2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende.saglik ocağının verdiği demir ve d.vitaminini kizima vermedim.
D vitamini isvicreden getirttik.
Demir takviyesini de test yapmadan veriyorlar, 9. Aya kadar gerek görmedim.
9. Ayda test yaptıracağım eksiklik.cikarsa zehirsiz ! Alternatifi var verdikleri takviyenin, onu kullanacağım.
bilinçsiz yada bilinçli kuzuları zehirliyorlar resmen..

Canım benim de sol göğsüm daha az süt üretiyor. Ne yaptıysam sağ ile eşit hale getiremedim.
Hala uğraşıyorum valla , çok cok az.gelişme var.
Ama genel olarak ya sutum azaliyor, ya kizim olusmasina izin vermiyor. Anlamadim
Neyseki 8. Ayimiz dolmak üzere

Kizlar merhaba, ben sezeryan dogum yaptim ve hala regl olmadim 1yila kadar normal diye biliyorum ama endise etmeden duramuyorum yine,bir de bebeginin disi cikmayan var mi hala, bizim kizin kabardi damaklar ama daha dis cikmadi 9mayis dogumluyur,grip olanlar varmis bebislere de sizlere de cok gecmis olsun ben ne zaman hasta olsam balin icine corek otu,zencefil,karabiber,tarcin atarim iyi gelir deneyin dilerseniz saglikla kalin...

bizde de hala diş yok. kabarcık baloncuk hiç bişi yok

A
bizde de hala diş yok. kabarcık baloncuk hiç bişi yok
Adinizin yaninda hedef kilo filan yaziyor, biara okumustum sanki burada, kilo vermek icin sayfa ,grup mu acildi, bende 83le doguma girdim ama 3aydir hic gitmiyor 67de kaldim ,yakinda disler gelir sanirim diycem ama biz gec cikarmisiz sanirim kizim da gec cikaricak

Bizde.de yok
Ama uykusuzluk sıkıntısı huysuzluk herbisiyi var.

bende halen regl olmadım canım. merak ediyorum acaba doktora mı gitsem diyorum. bende kilo veremiyorum. bi ara veriyorum sonra çakılı kalıyorum. regl olmadığım için olabilir diye düşünmeye başladım.

bende halen regl olmadım canım. merak ediyorum acaba doktora mı gitsem diyorum. bende kilo veremiyorum. bi ara veriyorum sonra çakılı kalıyorum. regl olmadığım için olabilir diye düşünmeye başladım.
Bizde.de yok
Ama uykusuzluk sıkıntısı huysuzluk herbisiyi var.
Bizim de oyle zaten hic guzel bi sekilde uyumsdi ama ,dis cikardiktan sonra uyur insallah

Bende acaba gitsem mi diyorum senin gibi ,cocgun 9aylik kontrolunde olmazsa giderim belki bakalim,su alttan muayene edicekler diye de gtmek istemiyorum cok canini yakiyorlar insanin

Bizde de aynı canm çocuğum kendi kendine oynarken ben işimi yapıyorum o sırada gelip kucaklıyor mıncıklıyor sakin kızımı azdırıp gidiyor dediğim gibi giderken de ben gidiyorum filan diyip ağlatıyor kızımı. Ben bi elimde yemek malzemeleri diğer tarafımda ağlayan kızımla kalıyorum! Düşün o anki sinirimi yaklaşık bir saat filan yüzüne bakmıyorum kadının sinirimden sonra düşünüyorum eşimi kızımı ne kadar çok sevdiğimi ve kaygana sıkamazsın sen benim canımı diyorum

Bir de elti muhabbeti olunca tuzu biberi oluyor böyle..sen sıkma canını olacağı varmış inşallah çarçabuk atlatırsınız nazar da değiyor olabilir bol bol kendine de oğluşuna da oku canm

Biz diyet günlüklerindeyiz Can'ım. Orda görebilirsin

Kızlar cuma günü Dr kontrolüne gidecektik.kızımın hasta hali geçmeyince öksürüğü ciğerlerine falan inmesin erkenden gidelim dedik ve çıkışta Dr a gittik.

