- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #63.101
Hala uğraşıyorum valla , çok cok az.gelişme var.Canım benim de sol göğsüm daha az süt üretiyor. Ne yaptıysam sağ ile eşit hale getiremedim.
Kizlar merhaba, ben sezeryan dogum yaptim ve hala regl olmadim 1yila kadar normal diye biliyorum ama endise etmeden duramuyorum yine,bir de bebeginin disi cikmayan var mi hala, bizim kizin kabardi damaklar ama daha dis cikmadi 9mayis dogumluyur,grip olanlar varmis bebislere de sizlere de cok gecmis olsun ben ne zaman hasta olsam balin icine corek otu,zencefil,karabiber,tarcin atarim iyi gelir deneyin dilerseniz saglikla kalin...
Adinizin yaninda hedef kilo filan yaziyor, biara okumustum sanki burada, kilo vermek icin sayfa ,grup mu acildi, bende 83le doguma girdim ama 3aydir hic gitmiyor 67de kaldim ,yakinda disler gelir sanirim diycem ama biz gec cikarmisiz sanirim kizim da gec cikaricakbizde de hala diş yok. kabarcık baloncuk hiç bişi yok
Bizde.de yokKizlar merhaba, ben sezeryan dogum yaptim ve hala regl olmadim 1yila kadar normal diye biliyorum ama endise etmeden duramuyorum yine,bir de bebeginin disi cikmayan var mi hala, bizim kizin kabardi damaklar ama daha dis cikmadi 9mayis dogumluyur,grip olanlar varmis bebislere de sizlere de cok gecmis olsun ben ne zaman hasta olsam balin icine corek otu,zencefil,karabiber,tarcin atarim iyi gelir deneyin dilerseniz saglikla kalin...
bende halen regl olmadım canım. merak ediyorum acaba doktora mı gitsem diyorum. bende kilo veremiyorum. bi ara veriyorum sonra çakılı kalıyorum. regl olmadığım için olabilir diye düşünmeye başladım.Kizlar merhaba, ben sezeryan dogum yaptim ve hala regl olmadim 1yila kadar normal diye biliyorum ama endise etmeden duramuyorum yine,bir de bebeginin disi cikmayan var mi hala, bizim kizin kabardi damaklar ama daha dis cikmadi 9mayis dogumluyur,grip olanlar varmis bebislere de sizlere de cok gecmis olsun ben ne zaman hasta olsam balin icine corek otu,zencefil,karabiber,tarcin atarim iyi gelir deneyin dilerseniz saglikla kalin...
bende halen regl olmadım canım. merak ediyorum acaba doktora mı gitsem diyorum. bende kilo veremiyorum. bi ara veriyorum sonra çakılı kalıyorum. regl olmadığım için olabilir diye düşünmeye başladım.
Bizim de oyle zaten hic guzel bi sekilde uyumsdi ama ,dis cikardiktan sonra uyur insallahBizde.de yok
Ama uykusuzluk sıkıntısı huysuzluk herbisiyi var.
Bende acaba gitsem mi diyorum senin gibi ,cocgun 9aylik kontrolunde olmazsa giderim belki bakalim,su alttan muayene edicekler diye de gtmek istemiyorum cok canini yakiyorlar insaninbende halen regl olmadım canım. merak ediyorum acaba doktora mı gitsem diyorum. bende kilo veremiyorum. bi ara veriyorum sonra çakılı kalıyorum. regl olmadığım için olabilir diye düşünmeye başladım.
Bizde de aynı canm çocuğum kendi kendine oynarken ben işimi yapıyorum o sırada gelip kucaklıyor mıncıklıyor sakin kızımı azdırıp gidiyor dediğim gibi giderken de ben gidiyorum filan diyip ağlatıyor kızımı. Ben bi elimde yemek malzemeleri diğer tarafımda ağlayan kızımla kalıyorum! Düşün o anki sinirimiBende oğlumun büyük yükünü kendim ustlenirim hep kısa tutar, isim varsa az yurutece koyarım etrafimda döner çocuğum ama aksilik ikimizde hasta olduk, cocugunda dermanı yokki yurutecte gezsin, ben iyiyken seve seve ölür çocuğu, birde şu varki hastalığı eltim getirdi kv ye kızdım çocuk hasta oldu zaten bronsit buluttan nem kapıyor niye geldi diye soylemedigini bırakmadı bana hastayken hasta çocuğa nasıl baksın zavallı kadın yuzmu ceviriyim yazık değilmi, iyiden benim minicik yavruma yazık değilmi bana yazık değilmi çocuğum suan aç gözlerime bakıyor bi damla sütüm yok boş memeyi sömüre somure uçları yara oldu başka biseyde yemiyor napıyım ben
aynen canım bende o yüzden gitmek istemiyorum.Bende acaba gitsem mi diyorum senin gibi ,cocgun 9aylik kontrolunde olmazsa giderim belki bakalim,su alttan muayene edicekler diye de gtmek istemiyorum cok canini yakiyorlar insanin
A
Adinizin yaninda hedef kilo filan yaziyor, biara okumustum sanki burada, kilo vermek icin sayfa ,grup mu acildi, bende 83le doguma girdim ama 3aydir hic gitmiyor 67de kaldim ,yakinda disler gelir sanirim diycem ama biz gec cikarmisiz sanirim kizim da gec cikaricak
D vitaminini baktirt canım.bende halen regl olmadım canım. merak ediyorum acaba doktora mı gitsem diyorum. bende kilo veremiyorum. bi ara veriyorum sonra çakılı kalıyorum. regl olmadığım için olabilir diye düşünmeye başladım.
