- 12 Aralık 2016
- 86
- 110
- 43
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.701
Ben verdim sicaga yakin ilik suda bekletince sistiler eline verdim baya guzel yediKizlar bebegine gun kurusu veren varmi daha 2 ay oncesinde nisan anneleri veriyodu okumustum veren varmi
Nasil bu kadar uyutabiliyosunuz :) insallah bizimde distendir yoksa oynaticam. Dun gece yine 4-5.5 nobeti tuttuk7 bucuk aylik olduk biz. Gündüz 3 4 kere her uyumada ortalama 2 ila 4 saat arası uyur uyandiktan 2 saat sonra tekrar uyur, 8 tane disimiz var bizimde, gece uykularimizda şu aşamada gayet güzel çok şükür, diş çıkarma zamanları gece sık sık uyaniyordu, çıkınca rahatladik
Kız bal bu masallahhhhh subhanallah. Nice güzel seneler olsunn. Benim ömerim de kutlar siziTosbikim ve ben herkese iyi mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyoruz, yeni yılda hersey gonlumuzce olur inşallah
Canım annemler buradaydı iki hafta. Onlar varken gündüz mışıl mışıl 1, 1 buçuk saat uyudu. Gece de daha az uyandı. Annemlere yalancı çıkardı kızım resmen. Gittiler ertesi gün yine eski düzen. Ben Ankara'ya ailemin yanına gittiğimde de daha iyi. Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim. Bu arada kızımla sürekli ilgiliyim. Öyle oyuna doymuyor, ilgi istiyor gibi durumlar da söz konusu değil. Ne yapacağımı şaşırdım. Gecelerim kabus oldu.Benimki de aynı canımama ben şuna bağlıyorum bu durumu: şöyleki biz ne zaman eşim ben ve kızım olsak evde günümüz sakin uykularımız rahat geçiyor.ne zaman anneanne ya da babaanne vs gelse (gelip 1 ay kalıyorlar dönüşümlü başka da evimize gelen yok) tüm gün huysuz gece gündüz uyumayan ve bize sürekli bağıran küçük bir sinir küpü oluyor bebeğim ve çöüzümü sadece benim ilgilenmem diğerlerinin ev işi vs yapıp uzak kalmalarıyla mümkün oluyor ama bunu da her zaman biz uygulayamıyoruz
Benim ki de kahvaltı sevemdı kaşık mamasi atiom yoğurdun içine. Ya da Labne peynir ekmek islatiom.Arkadaslar kzima kahvalti yediremiyorum ilk kasikta hemen ogurup ikinci yada ucuncu kasikta illako kusmaya basliyo nasil veriyoniz neyle yapiyosunuz
Ekmegi ufalayip mama ile icine peynir yumurta sarisi koydugumda da kusar su tahilli muhallebilerin icine peynir yumurta koysam da ben nasil bu kiza kahvalti verecegim yahu yardim edin bi
Gunduz yorulunca ( uykusu oldugu halde uyumayinca yoruluyolarmis ) gece cok uyanirlarmis. Bizim sıkıntımız dis degilde bu olabilir mi acabaGünaydın kızlar,
Kızımı dün gece 10 buçukta uyuttum. 12 buçuk, 1 ve 1 buçukta tekrar uyandı. Hepsinde bir iki emme ve pış pışlama.
3 buçukta gülerek uyandı ve 5 buçuğa kadar uyumadı. 5 buçukta uyuttuktan sonra 7de tekrar kalktı ve şuanda uyanığız hala.
Gündüz deseniz iki kez maksimum 40 dakikalık uyksusu var. Dün gündüz öğlen yarım saat uydu. İkindide de yarım saat kucağımda, koyduğum an uyandı.
Ve bu durum aylardır böyle. Çok nadiren ideal oldu. Ben artık ne gaz ne atak ne diş ne açlık olduğunu düşünüyorum. Aylardır sürer mi? Artık gerçekten psikolojim bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum
Bizimki de sabah 7 den. Simdiye 12ye kadar direndi yatmio . Dış problemi sanırımGünaydın kızlar,
Kızımı dün gece 10 buçukta uyuttum. 12 buçuk, 1 ve 1 buçukta tekrar uyandı. Hepsinde bir iki emme ve pış pışlama.
3 buçukta gülerek uyandı ve 5 buçuğa kadar uyumadı. 5 buçukta uyuttuktan sonra 7de tekrar kalktı ve şuanda uyanığız hala.
Gündüz deseniz iki kez maksimum 40 dakikalık uyksusu var. Dün gündüz öğlen yarım saat uydu. İkindide de yarım saat kucağımda, koyduğum an uyandı.
