2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimki eline verdigim seyleri evirip cevirip fırlatıyor

Ben sabahları kahvaltımı ederken ona biraz peynirli ekmek parçaları yediriyorum canım. Zaten pek vaktim de olmuyor çıkıyorum evden ben yokken süt veriyorlar sadece. Ben gelince yumurta sarısı deniyorum genelde yemiyor ben de ekmeğine tereyağ filan yediriyorum tarhana çorbasını seviyordu da ara verdim ona biraz şu yoğurt peyniri sevdireym çabalarındayım.. akşamüstü de elma filan veriyorum eline bir elmayı mahvediyor ama çeyreğini filan anca yiyordur herlde bide buharda pişirdiklemden patatesi beğendi ondan da 3 lokma ancak yedi gerisi yerdeydi yine bizimki et filan seviyor buharda onu deneyeceğim haftasonu inşallah ama balık mı denesem et mi bilemedim?

Kizlar merhaba bi fikir almak istiyorum kizim ufacik yemek parcasi bogazina kacsa oguruyo tada kusuyo ben bu kiza nasil kasik verio blv yapim ki Allah askina yardim edin ya

Canim ekmegi eline mi veriyosun bogazinda kalmiyo mu ben cok korkuyorum bogulir die ya heo kendim yediriyorim

Bu arada kizlar eti nasıl bebege veriyosunuz birde 8 ay bitti neler verebiliriz lutfen bilgileri olursa söyleyebilir mi birde gunde kac adet Ceviz vermeliyiz demin internetten okudum fazla ceviz vermez zararliymis

Ben kizima yogurt veriyirim ama yüzünü eksiye eksiye yiyo kahvaltilarini bulamac yapiyorum mecburen cunku diger turlu asla yemiyo kiymali sehriye corbasi yapiyorum bazen tarhana bazen mercimekli corba meyve hic yemez baska neler verebilirim kizim kendi yiyemiyo zaten eline versem agzina götürmüyor oynuyo agzina goturdugu zaman az bisey isirsa hemen ogurup kusuyo off ne yapacagimi sasirdim

Cok soru sordum ama

ben kahverengi akıntım varken her duşta tazeledim abdestimi çünkü gün içinde bir iki damla geliyordu. akıntı gelene kadar normal abdest de alınıp ibadet edilebilir diye düşünüyorum canım..
Benim adete döndü yahu bu durum. Yani ağrı bilevar karnım kasiklarim adet gibi agrio . İnşallah adet gibi biter gecer gider

Bizim kıde ogurme yı öğrendi yam sebZe çorbası na sarımsak katmıştim ondan galiba.dedim. Şehriyeli corbayı nasıl yapiosun bende yapiyim . Mercimek gaz yapar die vermiom

ben kıyma ile küçük köfteler yaptım çok sevdi. kaynar suda pişirdim sonra az tereyağında gezdirdim. şimdiye kadar 3 defa verdim farklı günlerde bazen 4 bazen de 6 tane yedi ufak ufak. her gün vermiyorum sıkılmasın diye.

Ben de yapayım bari canm öyle ama önce biraz çorbasına ekliyim kıymayı bir tanısın sonra köfte yapayım güzel fikir :))

Canim zeytinyaginda az sogan az salcayi dondurup kiymayi ilave edip iyice pisiriyorum bi sarımsak rendeliyorim kiyma iyice pistigi zaman az biraz sehriye atip su ilave ediyorum biraz maydanoz kiyip atıyorum tam pisince kapiyorum altina cokta seviyo
Bizim kıde ogurme yı öğrendi yam sebZe çorbası na sarımsak katmıştim ondan galiba.dedim. Şehriyeli corbayı nasıl yapiosun bende yapiyim . Mercimek gaz yapar die vermiom

Canim buralardayım bu aralar hiç fırsat bulup yazamıyorum amanin değişti demek insanlar çok bencil boşver benimki de yakındır değişir
Kızım emmeyi bıraktı çok mutsuzum bu arada 3 gün oldu ne yaptimsa emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…