M meleksinsen @rulem benim sütüm de çok az yaaa. geçen gün süt odasına bir çalışan 100cc bir koymuş 120cc bir koymuş(maşallah). bende nerdeeeee.. onu görünce anladım ki gerçekten benim sütüm azmış... emzirme kampı yapcak olsam başka hiçbişeyle uğraşmamam lazım... yanıma biri lazım. uffff
ben sabah 7 de evden çıkıyorum. eğer uyanmışsa emziriyorum uyuyorsa emzirmiyorum. işyerinde 7,30da sağıyorum. 11de sağıyorum. 3 de sağıyorum. ama çok bişi çıkmıyor benden. 4,30 gibi evde oluyorum. akşamları emziriyorum ek gıda veriyorum. sabah ben çıktıktan sonra bebek uyanınca annem bir önceki gün sağdığım sütü veriyor uyutuyor. eğer süt kalırsa öğlen uykusundan önce de veriyor. biberon avent kullanıyoruz. ucu çok güzel geldi bana anne memesi gibi.
yoğurtta hiç bir sıkıntı yok canım zaten öyle veriyoruz. mandalina için dr biraz daha bekleyelim dedi bize. ben biriki kez verdim sadece.
çok şanslısın canım. benim kv de benden uzak olun diyo resmen. anneme gidiyorum, orda kalıyorum. annem geliyor bizde kalıyor, gel git yapıyor. öyle uğraşıp duruyoruz.
çok geçmiş olsun canım. ne dedi doktor. biz de ailece bir haftadır hastayız. kızım iki gündür gün içinde iyi ama sabahları harıl harıl öksürüyor uyandığında...