• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hepimizin bebişleri artık yeni şeyler öğreniyor, kimi alkış yapıyor kimi emekliyor kimi evi dağıtıyor benim oglumun ilk öğrendiği hareket daha ilginç galiba, öpücük atmayı öğrendi, ehh anne devamli öpücük atarsa evlat ta öpücük öğrenir dimi
Ne tatlı oluyordur kim bilir öpücük atınca. Alp dora alkışlarken çok tatlı oluyor, müzik açtığımda kafasını sallıyor ve ritim tutuyor bu arada. Kendince sallanıyor dans ediyor.günde totalde yarım saat kadar yürüteçe izin veriyorum benim kontrolüm altında. Ve her geçen gün daha hızlı tur atmaya başladı etrafı.yürüteçle özgürlüğü tadıyor sanki etraftaki nesnelere yürüyüp dokunuyor almaya çalışıyor.bugün yürütecini prizin dibinde park etti ve parmağını tam içeri daldırıyordu ki kaptım aldım kucağıma :)

Merhabalar. Ne güzel bir kış, bebeklerimizin ilklerini yaşadığımız. Allah bağışlasin tüm yavruları. Birkac sorum var. 13 mayıslı oğlum özellikle dışarıya çıktığımızda bizimle pek ilgilenmiyor ve yabancı da olsa bir başkası kucağına aldığında itiraz etmiyor. Gel dedigimde de pek gelme çabası göstermiyor. Işıkları özellikle çok seviyor ve henüz alkış gibi bir el taklidi yapmıyor. Artık yabancı algısı yavaş yavaş olusmamalı mı? Sizinkiler ne durumda acaba?
çok ilginç benim kızım ışıkları seviyorama yabancılardan pek hoşlanmaz

Ne tatlı oluyordur kim bilir öpücük atınca. Alp dora alkışlarken çok tatlı oluyor, müzik açtığımda kafasını sallıyor ve ritim tutuyor bu arada. Kendince sallanıyor dans ediyor.günde totalde yarım saat kadar yürüteçe izin veriyorum benim kontrolüm altında. Ve her geçen gün daha hızlı tur atmaya başladı etrafı.yürüteçle özgürlüğü tadıyor sanki etraftaki nesnelere yürüyüp dokunuyor almaya çalışıyor.bugün yürütecini prizin dibinde park etti ve parmağını tam içeri daldırıyordu ki kaptım aldım kucağıma :)

şimdiden usta şoför olmuş alpdora:) parketti demek tontoş

kızlar bu gece bebeğim 2,5saat uyanıktı. enson 03:15 i gördüm saatte. emziriyorum uyuyo gibi oluyor, çekiyorum uyanıyor. emzik veriyorum istemiyor. sallıyorum, uyuyo, yatağa yatırıyorum uyanıyor. bir ara tamam uyuyo artık dedim yatırdım. wc ye gittim bir geldim ki tutunup kalkmış beşiğinde:KK46:. mız mızlanıyo uyanırken ama sonra başlıyo auu mam mam konuşmaya gülmeye... aman yarabbim çok zor bir geceydi.

Peki yolculuk boyunca uyudu mu, nasıldı tepkisi? Ağladı mı? Kulagı agrıcak diye endişeleniyorum korkuyorum. 1 saat sürecek inşallah aksilik çıkmazsa.
uyumadı hiç. kalkarken emzirdim yol boyu babası ile oynadı. dönüşte biraz ağladı çünkü erken emmek istedi bende emzirmedim uçak kalkınca emziririm diye. istediği olmadığı için biraz ortalığı yıktı. susunca da uyumadı yine oynadı babasıyla. hiç sorun olmaz boşuna endişelenme çok uzak uçuşlarda olur o. uçak 1 saatlik uçuşta çok yükselmiyor canım.

Merhabalar. Ne güzel bir kış, bebeklerimizin ilklerini yaşadığımız. Allah bağışlasin tüm yavruları. Birkac sorum var. 13 mayıslı oğlum özellikle dışarıya çıktığımızda bizimle pek ilgilenmiyor ve yabancı da olsa bir başkası kucağına aldığında itiraz etmiyor. Gel dedigimde de pek gelme çabası göstermiyor. Işıkları özellikle çok seviyor ve henüz alkış gibi bir el taklidi yapmıyor. Artık yabancı algısı yavaş yavaş olusmamalı mı? Sizinkiler ne durumda acaba?
ben alkış yapmadım hiç herhalde ondan benimki de yapmıyor. ama yabancılar özellikle erkekse ortalığı yıkıyor ağlıyor çok. benim kucağımdan başka yere gitmiyor. ama bayansa hemen atlıyor gel diyene. ilginç bir çocuk şimdiden çok çapkın kızlara benimle ilgilen diye naz yapıyor resmen.

