Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Herkese merhaba annabelica annabelica benide listeye ekleyebilirmisin 😇
Yaş 26
İlk çocuk
Sat:28 Şubat
beklenen doğum:4 aralık
Kese:5+5
Kalp atışı:7+3
kızlar birşey soracağım size doktor çok kafamı karıştırdıda bugün kalp atışını duymaya gittik özel hastaneye çok az kanama alanımın olduğunu söyledi 1 haftadır fitil kullanıyorum devlet hastanesindeki doktorum lekelenmem olduğu için vermişti.bugün ise kalp atışı duyulduğu için çok az bir düşük ihtimali olduğunu söyledi özeldeki doktor ve geçen hafta devlet hastanesinde kan testi vermiştim devletteki doktor sorun olmadığını söyledi fakat bugün gittiğim özel hastanedeki doktor tiroid değerimin yüksek olduğunu söyledi aslında istenilen değerde yani çokta yüksek değil e nabızdan kontrol ettiğimde normal değer olarak gözüküyor özeldeki doktorda kanama alanı oluşturuyor diyip bana ilaç yazdı 2 hafta somra gel dedi tekrar kan testi istiycek galiba böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim
Tiroid için mi ilaç yazdı size orayı anlayamadım? Bence dahiliye doktoruna görünürseniz içiniz rahat olur.

Herkese merhaba annabelica annabelica benide listeye ekleyebilirmisin 😇
Yaş 26
İlk çocuk
Sat:28 Şubat
beklenen doğum:4 aralık
Kese:5+5
Kalp atışı:7+3
kızlar birşey soracağım size doktor çok kafamı karıştırdıda bugün kalp atışını duymaya gittik özel hastaneye çok az kanama alanımın olduğunu söyledi 1 haftadır fitil kullanıyorum devlet hastanesindeki doktorum lekelenmem olduğu için vermişti.bugün ise kalp atışı duyulduğu için çok az bir düşük ihtimali olduğunu söyledi özeldeki doktor ve geçen hafta devlet hastanesinde kan testi vermiştim devletteki doktor sorun olmadığını söyledi fakat bugün gittiğim özel hastanedeki doktor tiroid değerimin yüksek olduğunu söyledi aslında istenilen değerde yani çokta yüksek değil e nabızdan kontrol ettiğimde normal değer olarak gözüküyor özeldeki doktorda kanama alanı oluşturuyor diyip bana ilaç yazdı 2 hafta somra gel dedi tekrar kan testi istiycek galiba böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim
Ekliycem canım seni ♥️ TSH benim de 3,16 çıktı. Normalde de hipotiroidim var yani tiroit yetmezliği. Bu sebeple ilaç kullanıyordum. Gebelikte doz artirimi yapıyoruz. İlk trimester TSH 2,5 altı olması gerekiyor. Normal insanlarda 4,5 altı olması yeterli. O yüzden ilacını mutlaka kullanmalisin. Çok korkulacak birşey değil hemen düşüyor ilaci düzenli kullanınca ♥️

Ben bugün tiksintiden ölüyorum burnumu tukayarak dolaşıyorum. Herşey çok pis kokuyor bana 🫥 iştahım da sıfırlandı ağzıma ne koysam tiksintiden ölüyorum. Hormonların en üst seviye 😪 bi ağlıyorum bi gülüyorum deliriyorum galiba
Aynı seylerı yaşıyorum saat 3 anca kahvaltı canımın cok istediği bir şeyi yapıp yiyebiliyorum onun harici midem inanılmaz derecede bulanıyor zaten 12-13 saat uyumaya başladım bitik Haldeyim her şey kokuyormuş gibi geliyor Mide bulantım arşta hiç bu kadar kötü olmamıştım hayatımda

Aynı seylerı yaşıyorum saat 3 anca kahvaltı canımın cok istediği bir şeyi yapıp yiyebiliyorum onun harici midem inanılmaz derecede bulanıyor zaten 12-13 saat uyumaya başladım bitik Haldeyim her şey kokuyormuş gibi geliyor Mide bulantım arşta hiç bu kadar kötü olmamıştım hayatımda
Uyku hali bende de var. Sen İzmirde hangi hekime gidiyorsun canım. Ben yarın kendi hekimime gitcem gerekirse bir hekim daha aklımda olsun. Memnunsan tabi.

