- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.381
Yaa sorma.verom.bizim.yatakta yüksek.Geçmiş olsun canım Ya. Ben de çok korkuyorum yatak tan duserse die. Bi de bizimki baya yüksek . Ya çok kıpır kıpır lar . napcaz bilmiomdüdüklü tencere fisler iyi hoş da çok pahalı .emsAn . Ya da karaca alıcam. galiba .3o0 é yakın fiyatlari ama ikili tencere hiç degilse
Insallah icer canım, ben.bir.daha.denemedim hala.buzluk dolu.Canım çok önceden buzluktan çıkmış sütü içmiyordu ama geçen hafta akşamları biraz biraz içirebildim. İnşallah ben yokken içer. Çok emek veriyorum biriktirmek için.
Benim kizim olduğu yerde kaliyor sadece saga.sola donmus oluyor,Kızlar bir şey soracağım. Kızım doğduğundan beri park yatakta uyuyor. 4. Ayından beri ben yatağın başına koyuyorum uykusunda ilerliyor ve yatağının sonuna geliyor. Daha fazla ilerleyemediğinden orada sıkışıp kalmış gibi uyuyor. Ben normal diye düşünüp hiç oralı olmadım ama artık çok kafama takılıyor. Takip ettim gözü kapalı ilerliyor. Üzerinden de battaniye kaymış oluyor kuzum üşümüş oluyor çok üzülüyorum. Böyle bir durum tecrübe etmiş olanınız var mı?
Bana da saglik ocagi 9. Ayda gelin dedi.Kızlar bişi sorcam Dr 1 yaşına kadar aylık muayene edildiğini söyledi. Gittiğimizde boyuna baş çevresine kilosuna bakıyor, vücuduna bakıyo dinliyor falan. Bunun dışında kan değerlerine kalbe vs vs rutin bakılcağı bir Zaman var mı? Heralde 9. Ayda kan değerlerine bakıcak bunun dışında bişi yapılacak mı
Biizm dr 6 ayda gittigimizdw 7de gelmeyin 8 de goruselim dedi. 7.ayda beslenmeye ekleyecekleeimi de söyledi. Kan degerlerine de 6 ayda bakildi. Kalbi de dinliyor her seferde. Ben kardiyoloji gerekli mi dedidigimde bisey duysam gönderirim zaten dedi. Bize yeni dogdugunda bi cocuk kardiyolojisi gorsun demişlerdi de demekki her bebekte olurmuşKızlar bişi sorcam Dr 1 yaşına kadar aylık muayene edildiğini söyledi. Gittiğimizde boyuna baş çevresine kilosuna bakıyor, vücuduna bakıyo dinliyor falan. Bunun dışında kan değerlerine kalbe vs vs rutin bakılcağı bir Zaman var mı? Heralde 9. Ayda kan değerlerine bakıcak bunun dışında bişi yapılacak mı
Aynen bizede 9.ayda asi var cunku. Artik onlarda 6 aydan sonnra kiloyu onemsemiyoorBana da saglik ocagi 9. Ayda gelin dedi.
7. Ay icin.götürmedim kontrole.
Esimde.gerek gormedi
10 günlük sutlere de burun kıvırdı...Aynen bizede 9.ayda asi var cunku. Artik onlarda 6 aydan sonnra kiloyu onemsemiyoor
Bi de buzlukta sut 3ay dayanıyor diye biliyrm zamani gecmis olmasin
Kolları serbest (askılı) uyku tulumu ile ikiz kez yatırdım ikisinde de inanılmaz terlemişti. Kızım yüz üstü yatıyor ve sürekli ileriye doğru hareket halinde olduğundan uyku tulumu içinde çok terliyor. Çok isterdim öyle uyumasını, çok kullanışlı bence de.Yaa sorma.verom.bizim.yatakta yüksek.
Çocuk patt diye düştü.
Babasi koştu cigligi duyunca icerden.
Ben şok durumda.
Cok.dikkat etmek lazim,
Düdüklü işini simdilik askiya aldim canım
Sen al dene, bana.düşüncelerini söyle bakalim.
2.tencere yerine 1 büyük dusunuyorum
Malum buyuk kucukluk.yapar ama.kucuk büyüklük yapmıyor..
Insallah icer canım, ben.bir.daha.denemedim hala.buzluk dolu.
calisacaksin senin icin daha önemli
Bende yaptigim.mamalara karistiririm diyordum ama hala çıkartıp kullanmadim.
Benim kizim olduğu yerde kaliyor sadece saga.sola donmus oluyor,
Bence.karakteristik bisidir
Bazi insan.daginik yatar ya ..
Ben uyku tulumu giydiriyorum canim. Yorgani acti.derdine paydos,
Tavsiye ederim.
Aynen kızım da kafasını ezecek sanıyordum. Tek değilmişim demek ki. Peki neden böyle acaba, nette araştırdım ama bulamadım bir şey.Bizimki sürüklenmeye başladığından bu yana öyle. Hatta başlarda gidemediğinden uyanıyordu. Kafasını köşeye ittiriyordu adeta. Dr a söyledim ama önemsemedi bile. Ben kafasına baskı olur mu diye sormuştum bişi olmaz demişti
Çoğu Bebek'te olur diye düşünüyorum. Heralde bana çekmiş kızım. Uyandığımda kendimi yerde bulduğum günleri veya bir bacağımın duvarda olduğu zamanları hatırlıyorum..Aynen kızım da kafasını ezecek sanıyordum. Tek değilmişim demek ki. Peki neden böyle acaba, nette araştırdım ama bulamadım bir şey.
Rulemcim.oda sicakligi maximum 21.derece olacakKolları serbest (askılı) uyku tulumu ile ikiz kez yatırdım ikisinde de inanılmaz terlemişti. Kızım yüz üstü yatıyor ve sürekli ileriye doğru hareket halinde olduğundan uyku tulumu içinde çok terliyor. Çok isterdim öyle uyumasını, çok kullanışlı bence de.
Ne sanslisin.İyi geceler kizlar
bende uyku tulumu aldimda kullanmadin henuz benimki askili olandan bizim pek ihtiyaciniz olmuyir vallahi uykusu cok agir aksam nasil koyuyorum sabahta oyle uyaniyor arada bi saga sola donuyor cok nadir savaha kadar giki cikmiyor cok sukur disimiz cikmadi ama yakin galiba beyazkamis terleri bide agiz cevresinde ve yanaklarinda dokuntu basladi
yogurda bayiliyor kuzum yemek yerken kasik gemeden agzini acip bekliyor tosunum
Maşallah tosuna bak :))Ayy bugün yorgunluktan öldüm resmen, sabah 4 te yola çıktık samsuna gitmek üzere, 7 gibi vardık muayenemiz yapıldı EKG çekildi, röntgen çekildi, kan tahlili yapıldı, boy kilo ölçüldü ordan oraya bende çocuğum da yorulduk zavallı kucağımda uyuyakaldı. herneyse sonuç hafif derecede ufurum var fakat şu an sorun teşkil etmiyor 10.ayda tekrar gidip eko yapılacakmış, cok rahatladik valla.
Bu arada boyumuzu sağlık ocagi geçen ay 73 cm ölcmüştü 71 cm çıktı bugün, kilomuz 900 gr alarak 10 kg 900 gr olmuş kollarimi kopardı bugün
İşte benim canım oğlum Alp Dora :) görsel isteyen olmuştu arkadaşlar eğitici oyuncak için. Fisher price konuşan köpek, playskool akıllı zürafa ve playskool şekilli kaplar. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?