- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
- #62.021
Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günde 5 litre sıvı tüketmesi lazım.3 litresi su 2 litresi çorba ayran süt meyve suyu v.b.Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Sagol canim cevap icin soylucem :)günde 5 litre sıvı tüketmesi lazım.3 litresi su 2 litresi çorba ayran süt meyve suyu v.b.
ayrıca sakın vazgeçmesin. gece gündüz memeden ayırmadan emzirsin.
benim bildiğim bu canım.bi de humana still tea içsin hergün bana pahalı geldi devam edemedim ama işe yarıyor.
bi de tomrisin emzirme notlarını okusun
Sık sık emzirmesi, cok güzel beslenmesi gerekiyor, bol sıvı ağırlıklı iki kişilik yesin yemeğini ve sütü gelene kadar mama takviyesi iyi olurBayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Canim bunu yeni farkettim ise yarar mi sizde bilmiyorum irmik sut yapiyormus,sans eseri farkettim yedigim gun sut cogalmisti,tavuk,tarhana, helva sut yapiyor ,lactamil sut cayi var onu da deneyebilir ve evet bol bol emzirsin onin disinda yenidganlar icin muhtemelen suan mama kullaniyordur ,insallah gelir sutu canimBayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Günde 3 veya 4 bez degistiriyorum canım, da kaka olursa yoksa 2 tane bile yetiyor, eskisi kadar çok dolmuyor, bez bedenleri büyüdü ondanda olabilirKızlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz? Bir hafta on gündür kızım hastaydı pek emmedi. Şimdi emiyor ama o sürede emmediğinden sütüm azaldı. Hastalığından önce 4-5 saatte bezi doluyordu ama şimdi öğlen taktığımı akşam alsam bile dolmamış oluyor. Bugün sabah ve öğlen olmak üzere iki kez bez değiştirdim. Bu saat oldu, öğlenki bezi daha dolmamıştı. Bir an önce sütüm tekrar artar inş.
Sagol canim cevap icin soylucem :)[/QUOT
Bebeğim için uçak yolculuğu öncesi ne önerirsiniz arkadaşlar? Deneyimi ve tavsiyesi olan varmı? İniş ve kalkışta emziricem yutkunması için, bunun dışında? Uçuş öncesi ağrı kesici verin diyor nette vermeli miyim ?
Kızım kulak arkası saçlarını çekiştiriyor ağrısa ağlardı diye düşünüyorum canmBir de Alp dora son günlerde sol kulağını eliyle asılıyor. Ama ağlama yok. Sizce ağrıyor mudur? Sizin bebekler de kulagını tutuyor veya asılıyor mu?
Pompa kullanmadıysa kullansın. Bnm sütüm pompadan sonra geldiBayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
biz 4 aylıkken uçak yolculuğu yaptık. iniş ve kalkışta emzirdim herhangi bir ağrı kesici vermedim. bence gerek yoktu biz yakın mesafe uçtuk. belki uzun uçuşlar için diyorlardır onu.Bebeğim için uçak yolculuğu öncesi ne önerirsiniz arkadaşlar? Deneyimi ve tavsiyesi olan varmı? İniş ve kalkışta emziricem yutkunması için, bunun dışında? Uçuş öncesi ağrı kesici verin diyor nette vermeli miyim ?
Benim oğlum bazen yabancılayıp ağlıyor Yen'i gördüğü veya aralıklı gördüğü birini. Bazen de yabancılamıyor. İstikrarsız bu konuda sanırım. Alkış diyorum el çırpıyor, taklit olayı ve alıcı dili gelişiyor sanki bizde.13 mayıs doğumlu Alp de bu arada.Merhabalar. Ne güzel bir kış, bebeklerimizin ilklerini yaşadığımız. Allah bağışlasin tüm yavruları. Birkac sorum var. 13 mayıslı oğlum özellikle dışarıya çıktığımızda bizimle pek ilgilenmiyor ve yabancı da olsa bir başkası kucağına aldığında itiraz etmiyor. Gel dedigimde de pek gelme çabası göstermiyor. Işıkları özellikle çok seviyor ve henüz alkış gibi bir el taklidi yapmıyor. Artık yabancı algısı yavaş yavaş olusmamalı mı? Sizinkiler ne durumda acaba?
Peki yolculuk boyunca uyudu mu, nasıldı tepkisi? Ağladı mı? Kulagı agrıcak diye endişeleniyorum korkuyorum. 1 saat sürecek inşallah aksilik çıkmazsa.biz 4 aylıkken uçak yolculuğu yaptık. iniş ve kalkışta emzirdim herhangi bir ağrı kesici vermedim. bence gerek yoktu biz yakın mesafe uçtuk. belki uzun uçuşlar için diyorlardır onu.
Yaramaza bak sen, benim oğlan da son 10 gündür felaket oldu, araba anahtari hastası, anahtar askiliginin yanından geçerken kensini hemen atıyor o tarafa illa alacak, yurutece bindirmeyi hiç istemedim ben ama kv bi deneyelim diye bindirdi oglum hiç sevmedi birde ışıklı müzikli, bindiriyoz sağa sola bakıyor alın beni diye kollarını uzatiyorBenim kiz yurutec ustunde evi.dört dönüyor
Simdiden ortalığı karistirmaya basladi.
Dun.kitaplarımı devirdi.raftan.
Merhabalar. Ne güzel bir kış, bebeklerimizin ilklerini yaşadığımız. Allah bağışlasin tüm yavruları. Birkac sorum var. 13 mayıslı oğlum özellikle dışarıya çıktığımızda bizimle pek ilgilenmiyor ve yabancı da olsa bir başkası kucağına aldığında itiraz etmiyor. Gel dedigimde de pek gelme çabası göstermiyor. Işıkları özellikle çok seviyor ve henüz alkış gibi bir el taklidi yapmıyor. Artık yabancı algısı yavaş yavaş olusmamalı mı? Sizinkiler ne durumda acaba?