2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
hoşbuldmm canmm kızının ismi ne neler yapıor annesi
Ismi zeynep ablasi:):) geri geri surunuyoruz. Ama done done heryere gidiyo. Yerlere eliyle vurmaya bayiliyo:):)alkis bay bay gel gel babasi yapiyo. Baba meme mama diyo cok net sekilde. Bu aralar bide sanki biseyler söylüyor cok anlatacagi sey varda konusamiyoseninki neler yapiyo

benimki bi ara baba diodu artk demior bıraktı demeyi.
emeklemiyor yuvarlanarak gidiyor.
ayagı kaldırdmmı elinden tutncaa adm atıor yürütecde gider. oyncaklarını cok sevior cok huysuz yeme proplemi var ek gıda ile aranız naısl benim oglumn ADIDA yigit ege

O zman allah sabir versin canim isin zor

Bazen guzel yiyo bazen cok istahsiz oluyo canim belli olmuyo

Merhaba kızlar,
Yarın 8. ayımız doluyor ve artık öğünlere geçeceğim.
Sabah uyandığınız zamandan gece uykusuna kadar hangi saatte, neyi ne kadar verdiğinizi yazabilir misiniz?
Ben de kendimce bir program oluşturacağım.

sabah ben işe giderken veya gittikten sonra uyanıyor. annem sütümü biberonla verip tekrar uyutuyor.
uyandığında ıhlamura 1 kk kadar peynir, 1tk pekmez, 1dilim tambuğday ekmeği karıştırıyorum. yanına 1 yumurta sarısı yediriyorum.
bir süre sonra uyumazsa meyve veya yoğurt. meyve genellikle elma/armut/muz/hurma ne kadar yerse. genelde tamamını yiyemiyor.
sonra uyuyor. uyandıktan sonra yemek olarak sebze, et, çorba ne pişirirsem. et suyuna prinçli etli yoğurt çorbası olabiliyor. etli sebze(havuç, patates, karnabahar, kereviz, balkabağı ne pişirmişsem)
sonrasında öğleden önce meyve yedirdiysek yoğurt, yoğurt yedirdiysek meyve vermeye çalışıyorum
akşam da genellikle prinç unu, tam buğday veya yulaf unuyla muhallebi yapıp mamayla karıştırıyorum.

tabi ben eve geldikten sonra emziriyorum

bende yapıyorum ama yemiyor benim eşşek

bende yapıyorum ama yemiyor benim eşşek
Ben de yediremiyorum yumurta sarısı yemek çorba filan hayal anca tarhana çorbası, kek ve elma.yoğurt peynir de sevmiyor birkaç gündür tam buğday unundan ekmekle labne yemeye başladı azıcık.yoğurdu da sulandırıp ayran gibi bir iki yudum içiriyorum buna da şükür

İş olsun erkeklerde kadın işine karisiyolar ya anlar gibi cevap veresim bile gelmiyor.
Çocuğu kacirinca küsüyorlar canım ya,bi çocuk sendemi var felan diye laf ediyorlar

Selam anneler.. aranıza yeni katıldm 7 mayıs dogumlu bir oglum var
çalışan bir anneyim benide aranıza alınn
Hoşgeldin canım benim oglumda 17 Mayıs dogumlu

bu arada zannedilmesin ki kızım bunları rahat rahat yiyor. işte yedirebildiğimiz kadar..

bende çalışıyorym canm bebegin gün içinde neler yiyior ya. bnmkinin yedikleri az mı cok mu bılemedim hiç
tabi güzel güzel yemiyor. Bazen tamamını yıyor bazen biraz bazen hiç

sen çalışıomsn peki neler yapabilyr oglun canm
Yok canım calismiyorum ben.
Oğlum tombik bi cocuk olduğu için gobusu kaldırıp emekleyemiyor heryere yuvarlanarak gidiyor, yürütec kullanıyoruz onun Prof u olduk maşallah, öpücük atıyor, elini içe kıvırarak gel gel işareti yapıyor ve ge ge ge diyor, anne diyor baba diyor, meme isterse humme diyor, sofra serince mama mama diye seviniyor, aşırı hareketli bi cocuk kilosu rağmen bunun dışında düzenli uykulari olan mutlu bir oğlum var. Tabi bu aralar hasta olduğu için çok ağlıyor ama düzelecek inşallah

Canim nasil oldu oglusun ve sen

sinirliportakal ben sabah kalkınca bir yumurta sarısını bazen yedirebiliyorum. peyniri de yine bazı zamanlar yiyor. eline veriyorum peyniri ne kadar yerse artık. eğer çabuk uyumazsa yoğurt yediriyorum. bir yoğurdu zorla yedirmiyorum diyebilirim. eğer uyursa kalkınca yoğurt. sebze çorbaları yaptım. sebzeleri buharda pişirdim eline verdim. püre yaptım her türlüsünü denedim öğürüyor yemiyor. tarhana çorbasını bazen içiyor yine çoğunlukla döküyorum yaptıklarımı. akşam yulaf unundan muhallebi yapıyorum onu da bazen yiyor. öyle tuhaf bir çocuk benimki. meyveyi eline soyup veriyorum tırtıklıyor sonra hoop yeri boyluyor meyve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…