Çok şükür ciğerlerde kulakta bir sorun yok ama burnu çok tıkalı, sümüğü iltahaplı sesi Dr. Peditus ve voltaren verdi. Serum zaten sıkıyoruz burnuna. 5 gün sonra geçmez ilerlerse antibiyotik gerekebilir. İnş gerek olmaz da iyileşiriz çabucak.
Bu arada 350 gr almışız, boyumuz1,5 cm uzamış başımız 0,5 santim büyümüş

D vitaminini baktirt canım.
Düşükse kilo vermeye mani olabiliyor

Canim sen bana bakma çocuğun tabikide herşey den değerli ama evide kendi konforundan ziyade çocuğunu rahat büyütmek icin aak istiyorsun eminim, tabikide çalış imkanın varken, bende ilerde emekli olmak istiyorum mesela ama bu ortamı bırakıp calisamam ufak ufak dışardan prim yatiriyim diye düşünüyorum nasip olursa.
ya kv gerçekten iyidir hostur da ben bunu söylüyorum ama bu kırılırmı üzülür mü diye düşünmez gönül almayi bilmez, ben bu güne kadar hiç hastayım diye yatmadigim için yatsam nasıl tepki vereceğini bilmiyordum öğrendim artık kendime daha iyi bakarım, bunuda aklımda ki rafa kaldıriyim lazım olur

Yok kv kendinden başka birini haklı bulmaz pek canım, birgün benimde haklı olduğum zaman gelir elbet, fedakârligin adı günümüzde enayilik olarak kullanılıyor malesef

Gripli olan biziz malesef Bala zencefil koydum yedim bende,gripten ziyade pis bi öksürük var bende cigerlerim yanıyor boğazım yirtilacak gibi öksürüyorum hala yanıyor.
Bende 17 mayista dogum yaptim sezeryanla daha adet olmadim canım,rahatsızlikta duymuyorum valla canım yanmisti zaten adet olmaya korkuyodum
Oglusumun 8 tane hali hazirda dişleri var sirakileri bekliyoruz bakalım

Devamlı okuyorum canım, biri gelip o anki planını düzenini bozuyor ya bende çok sinir oluyorum, bazen çocuğu beşiğe koyuyorum hafiften uyutmak için salliyorum tam çocuğun gözü dalacak zırt kapı çalıyor açıyorum eşimin yengesi yada Kuzenleri Emiri sevmeye geldik diye daliyorlar uyut uyutabilirsen bi daha, insan bi arar musaitmi uyurmu diye

Allah yardımcın olsun Can'ım tek basına yaştayken hele öyle zor ki Nasıl oldunuz şimdi
Tşk ederim biraz daha iyiyiz çok şükür ama oğlum çok değişti kalıcı olmaz bu huy inşallah, kolay kolay ağlamayan oğlum herseye sebepsiz ağlıyor çok az gülüyor, kucagimdan inmiyor bi an once iyileşir inşallah yavrum

Bende olmadım malesef ama beni kim görse çok kilo vermişsin diyor seviniyorum, tabi kaç kiloyum suan bilmiyorum tartimi kirmis coluk çocuk oynarken bi cikiyorum 37 kiloyum bi çıkıyorum 104, 5 dk içinde aldığım kiloya bak)) şaka bi yana 2 ay önce tartildigimda 73 kiloydum 70 in altına inmisimdir inşallah

Kızlar öyle pis ve rahatsız edici bi öksürüğün pencesine düştüm ki sormayın sadece beni kurtarın, oğlum öksürük olmadı çok şükür de olur diye korkuyorum, jet hızla öksürük geçirecek tariflerinizi bekliyorum, inşallah öyle bi tarif üretilmiştir

Geçmiş olsun canım kara turp içine bal veya karabiberli sıcak pekmez dene

ben hamileyken üşütmüştüm baya. sürekli ıhlamur, zencefil, zerdeçal, limon, kabuk tarçın demleyerek içiyordum. işe yarıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…