- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.681
Merhaba mayis anneleri :) biz de 7+10 olduk. Uykularimiz cok bozuldu. Gece sık sık uyaniyoruz ve hic dis yok. Merak ettigim su gunduz uykulariniz kac tane ve ne kadar suruyor
Kabızlık sorunumuz var o yüzden bir aydır gün kurusu,kuru erik ve kuru üzümü kaynatip blendirda çekip kahvaltisina koyuyorum.Kizlar bebegine gun kurusu veren varmi daha 2 ay oncesinde nisan anneleri veriyodu okumustum veren varmi
Bizde seni seviyoruz canım, şaka olarak söyledim, Allah hepimizin yavrusunu bagislasinBen hepinizi seviyorum nefret kazanmam Allahın izniyle :)) geçen yıl bugün bebeğimi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyaydimdik hastahanede yatıyordum ve 5 ay yatmaya devam ettim allahım binlerce şükür yavrum şu anda yanımda her kışın baharı varmış sukur
Çok tatlı seninki de yaa. masallahhhhh kuzuya. Tosbikim benimWooow, maşallah bebeğine canım. Elbette iyi. Bizimki tosun gibi oturuyor kilodan :) emekleyeceği gibi 4 gözle bekliyorum . Boyu da uzunmuş bebeğinin maşallah size .
Bizimki de . Bibiiiiibiibbb deyip zorla ba ba dio.Alpim 2 gün önce ilk kez ba- ba dedi. Babası çok mutlu oldu. O kadar güzel çıkarıyor ki bu sesi, doğduğundan beri ınne ınne diyordu. Geceleri her uyandığında em em diyor. Sanırım ben her emzirmede hadi emelim kuzum diyorum. Ordan kaptı herhalde.
Gaz olduğuna emin misin Canım. Artık gaz sorunu kalmaması gerek diye biliyorum. Eğer gaz ise kimyon çok işe yarıyorArkadaslar uzun zamandır kizimin gazi var hep kendini sıkıp duruyo ne yapmaliyim fikriniz varmi
Biraz önce geldi elektrikler. İnş daha kesilmez. Kombiyi acayip yükselttim ev iyice ısınsın diye. Peteğe el değmiyor. Gelmeseydi Bebek gece üşürmüydü bilmiyorum. Anneme geçerdim belki
Dün de akşam 10a kadar kardeşimdeydim. 10 da vbizim eve elektrik gelince bebeği eve geçirdim. Yoksa eve gitmiycektim
Elektrik olmayınca çok zor oluyo, bir ara açsın da gitti. Dün gaz bile kesilmiş bizim evde. Benim için dert değil de Bebeklerimiz hasta olmasın
ben oto koltuğuunu denemedim canım henüz, ama başlasam iyi olur. gerçi iki oto koltuğuyla arabaya nasıl sığarız orasını bilmiyorumKedibochi ben hala bebekle yalnız yolculuk yapamıyorum. Gözüm 10 dk lık yoldan fazlasını kesmiyo. Ama dün akşam ilk defa hiç sorunsuz geldik 25 dk sürdü. Hiç ağlamadı. Gerçi uyumuştu ama olsun o da bişey. Pusetten oto koltuğuna geçtik daha rahatladı sanki. çok korkarak yola çıkmıştım ama çok Mutlu oldum sorun olmadığı için.
oh maşallah canım böyle böyle korkularını aşarsın.Kedibochi ben hala bebekle yalnız yolculuk yapamıyorum. Gözüm 10 dk lık yoldan fazlasını kesmiyo. Ama dün akşam ilk defa hiç sorunsuz geldik 25 dk sürdü. Hiç ağlamadı. Gerçi uyumuştu ama olsun o da bişey. Pusetten oto koltuğuna geçtik daha rahatladı sanki. çok korkarak yola çıkmıştım ama çok Mutlu oldum sorun olmadığı için.
fazlam vardı diyorsun kime göre neye göre :)Kız böyle diyerek motive edemezsin nefret kazanirsin bak, malum kilolu kadınlar,yiyip yiyip kilo almayan kadınlardan nefret eder
Gebelikte aldığım kilolar gittide öncesinde zaten 10 kilo fazlam vardı, 3 te doğumda kaldı oldumu 13 kilo, gitsin artık beğendiğim herseyi giymek istiyorum, basenlerim gobegim kapansın diye bol bol tunikler gitmekten bıktım
canım desene senin minik karpuz yata yata büyümüş7 bucuk aylik olduk biz. Gündüz 3 4 kere her uyumada ortalama 2 ila 4 saat arası uyur uyandiktan 2 saat sonra tekrar uyur, 8 tane disimiz var bizimde, gece uykularimizda şu aşamada gayet güzel çok şükür, diş çıkarma zamanları gece sık sık uyaniyordu, çıkınca rahatladik
maşallah canım allah evladını sana bagışlamış.Ben hepinizi seviyorum nefret kazanmam Allahın izniyle :)) geçen yıl bugün bebeğimi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyaydimdik hastahanede yatıyordum ve 5 ay yatmaya devam ettim allahım binlerce şükür yavrum şu anda yanımda her kışın baharı varmış sukur
kıs kiminki küçük deliÇok tatlı seninki de yaa. masallahhhhh kuzuya. Tosbikim benim
Günaydın kızlar,
Kızımı dün gece 10 buçukta uyuttum. 12 buçuk, 1 ve 1 buçukta tekrar uyandı. Hepsinde bir iki emme ve pış pışlama.
