- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi CadiKazani
-
amin.canım hakkında hayırlısı olsun.kaçıncı haftada boş gebelik olduğu anlaşıldı
Bende calisiyordum 2. Ayim firmada ama oncesinde hsg muayne icin izin aldim. 2dirde bebek için derken baktim adam bozuluyor. Konustuk oturup cikmamin uygun olcagina karar verdik. Bu hafta son benim artik evdeyim. Ya birde sac boyamak yasak mi acaba. Diplerim simsayah cikti cok kotuama cesart edemedim boyamaya
bence boyama simdilik sakın keske karar vermeden önce boyasaydın ben o zaman her ihtimale karsı boyadım doktor okeyleyene kadar boyama boyarsanda bitkisel boyalar var onlarla boyatbenim 8 yıl oldu cıksam cıkamamda tekim ofiste hersey baa bakıor bakalım artık yapcaz biseyler :)
aminnnn canım amin sanada hayırlısıylakızlar tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın.SAfsa ve diğer destek verenler teşekkür ederim.
inşallah en kısa zamanda ben de tekrar anneliği tadacağım. bu sefer sağlıkla kucağıma alacağım bebeğimi.
hepiniz dualarımdasınız,siz de dualarınızı esirgemeyin. Allah evlatlarınızın mis kokusunu çekmenizi nasip etsin.
Eski is yerim olsa bende dert etmezdim. Ama iflas etti kapandı.benim 8 yıl oldu cıksam cıkamamda tekim ofiste hersey baa bakıor bakalım artık yapcaz biseyler :)
Canim 1 senedir istiyorduk olmuyordu nerden biliyim kibence boyama simdilik sakın keske karar vermeden önce boyasaydın ben o zaman her ihtimale karsı boyadım doktor okeyleyene kadar boyama boyarsanda bitkisel boyalar var onlarla boyat
Yat canim dinlen. Bundan sonrada agir taşıma lutfen. Cok gecmis olsun bir sorun olmaz inskızlar , pazartesi gittim ben de kese görmeye ve gördükte çok şükür, dün birer kiloluk 2 tane poşet taşıdım kısa mesafede. akşamdan beri kasıklarımda bir sızlama bir ağrı var , düşük belirtisi midir bu :S yarın doktora gidicem , ama korkuyorum yarına kadar kötü birşey olmasından, hep yatıyorum bugün de . :S
Cnm diplere gelmeden saçlarının sarı kısmını koyulaştır bence ben beş haftalık hamileyken haberim yoktu saçımı boyatmıştım doktora sordum artık yasak dedi benimde saçım kızıl dipler Kumral çıkacak :/Canim 1 senedir istiyorduk olmuyordu nerden biliyim kisimdi saclar sari dipler siyh dolaniyorum
Hadi gozun aydin canim. Darisi basimizaMerhaba kızlar bende Nisan annesi topiğindeydim ama son ultroson muayenesinde bebeğimin sat a göre geride olduğunu öğrendim Nisan sonu Mayıs başı gibi hayırlısı ile bekliyorum meleğimi inş :) kalp atışını salı günü duyduk Rabbim duyamayanlara nasip etsin Dünya'nın en güzel sesi ...
Kuaforum cesaret edemiyor. Doktora sor diyor.doktor da sanmiyorum ki izin versin. Boyle dolascaz artik nese ki kisa denl geliyorCnm diplere gelmeden saçlarının sarı kısmını koyulaştır bence ben beş haftalık hamileyken haberim yoktu saçımı boyatmıştım doktora sordum artık yasak dedi benimde saçım kızıl dipler Kumral çıkacak :/
Kuaforum cesaret edemiyor. Doktora sor diyor.doktor da sanmiyorum ki izin versin. Boyle dolascaz artik nese ki kisa denl geliyorbirde son islemde sacim yanmisti bir kez daha boyarsam elimde kalicak
Papatya suyu mi denesem acabailk 3 ay boyatmayın diyorlar genelde. belki bitkisel ürünler kullanabilirsin. kendin boyayamazsan bile al götür kuaforun yapsın
Papatya suyu mi denesem acaba
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?