• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım ben tefalin düdüklüsünü kullanıyorum yıllardır, ama bazen kapağından buhar çıkışı oluyor yani tam randımanlı kullanamıyorum, akşamda hepsiburada da baktım fissler düdüklüye onun çok iyi olduğunu 15 dakikada kuru fasulyeyi pişirdiğini biliyorum alayım dedim ama oda çok pahalı 8 lt ve 4 lt olarak ikili olanlarından alayım dedim 780 lira, bende biraz ertelemeye karar verdim şu sıralar kredi kartları baya şişti onlar biraz zayıflasın fisslerin düdüklüsünü alacağım.
Ben ddé fissleri okudum duydum .istedim ama.dediğin gibi . Eşim o parayı bi tencereye vermem dedi. :( haklı da. . korkmazin 250 liraya var.ikili . ondan almış abimler . Ben de ondan almayi düşünüyor oldum bakam arastirym daha

Ben de fisslerin düdüklüsü iyi diye duydum almayı düşünüyorum açıkçası sadece 6 ltlik alırım sanırım ama şu internette kampanyalar olursa alayım diyorum acelem yok evde idareten bir düdüklüm var çünkü.ben de halı yıkattıran var mı diye soracaktım kurutma filan nasıl yapıyorlar acaba
Ben yikattim geçen gün canım. mis gibi geldi ;) o düdüklü de n ben de istiorummmmmm

Bunu buldum çok kolaya benziyor

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-22-00-03-31.png
    Screenshot_2016-12-22-00-03-31.png
    163 KB · Görüntüleme: 69
ben salona halı örtüsü aldım. halıyı yıkattıktan sonra. örtü serili şuanda. 2 haftada bir çıkarıp yıkamayı düşünüyorum. çünkü bizim sıpa koyduğum yerde durmuyor illa dışarılara çıkacak. gidip gidip elleriyle yere vuruyor ne anlıyorsa :KK48:
Benimki de hep parkeleré gidip gidip duruo . seviolar pat pat ses çıkarmayı ;) tozà falan alerjisi yoktur olmaz inşallah . . pek temizleyemiom ya. :( hem çalış hem anne ol zor valla

Kızlar benim oglumun 1 aylikken kalbinde ufurum tespit edildi 6 da 1 oranında, bi kac ay bekleyip eko yaptırın dediler, biz bayagi bekledik, oglum 7 aylik 5 günlük oldu, sabah dr a götürdüm tekrar hala delik kapanmamis, sevk yazdı yarın samsunda eko yapılacak, bu güne kadar kapanması gerekmiyormuydu içimi korku sardı dua edin bize
İnsallah hemen kapanır ..şifa bulur kuzunn. Allahım bize böyle korkular yasatmasin

Canim benim ceyizimde ki düdüklü de cok guzel taç markali sanirim 380 civarı almistim iki yil once
Ben ddé fissleri okudum duydum .istedim ama.dediğin gibi . Eşim o parayı bi tencereye vermem dedi. :KK43: haklı da. . korkmazin 250 liraya var.ikili . ondan almış abimler . Ben de ondan almayi düşünüyor oldum bakam arastirym daha

Merhaba arkadaşlar, Alp dora maalesef kabız. Kakasını düzenli yapamıyor.gecen gün 7-8 gün olmuştu yapmayalı zorla sert kaka yaptı benim uyarmamla. Sonra çatlak oluştu ve biraz kan geldi. Doktora söyledim anestol verdi uyusturucu krem. Ama 4 gündür yine yapamıyor ve kaka yine sertleşmiş.kan testi yaptık kanı iyi çıktı Dr kan ilacını 9. Aya kadar verme dedi. Şuan vermiyorum. Anne sütü alıyor biraz da meyve püresi veriyorum yalnızca. Bugün organik kayısı suyu verdim ama yine yapmadı. Çok üzülüyorum. Boyu 75 cm kilosu 10,5 u geçmişti son ölçümlerde. Hidronefrozu maalesef hala devam ediyor ve takipteyiz.üfürüm bizde de çıktı 1.6 değerinde. Eco yaptırdık 1 yıl sonra kontrol edilsin dedi Dr. Neyseki masum üfürümmüş. Bu arada gün içinde bir kaç kez ürperti oluyor dora'da. Silkinme gibi, titreme oluyor. Sizler hiç yakaladınız mı böyle bişey?

Canim paranox 125 mg fitil koy yumusasin kaka rahat çıkarsın yazik çocuğa kizimda oyleydi fitil verince yarim saat sonra baska top gibi cikariyodu oda fitil vermeme rağmen hala sertti ama cikaracak kadar yumudatmisti
Korkma fitilin zarari yok bugun cocuk doktoruna bile sordum zararsız dedi

Benim kizimda korkuyo çok mesela süpürge makinesinin sesinden tazyikli su sesinden birden konuştuğumda aniden sicriyo korkuları hemen oluyo panik halinde kendi aleminde dururken birden sandalyeyi hareket ettirdugimde cikan sesten korkuyo normal mi bilmiyorum acikcasi
Alpdoram Alpdoram

