• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Uyuma durumunu sormus birisi alinti yapamadım
Kizimda yatakta dönüp duruyor yorganın altinda yastiga ters yada kafasu yukarda bacaklari asagida bazende yüzü koyun düştüğünü görüyorum cok korkuyorum uyku sırasında yüzü koyun ya da yorgan altinda bogulursa die rabbim sen koru inşallah

Kizim iki elini birleştirerek uyuyo varmi böyle yapan cok tatli ya :-)
Benim.kız da oyle yapmıştı sadece 1 kez.
Fotolamistim
Cook.sekerdi hani.su foto modelik.yapan.bebekler.gibi.

haklısın. bi de yüz yukarı yatıyordu dönememiş sağına soluna
Oyy allah korumus.kuzuyu annesiii.
Kiyamam ben.onaa..,

Biz dün sağlık ocağına gidip boy kilo ölçümü yaptırdım 8100 gr 66,7 cm geçen ayla farkı 300 gr ve 1 cm nasıl sizce bir de 2 gündür kızım kısa kısa öksürüyor oyun mı yapıyor anlayamadım uykuda öksürük olmuyor birde alt dudağını emip tükürük saçıyor

Iki elini tutarak degilmi hani el ele tutusmak gibi mi iki elini tutarak uyuyo :) benim kizim bu iki aydir oyle yaparak uyuyo yiyesi var insanın :anne:
Benim.kız da oyle yapmıştı sadece 1 kez.
Fotolamistim
Cook.sekerdi hani.su foto modelik.yapan.bebekler.gibi.

Oyy allah korumus.kuzuyu annesiii.
Kiyamam ben.onaa..,

Selam kızlar maşallah herkesin bebişler büyüyo.benim oğluşumda maşallah kocaman oldu.herşeyi yiyo artık.biz ne yersek içine ev yoğurdu katıp onada yediriyorum.haftada bikaç kez sebze çorbası yapıyorum içine et et suyuda katıyorum.bi öğün meyve yiyo.devam sütü ve tahıl mamasıda veriyorum.sütüm baya azaldı ama emiyo hala.uykusuda fena sayılmaz gece çok uyanıyo ama.

Ne sanslisin.
Bizim uyku duzeni alt ust oldu. Senin kizuya maşallah.
2 gundur kizimin agiz cevresi de kipkirmizi. Nemlendirici sürüyorum ayni.
İnşallah dedigin.gibidir de şu dis.cikar
Her.sabah umutla bakiyorum.yok :KK43:

Maşallah tosuna bak :))
Bisiicii yok iste annesi yine de geçmiş oslun..
Tsk canım onlara bişey olmasin, tosun hız kesmeden kilo alıyor maşallah, 4.aydan sonra kilo alımı azalır dediler ama 5.ayda 800 gr aldı birde bu ay 900 gr almış hep 1250 ve 1 kg aldı obez olmaz inşallah

Kedibochi Kedibochi tsk ederiz teyzesi cok sukur kirkindan beri oyle fakat bu ara disleri fena kasiniyor bu nedir yahu ciksada kurtulsakar tabi bizlerde

yogurdun mayasi benimkide koy yogurdu kv gelicek getirir yine bizde suzme yogurt yapilir ben gecen 1 litre sut alip peynir yaptim birer yemek kasigi posetleyip buzluga koydum aksandan yatmafan cikartip sabah yediriyorum iyide oldu
yesilcan86 yesilcan86 cok gecmis olsun rahatlamissiniz cok sukur ayrica masallah tosuncuga disleride dizdi simdiden agzina
Tsk canım gobusude dizdi disleride

Birde kizlar dün doktor bebegin kilosu nu sordu 8 kilo civarı dedim bu aya gore cok iyi hatta kilolu denir dedi bende herkes cok zayif dio ki etraftaki bebekler baya toplular bi biz zatif kaldik die soyledim.
Doktor da 1 yasina geldiğinde en az 9 kilo olursa biz normal kabul ediyoruz dedi l.