Kızlar bende bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük 5+2 dedi doktor 1 mayısta kalp atışı için çağırdı. Rahmin üst kısmına tutunmuş dedi bende iyi bişey mi kötü bişey mi dedim iyi bişey dedi progesteronum biraz düşük geldi onun için duphaston verdi umarım herşey güzel ilerler

Arkadaşlar merhaba ben 6 Nisan'da transfer oldum transferimin 11. gününde kan testi yaptım yani 16 Nisan'da HCG 545 ,22çıktı ve doktoruma söyledim 2 gün sonra yine kan verdi dedi Ben de 2 gün sonra yine kan verdim18 nisan da HCG 1419,41 çıktı ve yine doktoruma söyledim keseyi görebilirsin dedi Biz de mutlulukla bekledik Neyse dedik biraz geçsin dedik ayın 20'sinde Yine kan verdim değerimi atmış mı diye Bakmak istedim ve değerimi artmıştı 3588,66 çıktı sonra çok mutlu oldum özele gittim doktor karından ultrason yaptı ve bana şu an kesenin Görünmediğini söyledi çok endişelendim vajinadan niye ultrason yapmadınız dedim Şu an yapamam dedi galiba kendine güvenemeleri riskli diye dedi 3 gün 4 gün sonra yine gel bakalım dedi Ben de gitmedim Bir hafta falan bekleyeyim dedim sizce dış görünüş falan değildir değil mi endişeleniyorum da çünkü kese bile görünmedi aranızda böyle bir durum yaşayan var mı lütfen endişeleniyorum da🥺

Kızlar bende bugün doktora gittim çok şükür keseyi gördük 5+2 dedi doktor 1 mayısta kalp atışı için çağırdı. Rahmin üst kısmına tutunmuş dedi bende iyi bişey mi kötü bişey mi dedim iyi bişey dedi progesteronum biraz düşük geldi onun için duphaston verdi umarım herşey güzel ilerler
Şuan bende 5 +2 günüm Pazartesi günü gittim karından ultrasonla mı yaptın sen ben gittiğimde benim karından ultrason yaptı ve kesem görünmedi Sen vajinadan mı yaptın yoksa karın ultrasonla mı yaptın

Merhaba kızlar Bugün ilk muayeneme gittim çok şükür kalp atışını duyduk😊

Eklentiler

• IMG_20250422_151702.webp
    IMG_20250422_151702.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 63
Şuan bende 5 +2 günüm Pazartesi günü gittim karından ultrasonla mı yaptın sen ben gittiğimde benim karından ultrason yaptı ve kesem görünmedi Sen vajinadan mı yaptın yoksa karın ultrasonla mı yaptın
Karından ultrasonla gördü biraz zorlandı ama idrara sıkışık gitmem gerekiyormuş bende çok sıkışık değildim ama bastırarak gördü 1.3 cm fakat benim aslında 6+1 olmam lazım geç döllenme olduğu için 5. Haftada

Karından ultrasonla gördü biraz zorlandı ama idrara sıkışık gitmem gerekiyormuş bende çok sıkışık değildim ama bastırarak gördü 1.3 cm fakat benim aslında 6+1 olmam lazım geç döllenme olduğu için 5. Haftada
Idrara sıkışık öyle mi o zaman ben de öyle yaparım teşekkür ederim Cevap verdiğin için canım benim gördün ya ona da şükür Vallahi ben görmedim diye çok üzülüyorum

Idrara sıkışık öyle mi o zaman ben de öyle yaparım teşekkür ederim Cevap verdiğin için canım benim gördün ya ona da şükür Vallahi ben görmedim diye çok üzülüyorum
Üzülme canım belki geç döllenme olabilir seninki de bak bende sata göre 5+2 de gitsem göremeyecekti muhtemelen. Bidahaki sefere bol su iç idrara sıkışık git mutlaka ☺️ inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🌸

Üzülme canım belki geç döllenme olabilir seninki de bak bende sata göre 5+2 de gitsem göremeyecekti muhtemelen. Bidahaki sefere bol su iç idrara sıkışık git mutlaka ☺️ inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🌸
Ya canımsın🌺🍀 Aynen Bir daha ki sefere bol su içip gideceğim yok üzülmek değil de panik tedirginlik öyle işte 🥰

Beni de ekler misiniz, sat 23.03.2025 21.04.2025 de beta 107 çıktı. İlk gebeliğim olacak inşallah ama bilmediğim için soruyorum, doktor kontrolüne ne zaman gitmeliyim sizce Hoppa

Back
X