• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yaa sorma.verom.bizim.yatakta yüksek.
Çocuk patt diye düştü.
Babasi koştu cigligi duyunca icerden.
Ben şok durumda.
Cok.dikkat etmek lazim,
Düdüklü işini simdilik askiya aldim canım
Sen al dene, bana.düşüncelerini söyle bakalim.
2.tencere yerine 1 büyük dusunuyorum
Malum buyuk kucukluk.yapar ama.kucuk büyüklük yapmıyor..

Insallah icer canım, ben.bir.daha.denemedim hala.buzluk dolu.
calisacaksin senin icin daha önemli
Bende yaptigim.mamalara karistiririm diyordum ama hala çıkartıp kullanmadim.

Benim kizim olduğu yerde kaliyor sadece saga.sola donmus oluyor,
Bence.karakteristik bisidir
Bazi insan.daginik yatar ya ..
Ben uyku tulumu giydiriyorum canim. Yorgani acti.derdine paydos,
Tavsiye ederim.
Ben uyku tulumü aldım lcw den amà ev sıcak old. dan bizim oglanı koymiyorum . Bu arada bu yavru hep ben yanında uyuyim istio. Tabi yatağıma aliom.sabah ben pert .. siz dé öyle mj yaaa

İşte benim canım oğlum Alp Dora :) görsel isteyen olmuştu arkadaşlar eğitici oyuncak için. Fisher price konuşan köpek, playskool akıllı zürafa ve playskool şekilli kaplar. Tavsiye ederim
Ayy masallahhhhh kuzuna . zurafayi beğendim bakıyım ben dé bi. kopEkle oynamaz bizm dottik ;)

Ben uyku tulumü aldım lcw den amà ev sıcak old. dan bizim oglanı koymiyorum . Bu arada bu yavru hep ben yanında uyuyim istio. Tabi yatağıma aliom.sabah ben pert .. siz dé öyle mj yaaa
Aynen canım, dora benimle uyuyor sayılır sürekli uyanıyor çünkü.yanıma alıyorum ben de. Sonra uyku kalmıyor bende, bir yerine bişey yapıcam diye.yada üstünü kontrol ediyorum açıldı mı diye. Uykularım hep bölük pörçük.sersem oluyorum gün içinde ve yorgun.ama buna da çok şükür

Aynen canım, dora benimle uyuyor sayılır sürekli uyanıyor çünkü.yanıma alıyorum ben de. Sonra uyku kalmıyor bende, bir yerine bişey yapıcam diye.yada üstünü kontrol ediyorum açıldı mı diye. Uykularım hep bölük pörçük.sersem oluyorum gün içinde ve yorgun.ama buna da çok şükür
Bahsettiğin durumun yaşandığı birgün den günaydınlarrr . gece gce ne rüyalar ne aman ezcem dusecek korkusuylâ bi kalktim saat 5 buçuk ;) sonra alarm caldi zaten 7.55 :( işin kotusu kuzum da uyandı . yatardik biz daha.. çalışan anne olmak zor

Bahsettiğin durumun yaşandığı birgün den günaydınlarrr . gece gce ne rüyalar ne aman ezcem dusecek korkusuylâ bi kalktim saat 5 buçuk :KK66: sonra alarm caldi zaten 7.55 :KK43: işin kotusu kuzum da uyandı . yatardik biz daha.. çalışan anne olmak zor
Günaydın kizlar
Gunaydin vero
Bizde.oyleyiz sabaha kadar cok sık uyanıyoruz
Ben emip uyuyunca yatagina.yatıyorum
Zaten uykulu oldugu icin az mukirdansa bile gerisin geri.uyuyor
Yanimda yatiramam valla.sabaha.kadar gozume uyku girmez
Ezerim.yada gece yataktan duser diye odum kopar
Alpdoram Alpdoram bebegin cok seker.canim maşallah kiz gibi.guzel derler.ya aynen oyle :))

Aman allahim rabbim korumus canim aman dikkat boyle seyler ne şakaya gelir nede ihmale ya nefes borusuna kalsaydı allah korusun lutfen dikkat lutfen cok kucukler ve zaten herseyi agizlarina koyuyorlar
haklısın. bi de yüz yukarı yatıyordu dönememiş sağına soluna

Birde kizlar dün doktor bebegin kilosu nu sordu 8 kilo civarı dedim bu aya gore cok iyi hatta kilolu denir dedi bende herkes cok zayif dio ki etraftaki bebekler baya toplular bi biz zatif kaldik die soyledim.
Doktor da 1 yasina geldiğinde en az 9 kilo olursa biz normal kabul ediyoruz dedi l.

Cok sasirdim doktorun dedigine sizede normal geldi mi doktorun dedikleri
Aynen oyle canim doktorun cok dogru dekis benim ki de oyle diyo

İşte benim canım oğlum Alp Dora :) görsel isteyen olmuştu arkadaşlar eğitici oyuncak için. Fisher price konuşan köpek, playskool akıllı zürafa ve playskool şekilli kaplar. Tavsiye ederim
Maasallah canim cok tatli en cok hangi oyuncsgini seviyo yani hangisiyle daha guzrl oynayabiliyor. Bende alicam da karar veremedim.