Cok sasirdim doktorun dedigine sizede normal geldi mi doktorun dedikleri
8 kiloya kilolu dediydi benim 10900 olan oglana obez der bu dr, benim oglana çok dr baktı ama hiç obez demediler topak dediler

Maşallah canım çok tatlı oglusun Allah bagislasin

biz normalde bu hafta 7. Ay kontrolüne gitcektik. Eşime randevu al dedim ha alışcaz ha alıcaz... Bir de benim göğsümün birinin kahverengi kısmı acayip oldu. Leke gibi bişi çıkmıştı yayıldı ucunun etrafına. Ciddiyeye gidiyim diyorum ama bebeği götürdüğüm hastanede bayan dermatolog yok. Ben de başka hastaneye gidiyim bebeği de başka bir Dr a götüriyim değişik olsun bakalım o ne diycek diyorum. Tabi biz bu gidişle ikisine de gidemiycez. Normalde yarın için gideriz diye konuşmuştuk ama hala randevu almadık. Bi aklımda gitme diyo zaten...

Selam kızlar maşallah herkesin bebişler büyüyo.benim oğluşumda maşallah kocaman oldu.herşeyi yiyo artık.biz ne yersek içine ev yoğurdu katıp onada yediriyorum.haftada bikaç kez sebze çorbası yapıyorum içine et et suyuda katıyorum.bi öğün meyve yiyo.devam sütü ve tahıl mamasıda veriyorum.sütüm baya azaldı ama emiyo hala.uykusuda fena sayılmaz gece çok uyanıyo ama.
Normal yemegin icine yogurt mu katiyorsun canim

bende oğluma üst üste dizilen bloklardan aldım ama benimki onları yıkmayı ve vurmayı seviyor. sizinki de öyle mi? çok vahşi sürekli vuruyor oyuncaklarını birbirine. doktora sordum dönem özelliğimi diye hayır dedi. anlamadım bende. kavgacı olacak herhalde :KK35:
Ben bi yerde okudum canim once onlari yikmayi ogreniyomus sonra dizmeyi

bende oğluma üst üste dizilen bloklardan aldım ama benimki onları yıkmayı ve vurmayı seviyor. sizinki de öyle mi? çok vahşi sürekli vuruyor oyuncaklarını birbirine. doktora sordum dönem özelliğimi diye hayır dedi. anlamadım bende. kavgacı olacak herhalde :KK35:
Benim oglumda öyle canım, sofrada kasık alıyor masaya vuruyor, oyun oynarken cingiraklari birbirine vuruyor, elimi açıyorum şap şap elime vuruyor, disari camdan bakitiyorum cama vuruyor, hepsi aynı demekki, al birini vur ötekine deyim bende

mama veren arkadaşlar, gece kaç cc hazırlıyorsunuz??? Saat 2 oldu ben hala uyutamadım. Normalde emiyor emzirdim ama uyumuyor bir türlü diye mama veriyim dedim. 90cc verdim içti. Biraz daha mı olsaydı bilemedim ki hala uyanık. 4 saattir uyumaya çalışıyoruz

mama veren arkadaşlar, gece kaç cc hazırlıyorsunuz??? Saat 2 oldu ben hala uyutamadım. Normalde emiyor emzirdim ama uyumuyor bir türlü diye mama veriyim dedim. 90cc verdim içti. Biraz daha mı olsaydı bilemedim ki hala uyanık. 4 saattir uyumaya çalışıyoruz
Gece benimki çok içiyo benim sütle doymuyo ortalığı yıkıyo resmen 2 sefer filan 160 cc içşyo bi yatmadan bi sabaha karşı bi kaç seferde emziriyorum.

Canım bebeğinin kilosu x 150 bebeğinin günlük süt ihtiyacını veriyor.
Örneğin 8kg x150 = 1200ml
2 saatte bir emziriyorsan 1200/12 =100 ml
3 saatte bir emziriyorsan 1200/8 = 150 ml

Gece benimki çok içiyo benim sütle doymuyo ortalığı yıkıyo resmen 2 sefer filan 160 cc içşyo bi yatmadan bi sabaha karşı bi kaç seferde emziriyorum.
Ben 90 vererek baya cimri davranmışım heralde. Daha önce de 1 kere biberonla mama verdim. Bu 2. Oluyo. Mamayı içtikten sonra uyudu bebiş.

Akşam 8,30gibi muhallebi yedirdim. 9 gibi uyudu. 1 saat olmadan uyandı uyanış o uyanış. Heralde o sırada yeniden acıktı emmekle de doymadı

Canim ben yatmadan once 120 cc veriyorum uyuyo taki sabah 5e kadar 5 te de 120 yapıyorum tekrar uyuyo saat 7 de uyaniyo ozaman da 90 cc veriyorum tekrar uyutuyorum saat 10 gibi kahvalti veriyorum zaten kahvalti 3-4 kasik yedigi icin yarimsaat sonra tekrar 90 cc veriyorum

Back