Ve bu durum aylardır böyle. Çok nadiren ideal oldu. Ben artık ne gaz ne atak ne diş ne açlık olduğunu düşünüyorum. Aylardır sürer mi? Artık gerçekten psikolojim bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum
Gaz olduğuna emin misin Canım. Artık gaz sorunu kalmaması gerek diye biliyorum. Eğer gaz ise kimyon çok işe yarıyor
kimyonu çay gibi demleyip ver biraz istersen canım. rezene çayl da içirebilirsin.
Maşallah boncuk boncuk gözler yerim seniTosbikim ve ben herkese iyi mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyoruz, yeni yılda hersey gonlumuzce olur inşallah
Dün kahvaltimizi yaptık ağzındaki kirintilar çok çok hoşuma gitti hemen telefonu yüzüne tuttum çocuk bi tuhaf oldu napiyor bu annis der gibi bakıyor, öptüm yerine teyzesiOy masallah tosuna nasilda kucuk emrah gibi bakiyo oyle öp benim yerimeyesilcan86
yesilcan86 maşallah canım gerçekten çok tatlı oğluşun. saçlarınız da çok uzamış. benim bebiş kız olmasına rağmen kel sayılır hala
Canim daha öncede bi arkadas sormuştu,ben gündüz uykularinin uzunlugunu beşiğe bagliyorum, el yapımı 37 yıllık bi besikte uyutuyorum gündüz, o beşik çok hoşuna gidiyor, eminim tuhaf geliyor bi çoğuna çünkü kv dedikce banada tuhaf geliyordu beşik besiktir ne yani diyodum ama kv ısrarına dayanamayıp koydum sallarken gerçekten farklı sallanmasi var yani kullanmadan anlamak mümkün değil aradaki farkı, 3 tane beşiği var oğlumun 1 tane mobilya beşik 1 tane sepet beşik 1 tanede el yapımı eski beşik, diğerlerine koydugumda mizmiz ediyor ama eski beşik te Citi çıkmıyorNasil bu kadar uyutabiliyosunuz :) insallah bizimde distendir yoksa oynaticam. Dun gece yine 4-5.5 nobeti tuttuk
Tsk teyzesi, benim Emirim de ömer arkadasına tsk ediyorKız bal bu masallahhhhh subhanallah. Nice güzel seneler olsunn. Benim ömerim de kutlar sizi
Oyy kurban olurum yanaklara.Tosbikim ve ben herkese iyi mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyoruz, yeni yılda hersey gonlumuzce olur inşallah
Benim kızda kel gibi.yesilcan86 maşallah canım gerçekten çok tatlı oğluşun. saçlarınız da çok uzamış. benim bebiş kız olmasına rağmen kel sayılır hala
Benim ki de erkenden uyanmasina rağmen 12. 45 te zar zor uyuttum.Bizimki de sabah 7 den. Simdiye 12ye kadar direndi yatmio . Dış problemi sanırım
Dün kahvaltimizi yaptık ağzındaki kirintilar çok çok hoşuma gitti hemen telefonu yüzüne tuttum çocuk bi tuhaf oldu napiyor bu annis der gibi bakıyor, öptüm yerine teyzesi
Dogustanvardi zaten saçları zaman icindede büyüdü bayagi
Canim daha öncede bi arkadas sormuştu,ben gündüz uykularinin uzunlugunu beşiğe bagliyorum, el yapımı 37 yıllık bi besikte uyutuyorum gündüz, o beşik çok hoşuna gidiyor, eminim tuhaf geliyor bi çoğuna çünkü kv dedikce banada tuhaf geliyordu beşik besiktir ne yani diyodum ama kv ısrarına dayanamayıp koydum sallarken gerçekten farklı sallanmasi var yani kullanmadan anlamak mümkün değil aradaki farkı, 3 tane beşiği var oğlumun 1 tane mobilya beşik 1 tane sepet beşik 1 tanede el yapımı eski beşik, diğerlerine koydugumda mizmiz ediyor ama eski beşik te Citi çıkmıyor
Tsk teyzesi, benim Emirim de ömer arkadasına tsk ediyor
Hic 1 saati geçtiğini görmedim. Uykusunu. Bi kez 2 saat yanında yattım die gördumdu. O da bi memeden birine geçti etti de anca öyle uzun. .. üst dışı çıkıyor kuzumun pek huzursuz şu ara. Ya ben çok tahammülsuzum ya allahtan ağlayan bi bebem yok. Çok yıpratıcı bu halleriOyy kurban olurum yanaklara.
Agzinda da kırıntılar.
Yerimmm
Benim kızda kel gibi.
Saç olsa ah tokalarrr örgüler
Cok heves Ediyorum
Benim ki de erkenden uyanmasina rağmen 12. 45 te zar zor uyuttum.
Ama 2.5 saat oldu hala uyuyor maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?