2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar lohusadan sonra düzenli olan adetim sasti 10 15 gün kala önce kahve ara ara ama devam etmeyen kirmizi lar var. Ve bi hafta olui suruo sıkıldım bu durumdan . Yaşayan var mj . Sizce neden oluo . Doktorâ dà gidemedim

yesilcan86 gerçekten özellikle kadınlar anlayışsız oluyor bebek konsunda. insan dediğin gibi bir düşünür uyku saati mi gürültüde uyur mu vs. ben çok şükür memleketlerimizden uzak bir ildeyim ve gelenimiz gidenimiz olmuyor en fazla apt. görevlisi gelir kapıya o da zile basmaz :) sen de tam da uyku saaitydi biz müsaadenizi isteyelim de götür başka odaya birkaç sefer böyle yaparsan anlarlar. ha adın çıkar mı çıkar çocuğu kaçırıyor diye :)) benim kp diyor bana çocuğun uyku saati mi olurmuş çocuğu yorarsın oynatırken o uykusu geldiği yerde yatar uyur zaten hangimizin çocuğu çok yorulup uyuyor acaba henüz 8 aylıkken

benim de aynı yaklaşık 20 gündür reglim kahverengilerle birlikte sadece 5. ayda ilk defa regl oldum baya fazla geldi.sonraki aylar kahverengi akıntılarla geçti.şimdi 8 aylık olduk ve dediğim gibi sonunda kırmızıları gördüm yeniden..

Peki bu süreçte abdest alabilio muyuz.

andız pekmezi

Belki donemseldir canim benim de bazen daha da azaliyo sonra duzeliyo arada bi oyle oluyo. Insallah en kisa zmanda duzelir. Cok şükür bebeklerimiz 8 ayi atlatti. Insallah 2 yasina kadar emzirmek nasip olur

Hadi gozun aydin canim:):)benim kizda popoyu kaldirmaya basladi ama ileri atamiyo daha kendini geri geri gidiyo. Bide bu aralar bir sinirli oldu anlatamam. Bi oyuncagini alamiuorsa sinirlwnip agliyo. Boga gibi sinirlibazen istiyorum emeklesin sonra diyorum o zman hep pesinden kosarim:):)hayirlisi ne zmansa o zman olsun

Aaa suna bak annesi kimse tabiki onu daha cok sevicek sanki o doğurmuş o tasimis gece o uykusuz kaliuo ne gicik ya. Herkes haddini bilsin. Annenin yeri ayri babaannenin yeri ayri

Belki donemseldir canim benim de bazen daha da azaliyo sonra duzeliyo arada bi oyle oluyo. Insallah en kisa zmanda duzelir. Cok şükür bebeklerimiz 8 ayi atlatti. Insallah 2 yasina kadar emzirmek nasip olur
inşallah canım ama aylardır böyle maalesef. birden azalmıştı. işe başladığımdan buyana daha da azaldı. ayarlayabilirsem bir emzirme kampı gibi bişi yapmak istiyorum ama evimde olmam ve yanımda birinin olması lazım...

Benim ki maalesef hep azdi 3 ayliktan bu yana mama anne sutu sekkinde gidiyorum. Emzirme kampi yapamiyorum. Cunku sut gelmeyince sinirlenip agliyo emmiyo. Gub icerisinde emmiyo. Sadede uyuyacagi zaman. Geceleri sadece duzgun emziriyorum. Elektrikli pompa aldm. Onunla sagiyorum. Emmedigi zmanlarda.

sagol canmm benm hoşbuldmm
napıo baklm senn kız neler yapıor annesi bende yeni üye oldm hemen geldim buraya :)
:) neler yapmıyor ki emekleyerek evin her yerini geziyor. o da yetmiyor ayağa kalkmaya çalışıyor sürekli burnunun üstüne düşecek diye panikle arkasından geziyoruz ailecek ek gıdaları ve d vitaminini de püskürtmesi de ayrı mevzu

Aaa suna bak annesi kimse tabiki onu daha cok sevicek sanki o doğurmuş o tasimis gece o uykusuz kaliuo ne gicik ya. Herkes haddini bilsin. Annenin yeri ayri babaannenin yeri ayri
sorma canım kızımla her aktivitemde aramıza giriyor bir şekilde..her gün sabır çekiyorum

@tlyozgr nerelerdesin canım? söylemiş miydim hatırlamıyorum benim dairem değişti tehditler yerini buldu

benimki daha emeklemiyor.. yaa yuvarlanarak gidiyor her yere yeme proplemi bununda var kan ilacı kullanıonz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…