- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.161
Benimki eline verdigim seyleri evirip cevirip fırlatıyorsinirliportakal ben sabah kalkınca bir yumurta sarısını bazen yedirebiliyorum. peyniri de yine bazı zamanlar yiyor. eline veriyorum peyniri ne kadar yerse artık. eğer çabuk uyumazsa yoğurt yediriyorum. bir yoğurdu zorla yedirmiyorum diyebilirim. eğer uyursa kalkınca yoğurt. sebze çorbaları yaptım. sebzeleri buharda pişirdim eline verdim. püre yaptım her türlüsünü denedim öğürüyor yemiyor. tarhana çorbasını bazen içiyor yine çoğunlukla döküyorum yaptıklarımı. akşam yulaf unundan muhallebi yapıyorum onu da bazen yiyor. öyle tuhaf bir çocuk benimki. meyveyi eline soyup veriyorum tırtıklıyor sonra hoop yeri boyluyor meyve.
Ben sabahları kahvaltımı ederken ona biraz peynirli ekmek parçaları yediriyorum canım. Zaten pek vaktim de olmuyor çıkıyorum evden ben yokken süt veriyorlar sadece. Ben gelince yumurta sarısı deniyorum genelde yemiyor ben de ekmeğine tereyağ filan yediriyorum tarhana çorbasını seviyordu da ara verdim ona biraz şu yoğurt peyniri sevdireym çabalarındayım.. akşamüstü de elma filan veriyorum eline bir elmayı mahvediyor ama çeyreğini filan anca yiyordur herldesinirliportakal ben sabah kalkınca bir yumurta sarısını bazen yedirebiliyorum. peyniri de yine bazı zamanlar yiyor. eline veriyorum peyniri ne kadar yerse artık. eğer çabuk uyumazsa yoğurt yediriyorum. bir yoğurdu zorla yedirmiyorum diyebilirim. eğer uyursa kalkınca yoğurt. sebze çorbaları yaptım. sebzeleri buharda pişirdim eline verdim. püre yaptım her türlüsünü denedim öğürüyor yemiyor. tarhana çorbasını bazen içiyor yine çoğunlukla döküyorum yaptıklarımı. akşam yulaf unundan muhallebi yapıyorum onu da bazen yiyor. öyle tuhaf bir çocuk benimki. meyveyi eline soyup veriyorum tırtıklıyor sonra hoop yeri boyluyor meyve.
Çok şükür canım daha iyiyiz, ben öksürük krizleri yaşıyorum da oglusum bugün çok daha iyi, Allahtan o oksurmuyorCanim nasil oldu oglusun ve sen
Ben de yediremiyorum yumurta sarısı yemek çorba filan hayalanca tarhana çorbası, kek ve elma.yoğurt peynir de sevmiyor birkaç gündür tam buğday unundan ekmekle labne yemeye başladı azıcık.yoğurdu da sulandırıp ayran gibi bir iki yudum içiriyorum buna da şükür
Teşekkür ederim canım bi an once geçer inşallahyesilcan86 canim gecmis olsun geçmişi yeni okudum bazi yerleri cok sey birikmis hepsini okuyamadim rabbim şifa versin sana ve yavruna
Benim adete döndü yahu bu durum. Yani ağrı bilevar karnım kasiklarim adet gibi agrio . İnşallah adet gibi biter gecer giderben kahverengi akıntım varken her duşta tazeledim abdestimi çünkü gün içinde bir iki damla geliyordu. akıntı gelene kadar normal abdest de alınıp ibadet edilebilir diye düşünüyorum canım..
