- 30 Ağustos 2015
- 524
- 867
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
- #62.061
maşallah size canımEki Görüntüle 1923804
Kizlar bu da kizim melisa ece ve ben :)
Epeydir ugrasiyorum yuklemek icin
Sonundna oldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah size canımEki Görüntüle 1923804
Sonundna oldu..
Aslinda daha.cok bana.benzetiyorlar ama.gülerken annanesi :)Oyy masallah kuzuşa ya cok tatli hic anneye benzemiyo kime cekmis acep :))
Bu arada dis cikarmayan arkadaslar parmagimi kizin dis etlerine elleyinc.
e kabariklik yok ama disler bariz ince bi tabaka sonrasında gozekecek gibi hissediliyo parmakla dokununca siz baktinizmi
Çok güzelsiniz maşallah
Teşekkürler kizlar.maşallah size canım
evet canım benimki maşallah ultra hareketli bir bebek. beşiğin kenarlarından asılıp kalkmış
Aslinda daha.cok bana.benzetiyorlar ama.gülerken annanesi :)
Ellerimle yokladim sertlesmis.gibi
3.çocuk büyüten.Gorumcem damaklari beyazlamis.yakin.dedi
Bunu.diyeli on.gün oluyor.
Hep huysuz. Oyalamak cok.zor.
Teşekkürler kizlar.
Aynenbebeğim 2 aylıktı çok tükrükleniyordu ağzı salyası çoktu, herkes ay diş çıkartcak dedi. 3 aylıkıtı sürekli eli sürekli ağzında geziyor, dişleri kaşınıyo diş çıkıcak dediler. bebişim 7 aylık oldu-ay şaka gibi 8 aya geldik- hala diş yok
Pirizin olduğu yere kirlent felan koy yurutecle yanasamiyorlar canım,Allah korusun bi dalginligina gelse hiç affetmez yaramazlar, benim oğlum çok kalmak istemiyor yurutecte çok sevmiyor bende uzun birakmiyorum zatenNe tatlı oluyordur kim bilir öpücük atınca. Alp dora alkışlarken çok tatlı oluyor, müzik açtığımda kafasını sallıyor ve ritim tutuyor bu arada. Kendince sallanıyor dans ediyor.günde totalde yarım saat kadar yürüteçe izin veriyorum benim kontrolüm altında. Ve her geçen gün daha hızlı tur atmaya başladı etrafı.yürüteçle özgürlüğü tadıyor sanki etraftaki nesnelere yürüyüp dokunuyor almaya çalışıyor.bugün yürütecini prizin dibinde park etti ve parmağını tam içeri daldırıyordu ki kaptım aldım kucağıma :)
Yurutece erkek çocuğu olduğu için çok sıcak bakmıyorum canım ben alttan baskı yapar diye ama kv koymak istedi bişey demedim zaten oglumda cok sevmedi 5 dk dursa enneh enneh diyerek kollarını uzatıyor al beni diyeBenimki.de opucuk atiyor hatta.cirkin ol kizim.diyoruz yüzünü cirkin.yapiyor ay.cok komik,
Yuruteci yengem verdi ben karşı degilim vala evi dört dönüyor. Ellerini.de alkis yapmayı öğretti gorumcem. Gecen.hafta bizdeydiler yatili misafir
Her.gecen.gun.daha.eğlenceli oluyorlar. Allah acilarini.gostermesin.
Bu.arada benim kizimda.pek.yabancı sevmiyor
Malum anne ve babadan.baska gördüğü yok.
Ama zamanla alışıyor
Hele erkekleri hic sevmiyor, birde sakalli filansa.basıyor cigligi
Eki Görüntüle 1923804
Sonundna oldu..
Bendekiler çok yumuşamış oluyor erimiş gibi kaşığıyla yediriyorum bazen elma ve armut püresiyle karıştırıyorum. Çok seviyor.cennet hurması veriyorum diyen olmuştu. nasıl veriyorsunuz ezerek mi?
Yaa masallah benimki ne zaman boyle seyler yapacak ay icim gittiAy birde ben anlatiyim oğlumu heves ettim herkes siralayinca
5 tane cikmis dişimiz var 3 tanede ucu cikmis toplamda 8 dişimiz var
Öpücük atmayı öğrendi, anne diyor memeye humma diyor
Hoşuna giden şeylerin yerini unutmuyor mesela anahtarligin önünden geçerken hemen kollarını uzatır, oyuncak sepetinin yerini bilir oyuncak istediği zaman elini uzatır o tarafa, insanlara karşı çok yabancilik cekmez herkese gülücük saçar ama bazen ne kadar cabalasalarda yüzlerine bakmaz elektrik alamıyor demekki, yurutecle fayans laminant üzerinde kolay yürüyor ama hali üzerinde yurutemiyor.
Hazirda bekleyen dislerimizin ucu çıktığı için biraz rahatladik uyku duzenimiz geri döndü, 2 gecedir 1 kere emmek için uyanıyor, gunduzleri de ses olmadı sürece 2 3 saat uyuyor uyandiktan 2 saat sonra tekrar uyuyor yani ayakta sadece 2 saat kalıyor, aşırı derecede hareketlendi, kilo alımı artık yavaşlar bence, yere yatirinca hemen yüzüstü dönüyor ayaklarıyla kendini itiyor ama malum göbüş popis kalkmıyor pek yinede istikrarlı
Aklıma gelenler bunlar
Maasallah canim yakinda yürür seninkidogum tarihi neydi canimevet canım benimki maşallah ultra hareketli bir bebek. beşiğin kenarlarından asılıp kalkmış, bir de yaylanıyor görmen lazım
Benim kizim ishal olduğu ertesi gun dis cikardi canim. Ishali de 2 gun surduKizlar ela sanırım ishal olmus disten mi yoksa salgın varmış ondan mı bilemedim 3 oldu şimdi doktora ne zaman gitmeliyim
Maşallah size cok tatlisinizEki Görüntüle 1923804
Sonundna oldu..
İnş cnm. Valla hemen yürüsün istiyorum dolaşsın pıtır pıtır sağlıkla. 11 mayıs doğumlu bebişimMaasallah canim yakinda yürür seninkidogum tarihi neydi canim
ne kadar vererek başladın?Bendekiler çok yumuşamış oluyor erimiş gibi kaşığıyla yediriyorum bazen elma ve armut püresiyle karıştırıyorum. Çok seviyor.
günde 7 kereden fazla yaparsa demişti doktorum.Kizlar ela sanırım ishal olmus disten mi yoksa salgın varmış ondan mı bilemedim 3 oldu şimdi doktora ne zaman gitmeliyim
3 -4 çay kaşığı ile başlamıştım canım 6 aylıkken. Bugün tam 7 aylık oldu.hala veriyorum seviyorum .ne kadar vererek başladın?