- 5 Kasım 2016
- 85
- 137
- 93
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.361
Çok güzel tertemiz çıkmış sonuçları maşallah :)Yukledim cnm
Gözde enfeksiyon gibi bir durum yoksa, uykusunu yeterince alamıyor olabilir canım. Bir de uyurken yüzükoyun değil yan tarafına yatır. Alerjik bir durum da olabilir aslında herhangi bir besine karşı. Bunun için takip etmen gerekir. Vitamin eksikliği de olabilir doktorun daha iyi yorumlayacaktır. Aklıma protein eksikliği geliyor ama kan değerleri gayet güzel. Dur bakalım sabret doktoru bekle.Cok sagol canim ya inan icim rahatladi carsambaya kadar beklemek insani meraklandıriyo aslinda kizimin goz kapaklari sistigi icin tahlil yapıldı peki bu kizin gozleri neden arada sisiyo o merak ?
Alpdoram
Canım bence çok erken. Bu davranışının sürekliliği ve sıklığı önemli. Takibe al (günde kaç kere, kaç saniye gibi) ve yakalayabilirsen videoya al.ya benim kzıım da arada dalıyor bir yere oyun oynarken filan sonra normal devam ediyor ne yapıyorsa o anda böyle birşeyden şüphelenmeli miyim canm?
çok geçmiş olsun canimkızlar sabah sabah başımıza neler geldi. uyanınca beşiğinden almadım kızımı eşime tembihleyip lavavoya gittim. eşimde iğlumun altını değişeyim diye kızı bırakıp öbür odaya gitmiş. kızımın eline oyalansın diye ceviz vermiştim kabuklu yutamaz nasılsa dedim. ağzına sokmuş hepsini yutamamış ama kusmuş genzini doldurmuş kusmuğu. eşim ben yetiştiğimde nefes alamıyordu dedi. bir hata yaptım ki sormayın.
benimki birkaç haftadır sürekli sık uyanıyor ya dişini çıkaramadı bir türlü. ucundan görünüyor ama ne zaman çıkar bu diş? bir de benimki gayet güzel yerdi bu diş olayı mı etkiledi bilmiyorum hiç yemek istemiyor artık. illa bizim yediklerimizden yiyecek. blw yapayım bakayım dedim eliyle yumrukladı ve yere attı bütün yemekleri. derdi ne anlamıyorum.Geceleri çok sık uyanma olayı sizde de devam ediyor mu? Biz de daha da sıklaştı sanki uyanması.15 i buluyordur belki
Derin dondurucuya stok mu.yapacaksin?Bugün sağlık ocağına gittim kilo boy ölçümü yaptırdım. Kızım yalnızca 200gr almış ve 1,5 cm uzamış. Kilosuna çok üzüldüm ama sonra tekrar motive ettim kendimi. Yarından itibaren memede kısa kaldığı (emmek istemediği) vakit sütümü biberonla sağıp vermeyi düşünüyorum.
Bir de şubatta işe başlayacağım için yatmadan önce süt sağmaya başladım. Az çıkıyor ama gitgide artıyor gibi. Ne kadar biriktirebilirsem.
Geçmiş olsun canım Ya. Ben de çok korkuyorum yatak tan duserse die. Bi de bizimki baya yüksek . Ya çok kıpır kıpır lar . napcaz bilmiomSelam kızlar nasılsınız?
Bizim hala.disimiz.çıkmadı ya.
Istahsiz huysuz ve.bu ara kakaya.da çıkmıyor
Tam uyudu diyorum uyaniyor ağlıyor.
Uyku egitimi.bosa gitti yine ya.emerek ya ayakta sallanarak uyuyor.
Dalamiyor kendisi kuzum.
Ne.kadar berbat.bir.dönemmis.bu.dis.çıkarma ya.
Haftalar oldu.valla.
Ayağımda sallarken de durmuyor ki kalkmaya çalışıyor kimil kimil oyy cok.zor valla.sabrim kalmadi artık..,
Bu arada bende kizi yataktan.düşürdum
Banyo yapmistik masajini yaptim dinlendiriyordum altı acik filan.
Bi anda döndü patt yataktan düştü basti çığlığı.
Off cok korktum, cok canı yandi kuzunun,
Bir anlik dalginlik valla,
Sana da.geçmiş olsunebruliki
Dis çıkaranlar valla şanslısınız...
Bak iste.tam uyudu emerken yatagina koymamla uyandi sallamak istedim atti kendini bacağımdan ..
Sanki 4.saat.uydu.yaa.hepi topu 10.dakika !!!
yesilcan86 geçmiş olsun canim doktor bize.de.ufurim.demisti.genelde çoğu bebekte oluyor sonra.geciyormus
Sonraki kontrollerde bisi dememisti bize.
Umarim bebisinde ciddi bisi.yoktur
1.yasina.kadat geciyor diye.biliyorum
vorones bende yeni.duduklu istiyorum hatta fissler düşündüm ama cidden.cok pahali ya.
Esim paran var.diye asiri.pahali bisi almak zorunda degilsin.deyip ikna etti beni. Malum isten ayrılınca tazminatimi da aliyorum şükür.
Bende onun.yerine kurutma makinesi aldim bacim.
Canım çok önceden buzluktan çıkmış sütü içmiyordu ama geçen hafta akşamları biraz biraz içirebildim. İnşallah ben yokken içer. Çok emek veriyorum biriktirmek için.Derin dondurucuya stok mu.yapacaksin?
Umarim içer canım benimki hiç bakmadi bile taze olani.sadece içiyor. Ve evet artik memede kisa kaliyor ya. Sutumun kesilmesinden korkuyorum boyle giderse
Birde.isirgan cayi ic.canim bariz.cogaltiyor sutu
Kızlar bir şey soracağım. Kızım doğduğundan beri park yatakta uyuyor. 4. Ayından beri ben yatağın başına koyuyorum uykusunda ilerliyor ve yatağının sonuna geliyor. Daha fazla ilerleyemediğinden orada sıkışıp kalmış gibi uyuyor. Ben normal diye düşünüp hiç oralı olmadım ama artık çok kafama takılıyor. Takip ettim gözü kapalı ilerliyor. Üzerinden de battaniye kaymış oluyor kuzum üşümüş oluyor çok üzülüyorum. Böyle bir durum tecrübe etmiş olanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?