• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Fenaymis valla inatci da ne inat ama tatli oluyolar benimki oyle bi ciglik atio ki komsular şikayete gelecek nerdeyse bu kiza ne yapiyolar die :mad:
Oturttuysak yatmıyor kycağımızdaysa oturmuyor uyumak istemiyor kucağımda bile sabit durmuyor istediği odaya yönlendiriyor gitmezsek kendini kasıp çığlık atıyor..yani kısacası parmağında oynamasak bize bağırıp çağırıyor :63:

Kizlar benim kizim cok bağırıyor ya neden boyle yapiyo anlamıyorum ciyak ciyak çiğırıyor bu hoşuna mi gittigi ocin yapiyo yoksa neden olabilir anlamis degilim lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Benim ki de oyke canim özellikle bu bi kac gundur cok da huysuz herseyden cok cabuk sikiliyo biraz oyuncaklariyka oynuyo sikiliyo yemek yemek istemiyo zorla yediriyorum. Emmek istemiyo kucagimda durmak istiyo aliyorum biraz sonra ondan da sikilip kendi atiyo çığlık atiyo. Bugün beni mafetti. Esim isten gelince biraz bakti bende uyudum az kendime gelmisim

Kemik suyunu kuzu dan yapmalisin. Ben kurban eti vardi kuzu kol. Onu birtane sogan 3 dis sarimsak ile kaynattim buz torbasi poseti aldim buzluga attim cikarip kullaniyrm ama eniyi kemik suyu icin ya kuzu incik almalisin yada kuzu gerdan muthis olur ilikli et old icin

Ben kurbandan kemiği düdüklüde kaynattım, pet bardaklara koyup dondurdum. Bardakta donduktan sonra birer birer poşetledim. Şimdi yemeklerine 1 bardak katıyorum. Et de vermeye başladım zaten.

Balık nr Zaman başlıycaz bilen var mı? Bazı siteler 8. Ay demiş

Ben kurbandan kemiği düdüklüde kaynattım, pet bardaklara koyup dondurdum. Bardakta donduktan sonra birer birer poşetledim. Şimdi yemeklerine 1 bardak katıyorum. Et de vermeye başladım zaten.

pet bardaklar ve buz dolabı poşetleri dondurulduğunda içindeki ürünü kanserojen yapıyormuş. sanki karton bardakta koysanız buzluğa daha iyi olabilir.

Canim benim kizimda oyle bu aralar bisey yemio yediklerini de kusuyo huysuz ve hep bagirip duruo off ki ne off allah yardimcimiz olsun

Canim kurban etlerini ben dusunemedim oyle ya peki diyelim ki kasaptan kuzu incik aldim tencerede etli kaynatip suyunu mu koyucam corbalara nasil yapildigini tam anlamadim
Benim ki de oyke canim özellikle bu bi kac gundur cok da huysuz herseyden cok cabuk sikiliyo biraz oyuncaklariyka oynuyo sikiliyo yemek yemek istemiyo zorla yediriyorum. Emmek istemiyo kucagimda durmak istiyo aliyorum biraz sonra ondan da sikilip kendi atiyo çığlık atiyo. Bugün beni mafetti. Esim isten gelince biraz bakti bende uyudum az kendime gelmisim

nasıl kullanıyorsun canım anlatabilir misin?

Balığı bende merak ediyorum açıkçası, birde emiyor ya sütle balık ters etki yaparmi acaba

Kızlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz? Bir hafta on gündür kızım hastaydı pek emmedi. Şimdi emiyor ama o sürede emmediğinden sütüm azaldı. Hastalığından önce 4-5 saatte bezi doluyordu ama şimdi öğlen taktığımı akşam alsam bile dolmamış oluyor. Bugün sabah ve öğlen olmak üzere iki kez bez değiştirdim. Bu saat oldu, öğlenki bezi daha dolmamıştı. Bir an önce sütüm tekrar artar inş.
bebeğin ek gıda almıyor mu? doktora danış istersen susuz kalmasın

Bebeğim için uçak yolculuğu öncesi ne önerirsiniz arkadaşlar? Deneyimi ve tavsiyesi olan varmı? İniş ve kalkışta emziricem yutkunması için, bunun dışında? Uçuş öncesi ağrı kesici verin diyor nette vermeli miyim ?
kesinlikle ağrı kesici verme ne gerek var sağlıklı çocuğa ilaç vermeye. uçak kalkarken ve inerken emzir emmiyorsada emzik ver yoksa biberonla süt su farketmez bu şekilde kulaklarında ki basıncı dengelemiş olur sun. bebekler zaten uçak sesini seviyor o yüzden sakinleşiyor

Back