• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Eğitici oyuncak olarak fisher Price konuşan köpek ve playskool akıllı zürafa aldım ben arkadaşlar. Köpeği çok seviyor, 3 seviyeden oluşuyor. Oldukça kapsamlı.zürafa ise İngilizce içeriyor. Fena sayılmaz o da.

Eğitici oyuncak olarak fisher Price konuşan köpek ve playskool akıllı zürafa aldım ben arkadaşlar. Köpeği çok seviyor, 3 seviyeden oluşuyor. Oldukça kapsamlı.zürafa ise İngilizce içeriyor. Fena sayılmaz o da.
Foto atabilir misin ki. Ya da bi bakıyım ben ;)

Kızlar düdüklü tencere almak istiyorum ama hangisinden alicam bilemedim . 500 liraya da var 150 liraya da daha düşüge de . şöyle evde memnun oldugunuz . Bakliyat lari pişirme Süresi en az olabiln.sebzeleri öldürmeden haslayabilen bi tencere :(

Kizlar ya ilk defa dun aksam günlük süt ile yogurt mayaladim cok guzel ve tadi cok tatli oldu baybi mix ile mayaladim.
Kendime cok kizdim daha onceden niye yapmadığım için teşekkür ederim hepinize yapanları duyunca gaza gelip yaptum iyiki de yaptim :KK49:

Kızlar benim oglumun 1 aylikken kalbinde ufurum tespit edildi 6 da 1 oranında, bi kac ay bekleyip eko yaptırın dediler, biz bayagi bekledik, oglum 7 aylik 5 günlük oldu, sabah dr a götürdüm tekrar hala delik kapanmamis, sevk yazdı yarın samsunda eko yapılacak, bu güne kadar kapanması gerekmiyormuydu içimi korku sardı dua edin bize

Kızlar benim oglumun 1 aylikken kalbinde ufurum tespit edildi 6 da 1 oranında, bi kac ay bekleyip eko yaptırın dediler, biz bayagi bekledik, oglum 7 aylik 5 günlük oldu, sabah dr a götürdüm tekrar hala delik kapanmamis, sevk yazdı yarın samsunda eko yapılacak, bu güne kadar kapanması gerekmiyormuydu içimi korku sardı dua edin bize
canım İnşallah bir an önce kapanır, benim kızkardeşimin bebeğinde de vardı üfürüm, doktor onada zamanla kapanır demişti şimdi bebeği iki yaşını geçti çok şükür sağlığı gayet yerinde kendiliğine düzeldi.

Kızlar düdüklü tencere almak istiyorum ama hangisinden alicam bilemedim . 500 liraya da var 150 liraya da daha düşüge de . şöyle evde memnun oldugunuz . Bakliyat lari pişirme Süresi en az olabiln.sebzeleri öldürmeden haslayabilen bi tencere :KK43:
canım ben tefalin düdüklüsünü kullanıyorum yıllardır, ama bazen kapağından buhar çıkışı oluyor yani tam randımanlı kullanamıyorum, akşamda eşimle hepsiburada da baktım fissler düdüklüye onun çok iyi olduğunu 15 dakikada kuru fasülyeyi pişirdiğini biliyorum alayım dedim ama oda çok pahalı 8 lt ve 4 lt olarak ikili olanlarından alayım dedim 780 lira, bende biraz ertelemeye karar verdim şu sıralar kredi kartları baya şişti onlar biraz zayıflasın fisslerin düdüklüsünü alacağım.

Kızlar düdüklü tencere almak istiyorum ama hangisinden alicam bilemedim . 500 liraya da var 150 liraya da daha düşüge de . şöyle evde memnun oldugunuz . Bakliyat lari pişirme Süresi en az olabiln.sebzeleri öldürmeden haslayabilen bi tencere :KK43:
canım ben tefalin düdüklüsünü kullanıyorum yıllardır, ama bazen kapağından buhar çıkışı oluyor yani tam randımanlı kullanamıyorum, akşamda hepsiburada da baktım fissler düdüklüye onun çok iyi olduğunu 15 dakikada kuru fasulyeyi pişirdiğini biliyorum alayım dedim ama oda çok pahalı 8 lt ve 4 lt olarak ikili olanlarından alayım dedim 780 lira, bende biraz ertelemeye karar verdim şu sıralar kredi kartları baya şişti onlar biraz zayıflasın fisslerin düdüklüsünü alacağım.

Ben de fisslerin düdüklüsü iyi diye duydum almayı düşünüyorum açıkçası sadece 6 ltlik alırım sanırım ama şu internette kampanyalar olursa alayım diyorum acelem yok evde idareten bir düdüklüm var çünkü.ben de halı yıkattıran var mı diye soracaktım kurutma filan nasıl yapıyorlar acaba

Canim gecmis olsun uzulme kapanir insallah benimde kizomin kalbinde Aralık varmis birde ince bir damar varmis 6 aylik olunca getir dedi gittik damar kaybolmus ama 2 mm aralik kapanmamis doktor 1 bucuk yasinda tekrar getir dedi

Ben ya kapanmazsa die sormuştum.
- 5 kisiden birinde varmis böyle bi durum dalgic olamaz pilot olamaz falan onun dışında cok tehlikesi yok dedi.

Insallah sizinde tez zamanda kapanir cnm

bizimkinde de var canım. kaç mm imiş deliği?

Ben de fisslerin düdüklüsü iyi diye duydum almayı düşünüyorum açıkçası sadece 6 ltlik alırım sanırım ama şu internette kampanyalar olursa alayım diyorum acelem yok evde idareten bir düdüklüm var çünkü.ben de halı yıkattıran var mı diye soracaktım kurutma filan nasıl yapıyorlar acaba
ben yıkattım geçen hafta. bir hafta da getiriyorlar. emeklemeye başlamadan yıkat bence canım. biz terlikle gezdik ama o nasıl çıplak emekleyecek.

ben yıkattım geçen hafta. bir hafta da getiriyorlar. emeklemeye başlamadan yıkat bence canım. biz terlikle gezdik ama o nasıl çıplak emekleyecek.
Aynen canm ben de onu düşünüyorum o yüzden ya yıkmaya vermeliyim ya da halı örtüsü almalıyım karar veremdim ama versem iyi olcak bizim kız 1 ileri 2 geri gidiyor :KK45::KK53:

benim düdüklüm schaferin pratikmatiği. evlendiğimden beri kullanıyorum çok memnunum. ben düdüklü tencereden korkangillerdenim de çok zor aldım bunu da. ama gerçekten çok kolay kullanımı 10 dk da fasulye pişiyor. hiç ıslamadan hemde.

Aynen canm ben de onu düşünüyorum o yüzden ya yıkmaya vermeliyim ya da halı örtüsü almalıyım karar veremdim ama versem iyi olcak bizim kız 1 ileri 2 geri gidiyor :KK45::KK53:
ben salona halı örtüsü aldım. halıyı yıkattıktan sonra. örtü serili şuanda. 2 haftada bir çıkarıp yıkamayı düşünüyorum. çünkü bizim sıpa koyduğum yerde durmuyor illa dışarılara çıkacak. gidip gidip elleriyle yere vuruyor ne anlıyorsa :KK48:

Back