• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım benim kesem 3 gun once gittim 5 mm cıktı ve bana doktor tam 5+0 sın dedi suan 5+3 Um sen nasıl 12 mm le 5+1 oluyosun anlamdım gercekten
Bana 6 hafta gibi geldi ama bilemem tabi canım anlamadım acıkcası bu arada iyi duşun canım guzel olsun ınsallah Görelim bebeklerımızı

Benim erken mi bilmiyorum ama saçlarım çok dökülüyor ve midem keyifsiz 3gundur bulanmiyor ama tuhaf iştahim ise tamamen kapalı. Daha bebisi de göremedim haftaya gidicez o yüzden yemeden içmeden yatıyorum sürekli birşey olmasın diye :KK57:
Erken degil canim benimde sac dokulmem 5 . Haftada baslamisti.ama istahsizlik 6. Hafftada basladi 2 gundur de mide yanmasi oldu arastirdim hamilelik hormonlari yapiyomus. Bazi hamilelerde erken basliyo bu tip belirtiler canim sebebi de hamilelik hormonlari buyuk ihtimal haftaya gorutusun bebisini ben 6 arti 1 de gormustum:anneadayı::nazar::KK19:

Canım benim kesem 3 gun once gittim 5 mm cıktı ve bana doktor tam 5+0 sın dedi suan 5+3 Um sen nasıl 12 mm le 5+1 oluyosun anlamdım gercekten

ay anlamadım canım ben bişi ya :(( öyle dedi 5+1 dedi bugün geçen hafta kesem 4 mm di hiç bişi demedi hafta konusunda bak moralim iyice bozuldu şuan :S

ay anlamadım canım ben bişi ya :KK43:( öyle dedi 5+1 dedi bugün geçen hafta kesem 4 mm di hiç bişi demedi hafta konusunda bak moralim iyice bozuldu şuan :S
Hayır canım tam tersi bence küçük degıl kesen buyuk bence ben anlatamadım sanırım canım belki doktor yanılmıştır ya da benimki yanılmıştır cunku kendi doktorum ameliyatta oldugu ıcın baska doktora gittim belki de o yanıldı bence buna Kafanı takma sana 12 mm diye doktor mu dedi sen mı hesapladın

ay anlamadım canım ben bişi ya :KK43:( öyle dedi 5+1 dedi bugün geçen hafta kesem 4 mm di hiç bişi demedi hafta konusunda bak moralim iyice bozuldu şuan :S
Bozma moralini bence. Ilk zamanlar biyle karisikliklar oluyor sanirim. Hem sen uzulme ki bebisinde uzulmesin. Bir hafta once bir hafta sonra farkeder mi saglikla gelsinler de ;) moralini yuksek tut. Icine sinmiyorsa doktorunu degis ;)

Hayır canım tam tersi bence küçük degıl kesen buyuk bence ben anlatamadım sanırım canım belki doktor yanılmıştır ya da benimki yanılmıştır cunku kendi doktorum ameliyatta oldugu ıcın baska doktora gittim belki de o yanıldı bence buna Kafanı takma sana 12 mm diye doktor mu dedi sen mı hesapladın

yok canım doktor dedi bakalım kese büyümüşmü dedi geçen hafta kaçtı diye sekreterine sordu 4 mm dedim hatta bende 02,9,2015 tarihinde hesapladı 12 mm olmuş dedi canım 5+1 sin dedi :S

yok canım doktor dedi bakalım kese büyümüşmü dedi geçen hafta kaçtı diye sekreterine sordu 4 mm dedim hatta bende 02,9,2015 tarihinde hesapladı 12 mm olmuş dedi canım 5+1 sin dedi :S
Canım herkesin ki Değişiyor demek ki sen niye üzülüyorsun ki canım kesenin boyu buyuk ne guzel benim ki ufak asıl sana göre

kızlarrrrr mide bulantım başladı :):) kendimi hamile gibi hissetmeye başladım çok şükür... midem bulandığı için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi :):)

Ya hanimlar su an alt ust oldum. Bugun doktor benden kan tahlilleri istedi yaptirdim. Simdi intden sonuclara baktim. Cogu sey yuksek cikmis. Anlamalarina bakiyim dedim losemi falan diyor. Korkmaya basladim. Atsam anlayabilcek yada kendi sonuclariyla karsilastiricak kimse var mi

canım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.
boş keseyi de vücut atıyor.
kanamam var üç gündür az az. bu akşam doktora gidicem. düştüyse sorun yok. ama parça kaldıysa kürtaj olucam. kürtaj olmak istemiyorum inşallah ne olacaksa kendiliğinden olur canım. çok üzgünüm.Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.
bir daha da pek umudum kalmadı. biliyorsun bu bile çok zor oldu zaten.
Geçmiş olsun

Slm kizlar,
Ben bugün minisimi gördüm cok mutlu oldum. Gözlerim doldu hemen:KK46:fotografi bile var:KK200: Haftasiyla uyumlu dedi doktorum:nazar: önümüzdeki sürecle ilgili, doğumla ilgili hatta hangi hastanede yapacagimla ilgili konustuk.
Kalp atislari icin haftaya cumaya randevu aldim:anneadayı:

benim karnım davul gibi oldu :KK43: öyle olan var mı.... aliexpressden de şimdiden 2 tane hamile jean sipariş ettim zaten 1 aydan önce gelmez:KK48::KK48:
aliexpressten hamile kıyafet almak için sabırsızlanıyorum bende umarım her şey güzel devam eder de bol bol alırız ;)

canım düşük başlamış.kese var yolk sac da vardı ama bebek oluşmadı.
boş keseyi de vücut atıyor.
kanamam var üç gündür az az. bu akşam doktora gidicem. düştüyse sorun yok. ama parça kaldıysa kürtaj olucam. kürtaj olmak istemiyorum inşallah ne olacaksa kendiliğinden olur canım. çok üzgünüm.Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.
bir daha da pek umudum kalmadı. biliyorsun bu bile çok zor oldu zaten.
bende boş keseyı yaşadım canım allah kolaylık versin benim kürtajla alındı, hakkında hayırlısı şimdide korku var içimde hep:KK17::KK43:

Merhaba kızlar ben feci ishal oldum Afedersiniz buna bağlı olarak halim kalmadı elim kolum kalkmiyor ne yapsam doktora gitsem ilaç kullanmak istemem

adetim iki gun gecikti test yaptm negatif yine degisik kasik agrim sabahlri gun biyu mide kazinmlarm bel agrim sulu akintim ve agzimda acilik var ama hic gunlerm gecikmez.iki gun olmadim ama yine negatif

adetim iki gun gecikti test yaptm negatif yine degisik kasik agrim sabahlri gun biyu mide kazinmlarm bel agrim sulu akintim ve agzimda acilik var ama hic gunlerm gecikmez.iki gun olmadim ama yine negatif
Beta hcg nin idrara geçmesi zaman alabiliyor. Kan testi daha erken sonuç verir.

Back