Merhaba arkadaşlar, Alp dora maalesef kabız. Kakasını düzenli yapamıyor.gecen gün 7-8 gün olmuştu yapmayalı zorla sert kaka yaptı benim uyarmamla. Sonra çatlak oluştu ve biraz kan geldi. Doktora söyledim anestol verdi uyusturucu krem. Ama 4 gündür yine yapamıyor ve kaka yine sertleşmiş.kan testi yaptık kanı iyi çıktı Dr kan ilacını 9. Aya kadar verme dedi. Şuan vermiyorum. Anne sütü alıyor biraz da meyve püresi veriyorum yalnızca. Bugün organik kayısı suyu verdim ama yine yapmadı. Çok üzülüyorum. Boyu 75 cm kilosu 10,5 u geçmişti son ölçümlerde. Hidronefrozu maalesef hala devam ediyor ve takipteyiz.üfürüm bizde de çıktı 1.6 değerinde. Eco yaptırdık 1 yıl sonra kontrol edilsin dedi Dr. Neyseki masum üfürümmüş. Bu arada gün içinde bir kaç kez ürperti oluyor dora'da. Silkinme gibi, titreme oluyor. Sizler hiç yakaladınız mı böyle bişey?
canım geçen gün internette bir tarif okumuştum inşallah kabızlığına çare olur, Özellikle kabızlık problemi yaşadığınız dönemlerde mutlaka denemelisin ;

2 adet kuru kayısı
2 adet kuru erik
Çeyrek Trabzon hurması
1 ceviz
2 tatlı kaşığı tam buğday unu

Kayısı ve erik suda bekletilir. 3_4 saat sonra kaynatılır. Biraz su içinde tam buğday unu çarpılır. Kayısı ve erik rondodan geçirilir. Tekrar ocağa alınır, un eklenir pişirilir. Ilıklaşınca, Trabzon hurması ve toz haldeki ceviz eklenir

canım geçen gün internette bir tarif okumuştum inşallah kabızlığına çare olur, Özellikle kabızlık problemi yaşadığınız dönemlerde mutlaka denemelisin ;

2 adet kuru kayısı
2 adet kuru erik
Çeyrek Trabzon hurması
1 ceviz
2 tatlı kaşığı tam buğday unu

Kayısı ve erik suda bekletilir. 3_4 saat sonra kaynatılır. Biraz su içinde tam buğday unu çarpılır. Kayısı ve erik rondodan geçirilir. Tekrar ocağa alınır, un eklenir pişirilir. Ilıklaşınca, Trabzon hurması ve toz haldeki ceviz eklenir
Çok teşekkürler canım, bugün denicem.

Bizde de var canım. Nadıren durduk yere yapıyor. Doktora sorduğumda gözü dalıyor mu, bakışı sabitleniyor mu diye sormuştu. Onun dışında normal dedi. İnsanın aklına kötü şeyler geliyor ama Allah esirgesin.
Arkadaşımın kızında da vardı. Doktoru davranış bozukluğu, 2 yaşına kadar normal sonra düzelir demişti.

Bizde de var canım. Nadıren durduk yere yapıyor. Doktora sorduğumda gözü dalıyor mu, bakışı sabitleniyor mu diye sormuştu. Onun dışında normal dedi. İnsanın aklına kötü şeyler geliyor ama Allah esirgesin.
Arkadaşımın kızında da vardı. Doktoru davranış bozukluğu, 2 yaşına kadar normal sonra düzelir demişti.
ya benim kzıım da arada dalıyor bir yere oyun oynarken filan sonra normal devam ediyor ne yapıyorsa o anda böyle birşeyden şüphelenmeli miyim canm?

kızlar sabah sabah başımıza neler geldi. uyanınca beşiğinden almadım kızımı eşime tembihleyip lavavoya gittim. eşimde iğlumun altını değişeyim diye kızı bırakıp öbür odaya gitmiş. kızımın eline oyalansın diye ceviz vermiştim kabuklu yutamaz nasılsa dedim. ağzına sokmuş hepsini yutamamış ama kusmuş genzini doldurmuş kusmuğu. eşim ben yetiştiğimde nefes alamıyordu dedi. bir hata yaptım ki sormayın.

Aman allahim rabbim korumus canim aman dikkat boyle seyler ne şakaya gelir nede ihmale ya nefes borusuna kalsaydı allah korusun lutfen dikkat lutfen cok kucukler ve zaten herseyi agizlarina koyuyorlar
kızlar sabah sabah başımıza neler geldi. uyanınca beşiğinden almadım kızımı eşime tembihleyip lavavoya gittim. eşimde iğlumun altını değişeyim diye kızı bırakıp öbür odaya gitmiş. kızımın eline oyalansın diye ceviz vermiştim kabuklu yutamaz nasılsa dedim. ağzına sokmuş hepsini yutamamış ama kusmuş genzini doldurmuş kusmuğu. eşim ben yetiştiğimde nefes alamıyordu dedi. bir hata yaptım ki sormayın.

Kizlar dun hast kan ve idrar tahlili yapildi bugün doktor yoktu çarşamba gunune kadar yok acaba tahlil sonuçlarından anlayan varmi foto atsam?

Back