Bizim kıde ogurme yı öğrendi yam sebZe çorbası na sarımsak katmıştim ondan galiba.dedim. Şehriyeli corbayı nasıl yapiosun bende yapiyim . Mercimek gaz yapar die vermiomBen kizima yogurt veriyirim ama yüzünü eksiye eksiye yiyo kahvaltilarini bulamac yapiyorum mecburen cunku diger turlu asla yemiyo kiymali sehriye corbasi yapiyorum bazen tarhana bazen mercimekli corba meyve hic yemez baska neler verebilirim kizim kendi yiyemiyo zaten eline versem agzina götürmüyor oynuyo agzina goturdugu zaman az bisey isirsa hemen ogurup kusuyo off ne yapacagimi sasirdim
Cok soru sordum ama
ben kıyma ile küçük köfteler yaptım çok sevdi. kaynar suda pişirdim sonra az tereyağında gezdirdim. şimdiye kadar 3 defa verdim farklı günlerde bazen 4 bazen de 6 tane yedi ufak ufak. her gün vermiyorum sıkılmasın diye.Ben sabahları kahvaltımı ederken ona biraz peynirli ekmek parçaları yediriyorum canım. Zaten pek vaktim de olmuyor çıkıyorum evden ben yokken süt veriyorlar sadece. Ben gelince yumurta sarısı deniyorum genelde yemiyor ben de ekmeğine tereyağ filan yediriyorum tarhana çorbasını seviyordu da ara verdim ona biraz şu yoğurt peyniri sevdireym çabalarındayım.. akşamüstü de elma filan veriyorum eline bir elmayı mahvediyor ama çeyreğini filan anca yiyordur herldebide buharda pişirdiklemden patatesi beğendi ondan da 3 lokma ancak yedi gerisi yerdeydi yine bizimki et filan seviyor buharda onu deneyeceğim haftasonu inşallah ama balık mı denesem et mi bilemedim?
canım bende yuvarlak ekmeklerden veriyorum eline kendisi ıslatır onu ağzında korkma bir şey olmaz. ama tabi gözünden ayırma. öyle öyle öğrenecekler yemek yemesini.Canim ekmegi eline mi veriyosun bogazinda kalmiyo mu ben cok korkuyorum bogulir die ya heo kendim yediriyorim
Ben de yapayım bari canm öyle ama önce biraz çorbasına ekliyim kıymayı bir tanısın sonra köfte yapayım güzel fikir :))ben kıyma ile küçük köfteler yaptım çok sevdi. kaynar suda pişirdim sonra az tereyağında gezdirdim. şimdiye kadar 3 defa verdim farklı günlerde bazen 4 bazen de 6 tane yedi ufak ufak. her gün vermiyorum sıkılmasın diye.
benim afacan kesinlikle tatsız tutsuz yemior ya ama kofteyi benmkide sevior bende sebzeli yapym koftei balıgada başlamak istiyorumBen de yapayım bari canm öyle ama önce biraz çorbasına ekliyim kıymayı bir tanısın sonra köfte yapayım güzel fikir :))
Bizim kıde ogurme yı öğrendi yam sebZe çorbası na sarımsak katmıştim ondan galiba.dedim. Şehriyeli corbayı nasıl yapiosun bende yapiyim . Mercimek gaz yapar die vermiom
Canim buralardayım bu aralar hiç fırsat bulup yazamıyorum amanin değişti demek insanlar çok bencil boşver benimki de yakındır değişir:) neler yapmıyor ki emekleyerek evin her yerini geziyor. o da yetmiyor ayağa kalkmaya çalışıyor sürekli burnunun üstüne düşecek diye panikle arkasından geziyoruz ailecekek gıdaları ve d vitaminini de püskürtmesi de ayrı mevzu
sorma canım kızımla her aktivitemde aramıza giriyor bir şekilde..her gün sabır çekiyorum
@tlyozgr nerelerdesin canım? söylemiş miydim hatırlamıyorum benim dairem değişti tehditler yerini buldu
ağzına ezecek kadar yapıyorum boğazına kaçmıyor canım merak etmeCanim küçüklüğü nekadar yapiyon bogazina kacmiyo mu okadar ufaklaringver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?