2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar ben pazartesi kan verdim 143.70 çıkmıştı hemşire daha yeni 10-15 günlük demişti sata görede 5 haftalığım doktora gitsem kese falan görünürmü yoksa beklemelimiyim

Kızlar bana dr kesenin mm ini söylemedi benim de sormak aklıma gelmedi hiç sadece 2 gün önceye göre büyümüş dedi büyüdüğünü ben de görebildim ama mmden niye bahsetmediki Birde sizde de akşama doğru şişkinlik oluyor mu sanki 4 aylık hamileymişim gibi karnım şişiyor çok tuhaf:)

kızlar bende yeni katıldım buraya sizden değişikliklerinizi tecrübeleriniz paylaşmanızı istiyorum. 5 haftalık hamileyim. ama sadece ufak bi kasık ağrım var ve mide bulantısı gibi herhangi birşeyim yok inşallahta olmaz. bunun dışında yaşanılacak muhtemel konular ,, yapılması gerekenler nelerdir. mesela ağır bir işte çalışıyorum.acaba bu hamileliğimi ve bebeğin tutunması veya farklı konularda etkiler mi. ....birde sabırsızlanıyorum kalp atışını duymak için. bana destek olun lütfen neler yapmam gerek hiçbir bilgiye sahip değilim .

Kızlar lütfen Cevap verin dün aksam eşime biraz sinirlendim Ağladım birazda üzdüm açıkcası kendimi ve benim Dune kadar az ama hergun hissettiğim kasık ağrılarım vardı dun aksamdan beri o ağrılarım kayboldu acaba üzüldüm Ağladım ve bebeğime bısey mı oldu cok ama cok korkuyorum boyle bısey olabilir mı

Teşekkür ederim canım. Kendimi dinlemekten vazgeçmeliyim bencede. :/

Bisey olmamistir canm.surekli kasik agrisi olacak diye bi durum yok..bebegini dusun ve sakin kalmaya calis:) iyi dusun iyi olsun:))

hayırlı olsun :) ilk 3 ay çok dikkat etmelisin ben ufak bi kanama sorunu yaşadım çok şükür atlattım ama doktor 3ay önemli dikkat etmelisin mutlaka dedi. Sen de çok yorma kendini

Kizlarrrrr gunaydin. Aksam uyku uyuyanadim ben bacak kramplari girdi 3defa uykumdan uyandi acayip agrili bisey aglicaktim nerdeyse arastirdim kalsiyum ve magnezyum eksikliginden oluyormus ne yicez ne icicez de alicaz bu besinleri yarabbim arastirma yaparken basima agri girdi

belki de anladıgın kadar yüksek değildir. bu tarz tahlilleri internetten vs bakarak cok dogru bilgi elde edilmiyor. bazı degerlerin beraber yüksek /düşük olması gerekiyor. bence direkt doktoruna danış ve diğer söylevleri kulakardı et.

bende boş keseyı yaşadım canım allah kolaylık versin benim kürtajla alındı, hakkında hayırlısı şimdide korku var içimde hep

içini ferah tut lütfen, inşallah saglıkla bebişleri kucagımıza alırız

gaz siskinliği olabilir

moralini yüksek tut lütfen. kasık agrıları ya da diğer belirtiler sürekli var olmayacak arada kaybolacak. nasıl ki herkesin mide bulantısı aynı zamanda baslayıp aynı zamanda bitmiyorsa bu da öyle. kendini bu kadar cok dinleme. ve üzülme lütfen. bebişini düşün üzüntünden sinirinden hep etkileniyor. kanama ve şiddetli agrı yoksa bebekler için cok endişe etmemeli sanırım güzel düşünelim güzel olsun

Dogru diyorsun canım ama o Sırada birden kesildiğini hissettim ağrımın ondan korktum bu kadar agrı ya da kanama olmadan da olabiliyormuş bu olay cok Tedirginım o yüzden

Dogru diyorsun canım ama o Sırada birden kesildiğini hissettim ağrımın ondan korktum bu kadar agrı ya da kanama olmadan da olabiliyormuş bu olay cok Tedirginım o yüzden

içini ferah tutmalısın güzel düşünmeli mutlu hissetmelisin. o bir mucize ve içinde yavas yavas büyüyor, inşallah güzel günler gecirip bebişleri saglıkla kucagımıza alacagız vucudunun o sırada salgıladıgı bazı hormonlardan dolayı da öyle hissetmiş olabilirsin. tedirginlikle hamilelik gecmez cünkü hamilelik zaten baslı basına bir bekleme ve hazırlık süreci

Kk'da bir arkadas yardimci oldu sagolsun. Dahiliye uzmani yorumladi sorun yok demis :))

Sagol canım ınsallah Yenicem bu huyumu

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım 2 gün önce öğrendim bebişimi çok şükür çok istiyordum sonunda nasip oldu. mayıs 13 günü görünüyor bu zaman geçer mi yaa:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…