Maasallah canim cok tatli en cok hangi oyuncsgini seviyo yani hangisiyle daha guzrl oynayabiliyor. Bende alicam da karar veremedim.
Konuşan köpeğiyle oynuyor en çok. Şarkıları çok güzel ritim tutup onunla dans ediyor alkışlıyor canım. Kapsamlı bir oyuncak. Teşekkürler arkadaşlar, Eminim siZin bebekleriniz daha tatlıdır :)

Kızlar bişi sorcam Dr 1 yaşına kadar aylık muayene edildiğini söyledi. Gittiğimizde boyuna baş çevresine kilosuna bakıyor, vücuduna bakıyo dinliyor falan. Bunun dışında kan değerlerine kalbe vs vs rutin bakılcağı bir Zaman var mı? Heralde 9. Ayda kan değerlerine bakıcak bunun dışında bişi yapılacak mı
Canim ben her ay goturuyodum 7. Ayda goturmedim. Havalar cok soğuk hastane mikrok kayniyo bir suru hasta cocuk var. Orya gidip de saglam cocugumu hasta edemem. 8. Ayda saglik ocagi kontrolumuz var orya goturcem. 2 ocakta.

Selam kızlar nasılsınız?
Bizim hala.disimiz.çıkmadı ya.
Istahsiz huysuz ve.bu ara kakaya.da çıkmıyor
Tam uyudu diyorum uyaniyor ağlıyor.
Uyku egitimi.bosa gitti yine ya.emerek ya ayakta sallanarak uyuyor.
Dalamiyor kendisi kuzum.
Ne.kadar berbat.bir.dönemmis.bu.dis.çıkarma ya.
Haftalar oldu.valla.
Ayağımda sallarken de durmuyor ki kalkmaya çalışıyor kimil kimil oyy cok.zor valla.sabrim kalmadi artık..,
Bu arada bende kizi yataktan.düşürdum
Banyo yapmistik masajini yaptim dinlendiriyordum altı acik filan.
Bi anda döndü patt yataktan düştü basti çığlığı.
Off cok korktum, cok canı yandi kuzunun,
Bir anlik dalginlik valla,
Sana da.geçmiş olsun ebruliki ebruliki
Dis çıkaranlar valla şanslısınız...
Bak iste.tam uyudu emerken yatagina koymamla uyandi sallamak istedim atti kendini bacağımdan ..
Sanki 4.saat.uydu.yaa.hepi topu 10.dakika !!!

@yesilcan86 geçmiş olsun canim doktor bize.de.ufurim.demisti.genelde çoğu bebekte oluyor sonra.geciyormus
Sonraki kontrollerde bisi dememisti bize.
Umarim bebisinde ciddi bisi.yoktur
1.yasina.kadat geciyor diye.biliyorum
vorones vorones bende yeni.duduklu istiyorum hatta fissler düşündüm ama cidden.cok pahali ya.
Esim paran var.diye asiri.pahali bisi almak zorunda degilsin.deyip ikna etti beni. Malum isten ayrılınca tazminatimi da aliyorum şükür.
Bende onun.yerine kurutma makinesi aldim bacim.
Bizimkininde uyanmalari tavan yapti canim simdiye kadar hic boyke olmamisti üst disler cikacak sanirim

Su hani şekiller var atiyorsun kutunun icine o oyuncaklarla oynayabilir lermi acaba
Oynayamazlar henüz canm bizim var çakmalı bir oyuncak şekilli yerleri var ancak alıp ağzına götürüyor ya da çekicini vuruyor :KK46:
Biz de sabaha kadar hiç uyumuyoruz nerdeyse emmiyor da kucağıma alınca uyuyor bırakınca uyanıyor çok yorgunum allahtan önümüz hafta sonu :KK55:

Su hani şekiller var atiyorsun kutunun icine o oyuncaklarla oynayabilir lermi acaba
canım ben ilk bebeğimden biliyorum şekilleri kutunun içine atılan oyuncakla 1,5 - 2 yaşına kadar oynamıyor@Alpdoram canım maşallah oğluşuna allahım nazarlardan korusun kollasın.

Rulemcim.oda sicakligi maximum 21.derece olacak
Ona.da.bi bak istersen.
Ikeadan aldigimda icinden.kullanma.talimati cikti.
Sıcaklık 16~20 derece arasında olmali
Ve asla.yorgan ortmeyin diyor. Ben kollarina.battaniye ortuyorum kimi zaman..
Biz cok asiri acmiyoruz kombiyi. Zaten y.odasini.esimle.de.cok.sicak.sevmeyiz.

Ne.kadar hareket etsede.terlememesi lazim.
Ben.icini.ince.giydiriyorum ecenin, özellikle altina ince pijama giydiriyorum,.corap.filan yok.
Üstündeki uzun kollu kadife oluyor kollar usumesin.diye,..
Oda termometresi almadık canım o yüzden kaç derece odamız hiç bilmiyorum. Biz kısa kollu ile üşümediğimiz sıcaklıkta kızıma atlet, uzun kollu badi, yelek, çift çorap, penye alt kadife alt giydiriyorum.

Oda termometresi almadık canım o yüzden kaç derece odamız hiç bilmiyorum. Biz kısa kollu ile üşümediğimiz sıcaklıkta kızıma atlet, uzun kollu badi, yelek, çift çorap, penye alt kadife alt giydiriyorum.
Canim.bence cok giydiriyorsun. Boyle tabiki sıcaklar uyku tulumu içinde..
Doktorlar sizin.giyindiginizden 1.kat fazla.giydirin yeter diyor.
Bu durumda.senin.kiza 1 atlet 1 uzun kollu body, 1 kadife alt ve bir çift corap yeter.
Sıcağa alisirsa gördüğü ilk.soğukta hasta olur.
Yine de.sen.bilirsin

Back