kızlar bu gece bebeğim 2,5saat uyanıktı. enson 03:15 i gördüm saatte. emziriyorum uyuyo gibi oluyor, çekiyorum uyanıyor. emzik veriyorum istemiyor. sallıyorum, uyuyo, yatağa yatırıyorum uyanıyor. bir ara tamam uyuyo artık dedim yatırdım. wc ye gittim bir geldim ki tutunup kalkmış beşiğinde:KK46:. mız mızlanıyo uyanırken ama sonra başlıyo auu mam mam konuşmaya gülmeye... aman yarabbim çok zor bir geceydi.
Tutunup ayaga mi kalkti canim

Hepimizin bebişleri artık yeni şeyler öğreniyor, kimi alkış yapıyor kimi emekliyor kimi evi dağıtıyor benim oglumun ilk öğrendiği hareket daha ilginç galiba, öpücük atmayı öğrendi, ehh anne devamli öpücük atarsa evlat ta öpücük öğrenir dimi
Benimki.de opucuk atiyor hatta.cirkin ol kizim.diyoruz yüzünü cirkin.yapiyor ay.cok komik,
Yuruteci yengem verdi ben karşı degilim vala evi dört dönüyor. Ellerini.de alkis yapmayı öğretti gorumcem. Gecen.hafta bizdeydiler yatili misafir
Her.gecen.gun.daha.eğlenceli oluyorlar. Allah acilarini.gostermesin.
Bu.arada benim kizimda.pek.yabancı sevmiyor
Malum anne ve babadan.baska gördüğü yok.
Ama zamanla alışıyor
Hele erkekleri hic sevmiyor, birde sakalli filansa.basıyor cigligi :D

Kızlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz? Bir hafta on gündür kızım hastaydı pek emmedi. Şimdi emiyor ama o sürede emmediğinden sütüm azaldı. Hastalığından önce 4-5 saatte bezi doluyordu ama şimdi öğlen taktığımı akşam alsam bile dolmamış oluyor. Bugün sabah ve öğlen olmak üzere iki kez bez değiştirdim. Bu saat oldu, öğlenki bezi daha dolmamıştı. Bir an önce sütüm tekrar artar inş.

Günde 3 veya 4 bez degistiriyorum canım, da kaka olursa yoksa 2 tane bile yetiyor, eskisi kadar çok dolmuyor, bez bedenleri büyüdü ondanda olabilir
Gunde 3~4.bez.değiştiriyorum ben.
Saatlerce tutunca kiziyor bizim kız agliyor..
Anne sutu agirlikli bizde ama arada kasik mama, ev yapimi mama ki bunu az yoyir, yogurt ve yedikleimiz den.tadiyor.
ve yatarken biberon.veriyorum memeden sonra,
Gece boyu.emmedigi.oluyor.
Emzigi düşünce veriyorum agzina.tekrar uyuyor maşallah

Alintilar fazla olunca karismasin bolum bölüm cevap yazim

Ilk olarak ucak yolcu yolculuğu na cevap verim 2 saatten fazla ucak seyahatini 5 aylikken yaptık bisey olmadi emzik verdim agzina onun harici bisey vermedim cok sukur rahat bi yolculuk yasadik gidişte de gelistede tek basinaydim kizimla ama kizim usluydu iyi gecti baslarda uyaniktu sonralari uyuyarak gecirdi

Yurutece bende koyuyorum ama hic adim atmiyo kizlar normal mi sizinkiler masallah evi turluyo bizde mi gariplik var hele besikten kalkan bebege masallah kilolari cok ii olan bebekler mi ondanmidir bizimki hala 8 kiloda yurutecte oylece duruyo Desteksiz oturamiyo

Yabanci kişilerde ki tepki ye gelince kizim ilgi cok seven bir bebek biri azicik ilgi gosterse gülücükler havalarda kicaga da alsa aglamaz sadece gecen amcasini birden görür gormez kucagina alinca hungur hungur agladi
Bu aralar gel babası gel gel ogrettim arada ge ge ge diyerek elini acip kapiyo arada ben alkis yapinca parmaklari yari kapali sekilde alkis yapiyo

Bebeğim için uçak yolculuğu öncesi ne önerirsiniz arkadaşlar? Deneyimi ve tavsiyesi olan varmı? İniş ve kalkışta emziricem yutkunması için, bunun dışında? Uçuş öncesi ağrı kesici verin diyor nette vermeli miyim ?

