2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba mayis anneleri :) biz de 7+10 olduk. Uykularimiz cok bozuldu. Gece sık sık uyaniyoruz ve hic dis yok. Merak ettigim su gunduz uykulariniz kac tane ve ne kadar suruyor

7 bucuk aylik olduk biz. Gündüz 3 4 kere her uyumada ortalama 2 ila 4 saat arası uyur uyandiktan 2 saat sonra tekrar uyur, 8 tane disimiz var bizimde, gece uykularimizda şu aşamada gayet güzel çok şükür, diş çıkarma zamanları gece sık sık uyaniyordu, çıkınca rahatladik

Bizde seni seviyoruz canım, şaka olarak söyledim, Allah hepimizin yavrusunu bagislasin

Bizimki de . Bibiiiiibiibbb deyip zorla ba ba dio. alkış ogretttk elleri vuruyo. Çok tatlilar yaaa

Kizlar 2 gündür giremiyordum misafirler flan vardi. Bide elektrik kesinti leriyle ugrasiyoruz sormayın. Insallah kizim hasta olmaz. Biz biaey degil battaniyeye sarılıp otururuz ama onlar oyle degil ki.... Herkes kilo vermeye baslamis:):)bende katılıyorum size. Hadi kizlar gitsin bu kilolar

Günaydın kızlar,
Kızımı dün gece 10 buçukta uyuttum. 12 buçuk, 1 ve 1 buçukta tekrar uyandı. Hepsinde bir iki emme ve pış pışlama.
3 buçukta gülerek uyandı ve 5 buçuğa kadar uyumadı. 5 buçukta uyuttuktan sonra 7de tekrar kalktı ve şuanda uyanığız hala.
Gündüz deseniz iki kez maksimum 40 dakikalık uyksusu var. Dün gündüz öğlen yarım saat uydu. İkindide de yarım saat kucağımda, koyduğum an uyandı.
Ve bu durum aylardır böyle. Çok nadiren ideal oldu. Ben artık ne gaz ne atak ne diş ne açlık olduğunu düşünüyorum. Aylardır sürer mi? Artık gerçekten psikolojim bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum

ben oto koltuğuunu denemedim canım henüz, ama başlasam iyi olur. gerçi iki oto koltuğuyla arabaya nasıl sığarız orasını bilmiyorum

oh maşallah canım böyle böyle korkularını aşarsın.
bebekler seviyorlar arabayı. benimki de uzun ylculuksa uyur. uykusu varsa kısada bile.
biz kızımla markete filan beraber gidiyoruz. kısa yolculuklar ama uslu uslu durur.
önce dikilmeye çalışır ama dikilemez tabi baglı oldugu için :)
oto koltugu ben de henüz almadım canım markası nedir? önerir misin ?

fazlam vardı diyorsun kime göre neye göre :)
benim normal kilom 67 idi. boy 165 cm. yine de bir çoklarına göre fazla kilo ama ben kaldırıyordum.
ama hamile kaldıgımda bir de 72 olmuştuım. kilo vermeye mecalim istegim de yoktu öncesinde. sonra hoop bi baktım yüz kiloyum
canım desene senin minik karpuz yata yata büyümüş
maşallah ne uyuyo beee.
benim kız üç saat aralıksız uyusa akşam sekize kadar uyumaz. uykusu gelsede uyuyamaz.
normalde iki saatte bir uyurdu ama uzun uyursa uyku araları beş saate çıkıyor
uzun zamandır gece uykularımız kötüydü. dün gece nasıl olduysa daha iyi uyudu
saat başı kalkan kız 3,5 - 4 saat uyudugu oldu
ay hep böyle olsa keşke. ama tabi ben 3 te bi uyandım kız için birdaha uyuyamadım altıya kadar.
benim kız sekize çeyrek kala da kalkar. sanki işe gidicek. e yat be kızım anan uykusuz dimi
yoook
şimdi aldım kahvemi koltuga kuruldum oda oyun oynuyor halısına oturmuş
maşallah canım allah evladını sana bagışlamış.
bundan büyük mutluluk olur mu ?
üstüne bir de fitsin.
maşallah canım sana

Çok tatlı seninki de yaa. masallahhhhh kuzuya. Tosbikim benim
kıs kiminki küçük deli

canım allah sabır versin gerçekten çok zorluyor seni belli ki.
diş miş değil ya dönemsel her halde. bir çogumuza oldu bu. ben de anlamıyorum bizde de ne diş var ne bişi ama uyku sıkıntılarımız var. ay yine zombiyim ben
gerçi bu gece kızımın pek katkısı yok

Benimki de aynı canım ama ben şuna bağlıyorum bu durumu: şöyleki biz ne zaman eşim ben ve kızım olsak evde günümüz sakin uykularımız rahat geçiyor.ne zaman anneanne ya da babaanne vs gelse (gelip 1 ay kalıyorlar dönüşümlü başka da evimize gelen yok) tüm gün huysuz gece gündüz uyumayan ve bize sürekli bağıran küçük bir sinir küpü oluyor bebeğim ve çöüzümü sadece benim ilgilenmem diğerlerinin ev işi vs yapıp uzak kalmalarıyla mümkün oluyor ama bunu da her zaman biz uygulayamıyoruz

Arkadaslar kzima kahvalti yediremiyorum ilk kasikta hemen ogurup ikinci yada ucuncu kasikta illako kusmaya basliyo nasil veriyoniz neyle yapiyosunuz

Ekmegi ufalayip mama ile icine peynir yumurta sarisi koydugumda da kusar su tahilli muhallebilerin icine peynir yumurta koysam da ben nasil bu kiza kahvalti verecegim yahu yardim edin bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…