Canim sen bana bakma çocuğun tabikide herşey den değerli ama evide kendi konforundan ziyade çocuğunu rahat büyütmek icin aak istiyorsun eminim, tabikide çalış imkanın varken, bende ilerde emekli olmak istiyorum mesela ama bu ortamı bırakıp calisamam ufak ufak dışardan prim yatiriyim diye düşünüyorum nasip olursa.Erikcim öncelikle çok teşekkür ederim.
Meyve ile arasi maşallah çok iyi, sadece kabiz yapiyor diye muzu az veriyorum onun harici elma armut vs.yiyor severek.
Annesine cekmis :)
Yalnız eskisi kadar kasmiyorum. Herseyi yaptim özel besleyeyim onu.yemesin.sunu.yemesin ama olmadi.
Bizim yemeklerden yiyor bende ses çıkaramıyorum valla ac mi kalsin.
Eninde sonunda zaten ev yemegi yiyecek
Kavanoz mamasi.mi.vereyim yani..
yesilcan86 canım yaşlılar tahammulsuz olabiliyor. Bende cani burnunda iken yani basi agrir yada tansiyonu fulanyuksekken denk.gelmiştir
Niyeti kötü değildir.
Canım kara kara dusunuyorum inan bi evimiz olsa calismayabilirim ama esim.tek çalışan olunca, yani evimiz kira ve istanbul da hayat zor.
Birde ara.versem yaş oldu 40, hepten kalirim evde. Ev almak istiyoruz.
Tüm kariyer emeklerim de ziyan olabilir.
Emekli de olmak istiyorum, en azindan prim gunum dolsn.
Ama yavruma da kiyamiyorum.
Bakip.bakip icleniyorum yuzune.
Keske.yengem yakin olsa ona.bırakırım abimin esi
Cok iyi kizdir ama oda cok uzakta: (
Yok kv kendinden başka birini haklı bulmaz pek canım, birgün benimde haklı olduğum zaman gelir elbet, fedakârligin adı günümüzde enayilik olarak kullanılıyor malesefçok haklısın canım. bian coşmuş söylemiştir. ama o da düşününce sana hak vericektir. sonuçta ona gelince yazık da sana gelince yazık değil mi? kaldı ki sen maşallah çok fedakar bir kadınsın. eltinin de çocuğuna bakıyordun diye hatırlıyorum.
zaten söylemişsin eltimden bulaştı diye. gerekirse bir daha uygun bir dille söyler tavrını belli edersin. inş. en kısa sürede iyileşin.
Gripli olan biziz malesef Bala zencefil koydum yedim bende,gripten ziyade pis bi öksürük var bende cigerlerim yanıyor boğazım yirtilacak gibi öksürüyorum hala yanıyor.Kizlar merhaba, ben sezeryan dogum yaptim ve hala regl olmadim 1yila kadar normal diye biliyorum ama endise etmeden duramuyorum yine,bir de bebeginin disi cikmayan var mi hala, bizim kizin kabardi damaklar ama daha dis cikmadi 9mayis dogumluyur,grip olanlar varmis bebislere de sizlere de cok gecmis olsun ben ne zaman hasta olsam balin icine corek otu,zencefil,karabiber,tarcin atarim iyi gelir deneyin dilerseniz saglikla kalin...
Bizde de aynı canm çocuğum kendi kendine oynarken ben işimi yapıyorum o sırada gelip kucaklıyor mıncıklıyor sakin kızımı azdırıp gidiyor dediğim gibi giderken de ben gidiyorum filan diyip ağlatıyor kızımı. Ben bi elimde yemek malzemeleri diğer tarafımda ağlayan kızımla kalıyorum! Düşün o anki sinirimiyaklaşık bir saat filan yüzüne bakmıyorum kadının sinirimden sonra düşünüyorum eşimi kızımı ne kadar çok sevdiğimi ve kaygana sıkamazsın sen benim canımı diyorum
Bir de elti muhabbeti olunca tuzu biberi oluyor böyle..sen sıkma canını olacağı varmış inşallah çarçabuk atlatırsınız nazar da değiyor olabilir bol bol kendine de oğluşuna da oku canm
Tşk ederim biraz daha iyiyiz çok şükür ama oğlum çok değişti kalıcı olmaz bu huy inşallah, kolay kolay ağlamayan oğlum herseye sebepsiz ağlıyor çok az gülüyor, kucagimdan inmiyor bi an once iyileşir inşallah yavrumAllah yardımcın olsun Can'ım tek basına yaştayken hele öyle zor kiNasıl oldunuz şimdi
Bende olmadım malesef ama beni kim görse çok kilo vermişsin diyor seviniyorum, tabi kaç kiloyum suan bilmiyorum tartimi kirmis coluk çocuk oynarken bi cikiyorum 37 kiloyum bi çıkıyorum 104, 5 dk içinde aldığım kiloya bakbende halen regl olmadım canım. merak ediyorum acaba doktora mı gitsem diyorum. bende kilo veremiyorum. bi ara veriyorum sonra çakılı kalıyorum. regl olmadığım için olabilir diye düşünmeye başladım.
Geçmiş olsun canım kara turp içine bal veya karabiberli sıcak pekmez deneKızlar öyle pis ve rahatsız edici bi öksürüğün pencesine düştüm ki sormayın sadece beni kurtarın, oğlum öksürük olmadı çok şükür de olur diye korkuyorum, jet hızla öksürük geçirecek tariflerinizi bekliyorum, inşallah öyle bi tarif üretilmiştir
Kızlar öyle pis ve rahatsız edici bi öksürüğün pencesine düştüm ki sormayın sadece beni kurtarın, oğlum öksürük olmadı çok şükür de olur diye korkuyorum, jet hızla öksürük geçirecek tariflerinizi bekliyorum, inşallah öyle bi tarif üretilmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?