Benim kiz yurutec ustunde evi.dört dönüyor
Simdiden ortalığı karistirmaya basladi.
Dun.kitaplarımı devirdi.raftan. :KK70:

Alintilar fazla olunca karismasin bolum bölüm cevap yazim

Ilk olarak ucak yolcu yolculuğu na cevap verim 2 saatten fazla ucak seyahatini 5 aylikken yaptık bisey olmadi emzik verdim agzina onun harici bisey vermedim cok sukur rahat bi yolculuk yasadik gidişte de gelistede tek basinaydim kizimla ama kizim usluydu iyi gecti baslarda uyaniktu sonralari uyuyarak gecirdi

Yurutece bende koyuyorum ama hic adim atmiyo kizlar normal mi sizinkiler masallah evi turluyo bizde mi gariplik var hele besikten kalkan bebege masallah kilolari cok ii olan bebekler mi ondanmidir bizimki hala 8 kiloda yurutecte oylece duruyo Desteksiz oturamiyo

Yabanci kişilerde ki tepki ye gelince kizim ilgi cok seven bir bebek biri azicik ilgi gosterse gülücükler havalarda kicaga da alsa aglamaz sadece gecen amcasini birden görür gormez kucagina alinca hungur hungur agladi
Bu aralar gel babası gel gel ogrettim arada ge ge ge diyerek elini acip kapiyo arada ben alkis yapinca parmaklari yari kapali sekilde alkis yapiyo
Her.bebek.farklidir bence canım
Benimki.de.ayaga kalkamiyor ki. Beşiği n.kenarlarına ellerini.koyup.az.doğruluyor sadece
Kalkma durumu olursa zaten yatagini alt kisma almam laizm yoksa.duser mazallah.
Benimkindede dis yok ve emeklemiyor.
Sadece.dönüyor oldugu.yerden
Aksam.yatagin.ustudne oynuyordu bi.ara mutfaga.gittim
Miziklaninca.gittim.yanina ayy bi.baktim.belinden.yukarisi yatakta ayaklari bacakları sarkmis
Cok korktum.
Tek birakmaya gelmez valla.
3.gundur.de.acayip huzursuz
Dis mi.çıkarıyor acaba
Aman be her seyide buna.baglar.oldum
Ciktigi flanda yok

Mrb kizlar benim oglumda desteksiz oturuyor emekliyor yabanciya gidince dudagini buze buze agliyor bide uykusu gelince ee ee yapiyor sallarkende ee ee yapiyor el cirpmasi gelgel yapmasi icin cok ugrasiyorum ama daha bilmiyor bu arada oglumun burnu akiyor hapsuruyor surekli isal ve pisik olmus birazda huysuz bende disten supheleniyorum

IMG_20161128_225200.jpg
Kizlar bu da kizim melisa ece ve ben :)
Epeydir ugrasiyorum yuklemek icin
Sonundna oldu..

Oyy masallah kuzuşa ya cok tatli hic anneye benzemiyo kime cekmis acep :))

Bu arada dis cikarmayan arkadaslar parmagimi kizin dis etlerine elleyinc.
Her.bebek.farklidir bence canım
Benimki.de.ayaga kalkamiyor ki. Beşiği n.kenarlarına ellerini.koyup.az.doğruluyor sadece
Kalkma durumu olursa zaten yatagini alt kisma almam laizm yoksa.duser mazallah.
Benimkindede dis yok ve emeklemiyor.
Sadece.dönüyor oldugu.yerden
Aksam.yatagin.ustudne oynuyordu bi.ara mutfaga.gittim
Miziklaninca.gittim.yanina ayy bi.baktim.belinden.yukarisi yatakta ayaklari bacakları sarkmis
Cok korktum.
Tek birakmaya gelmez valla.
3.gundur.de.acayip huzursuz
Dis mi.çıkarıyor acaba
Aman be her seyide buna.baglar.oldum
Ciktigi flanda yok

Eki Görüntüle 1923804
Kizlar bu da kizim melisa ece ve ben :)
Epeydir ugrasiyorum yuklemek icin
Sonundna oldu..
e kabariklik yok ama disler bariz ince bi tabaka sonrasında gozekecek gibi hissediliyo parmakla dokununca siz baktinizmi

Back