım bebeğim olmayacakmış oluşmayacakmış gibi boğazım düğüm düğüm oldu hala da öyle 21 eylüle randevu yazdı. herşey normal diyor doktor ama içim hiç rahat değil nedense :S off

Canim benimde gogus agrim var. Hatta gebeligimi ogrenmeden 2 hafta once basladi diyebilirim. Ve o gunden beri hic gecmedi. siddeti surekli degisiyor. Mesela bugun hic hissetmedim diyebilirim. Ama dun cok agrimisti. Hatta ilk hamileligimi ogrendigimde agrinin az oldugu hissetmedigim gunler evham yapmistim senin gibi. Rahat ol . Olumsuz seyler aklina geldiginde kafandan hemen at ve baska seyler dusun ne bileyim bebek odasinin dekorasyonunu filan dusunolumsuz dusunmek sadece sana zarar kaderimizde ne varsa onu yasiyacagiz zaten daha once kimyasal gebelik gecirmis biri olarak soyluyorum bunlari

Canım benim kesem 3 gun once gittim 5 mm cıktı ve bana doktor tam 5+0 sın dedi suan 5+3 Um sen nasıl 12 mm le 5+1 oluyosun anlamdım gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…