2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım hakkında hayırlısı olsun.kaçıncı haftada boş gebelik olduğu anlaşıldı
amin.
7 haftalıktı canım. kese vardı yolk sac vardı. ama 5. haftada kalmıştı. embriyo yoktu. kalp atışı da yoktu.
yolk sac varsa bebek kesin oluşur dediler ama olmadı.
düşmeye başlamasa 1 hafta daha bekleyecektik emin olmak için

benim 8 yıl oldu cıksam cıkamamda tekim ofiste hersey baa bakıor bakalım artık yapcaz biseyler :)

benim 8 yıl oldu cıksam cıkamamda tekim ofiste hersey baa bakıor bakalım artık yapcaz biseyler :)
bence boyama simdilik sakın keske karar vermeden önce boyasaydın ben o zaman her ihtimale karsı boyadım doktor okeyleyene kadar boyama boyarsanda bitkisel boyalar var onlarla boyat

kızlar tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın. SAfsa ve diğer destek verenler teşekkür ederim.
inşallah en kısa zamanda ben de tekrar anneliği tadacağım. bu sefer sağlıkla kucağıma alacağım bebeğimi.
hepiniz dualarımdasınız,siz de dualarınızı esirgemeyin. Allah evlatlarınızın mis kokusunu çekmenizi nasip etsin.

aminnnn canım amin sanada hayırlısıyla

merhaba hanımlar ben de katıldım aranıza
inşallah başlıktaki ünvan nasip olur hepimize

bence boyama simdilik sakın keske karar vermeden önce boyasaydın ben o zaman her ihtimale karsı boyadım doktor okeyleyene kadar boyama boyarsanda bitkisel boyalar var onlarla boyat
Canim 1 senedir istiyorduk olmuyordu nerden biliyim ki simdi saclar sari dipler siyh dolaniyorum

Yat canim dinlen. Bundan sonrada agir taşıma lutfen. Cok gecmis olsun bir sorun olmaz ins

Merhaba kızlar bende Nisan annesi topiğindeydim ama son ultroson muayenesinde bebeğimin sat a göre geride olduğunu öğrendim Nisan sonu Mayıs başı gibi hayırlısı ile bekliyorum meleğimi inş :) kalp atışını salı günü duyduk Rabbim duyamayanlara nasip etsin Dünya'nın en güzel sesi ...

Canim 1 senedir istiyorduk olmuyordu nerden biliyim ki simdi saclar sari dipler siyh dolaniyorum
Cnm diplere gelmeden saçlarının sarı kısmını koyulaştır bence ben beş haftalık hamileyken haberim yoktu saçımı boyatmıştım doktora sordum artık yasak dedi benimde saçım kızıl dipler Kumral çıkacak :/

Hadi gozun aydin canim. Darisi basimiza

Kuaforum cesaret edemiyor. Doktora sor diyor.doktor da sanmiyorum ki izin versin. Boyle dolascaz artik nese ki kisa denl geliyor birde son islemde sacim yanmisti bir kez daha boyarsam elimde kalicak

Kuaforum cesaret edemiyor. Doktora sor diyor.doktor da sanmiyorum ki izin versin. Boyle dolascaz artik nese ki kisa denl geliyor birde son islemde sacim yanmisti bir kez daha boyarsam elimde kalicak

ilk 3 ay boyatmayın diyorlar genelde. belki bitkisel ürünler kullanabilirsin. kendin boyayamazsan bile al götür kuaforun yapsın

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Şu an 6+2 günlük hamileyim. Daha önce 4 tane bebeğimi kaybettim. İlki 8. haftada kalp atışı alamadık. Diğerinin ise 7. haftada. Daha sonra tıp fakültesinde test yaptırdık. Kan pıhtılaşması çıktı. 1 tane kimyasal gebeliğimin ardından oluşan gebeliğimde ise bebek gelişmedi düşük yaptım 5. haftada. Neyse bunlar sıkıcı konular. Geçti gitti.
Salı günü doktora gittim ultrasonla baktı ve kalp atışı gördüğünü söyledi. Bebeğim 3.5 mm. Şu an için sağlıklı dedi.
Ben size birşey sormak istiyorum. Benim adetimden 1 hafta önce göğüslerim şişer ve acır. Bu hep böyledir yıllardır. Günlerimde çok düzenlidir. ne gün adet olacağımı bilirim hiç sekmez. 24 ağustosta adet olmam gerekiyordu ancak olmadım. 3 gün sonra test yaptım pozitif çıktı. Yani tahmini olarak 16 ağustostan düne kadar göğüslerimde sızlama ve acı vardı. Ancak dünden beri sızlama yok acı yok sadece dolgunluk var. Sizce normal mi göğüslerimin acısının birden geçmesi? Daha öncede bebeklerimi kaybettim ya. İçimde hep bir korku var. Doktora da gitmek istemiyorum. Korkuyorum kötü birşey söyleyecek diye. Benim gibi olan varsa paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…