3 buçukta gülerek uyandı ve 5 buçuğa kadar uyumadı. 5 buçukta uyuttuktan sonra 7de tekrar kalktı ve şuanda uyanığız hala.
Gündüz deseniz iki kez maksimum 40 dakikalık uyksusu var. Dün gündüz öğlen yarım saat uydu. İkindide de yarım saat kucağımda, koyduğum an uyandı.
Ve bu durum aylardır böyle. Çok nadiren ideal oldu. Ben artık ne gaz ne atak ne diş ne açlık olduğunu düşünüyorum. Aylardır sürer mi? Artık gerçekten psikolojim bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum
Benimki de aynı canımGünaydın kızlar,
Kızımı dün gece 10 buçukta uyuttum. 12 buçuk, 1 ve 1 buçukta tekrar uyandı. Hepsinde bir iki emme ve pış pışlama.
3 buçukta gülerek uyandı ve 5 buçuğa kadar uyumadı. 5 buçukta uyuttuktan sonra 7de tekrar kalktı ve şuanda uyanığız hala.
Gündüz deseniz iki kez maksimum 40 dakikalık uyksusu var. Dün gündüz öğlen yarım saat uydu. İkindide de yarım saat kucağımda, koyduğum an uyandı.
Ve bu durum aylardır böyle. Çok nadiren ideal oldu. Ben artık ne gaz ne atak ne diş ne açlık olduğunu düşünüyorum. Aylardır sürer mi? Artık gerçekten psikolojim bozuldu. Ne yapacağımı bilmiyorum
oh maşallah canım böyle böyle korkularını aşarsın.
bebekler seviyorlar arabayı. benimki de uzun ylculuksa uyur. uykusu varsa kısada bile.
biz kızımla markete filan beraber gidiyoruz. kısa yolculuklar ama uslu uslu durur.
önce dikilmeye çalışır ama dikilemez tabi baglı oldugu için :)
oto koltugu ben de henüz almadım canım markası nedir? önerir misin ?
fazlam vardı diyorsun kime göre neye göre :)
benim normal kilom 67 idi. boy 165 cm. yine de bir çoklarına göre fazla kilo ama ben kaldırıyordum.
ama hamile kaldıgımda bir de 72 olmuştuım. kilo vermeye mecalim istegim de yoktu öncesinde. sonra hoop bi baktım yüz kiloyum
canım desene senin minik karpuz yata yata büyümüş
maşallah ne uyuyo beee.
benim kız üç saat aralıksız uyusa akşam sekize kadar uyumaz. uykusu gelsede uyuyamaz.
normalde iki saatte bir uyurdu ama uzun uyursa uyku araları beş saate çıkıyor
uzun zamandır gece uykularımız kötüydü. dün gece nasıl olduysa daha iyi uyudu
saat başı kalkan kız 3,5 - 4 saat uyudugu oldu
ay hep böyle olsa keşke. ama tabi ben 3 te bi uyandım kız için birdaha uyuyamadım altıya kadar.
benim kız sekize çeyrek kala da kalkar. sanki işe gidicek. e yat be kızım anan uykusuz dimi
yoook
şimdi aldım kahvemi koltuga kuruldum oda
Seninki kilo degilki canım ya, boyun benden uzun, benim boy 1.57 69 kiloyla hamile kaldım, oda vermiş halim, Dr kilo ver dedi şeker düzeyi varmış bende şeker ilacı kullandım 2 ayda 75 ten 67 ye dusebildim, tabi tüp bebek ilaçlarına başlayınca şeker ilacını bıraktım 2 kilo aldım 69 la hamile kaldım 84 le doğuma gittim suan 72 kiloyum, 60 kilo olsam bana çok çok iyi, 36 38 beden giymeye gerek yok 40 da giysem olur, zaten benim kalça problemimde var 40 kiloya bile dussem kalça hep duruyor, onun için bıçak altına yatmayi bile dusunuyorum ileriki dönemde hayırlısı inşallah veririz kiloları.
Benim tosbigim çok mutlu bebek maşallah, güzel beslenir güzel uyur,güzel oynar, ben hevesimle hep uyanık kalsın isterdim kv hep bebek uykuda büyür gelişir sakinlesir getir uyutuyum, zaten senin bebeğin kimse alıp goturmeyecek daha bikacagin günler gelecek diye elimden alır kundak yapar uyuturdu, bi düzeni oldu belkide o yüzden gelişimi güzel oldu
yesilcan86 maşallah canım gerçekten çok tatlı oğluşun. saçlarınız da çok uzamış. benim bebiş kız olmasına rağmen kel sayılır hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?