How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Telefondan yüklüyorsan fotoğraf düzenleyici programlar var orada açıp kaydedersen direkt küçülüyor. Bilgisayardan yüklüyorsan fotoğrafı paintte açıp farklı kaydet dersen yine boyutu küçülür.

Canim telden giriyorum da, teknolojiyle pek barışık değilim anlamıyorum program felan sadece kirp mayi biliyorum nasi program telde yüklü oluyormu yoksa benmi indirecem bir yerlerden

benim bebeğim biraz zayıf diye doktor 5. ayda başlattı ek gıdaya. sabah peynir öğleden sonra meyve akşam da sebze ile yulaf ve irmik unundan yaptığım muhallebiyi veriyorum. muhallebisine su yerine kemik suyu koyuyorum. ben pek vermek istemedim ama annem ve kayınvalidem illa vermem gerektiğini söylüyor. kayınvalidem eşime 6. ayda içirmeye başlamış kemik suyunu
Bizim dr umuzda kemik suyu verdi çorbalara koy dedi haftada 2 kere ama muhallebiy koymak fikri hic hos gelmedi. Cunku onlarinda damak tadi oluşuyor. Yine de siz bilirsiniz tabi
Bizim ek gidamiz söyle sabah bazen yarim bazen1 yumurta sarisi ev yapimi lor ve ihlamur suyuyla ezilmis hipp organik bebe biskuvisi yiyoruz her gub yumurta vermiyrm haftada 2 defa yogurt icine ceviz dovup veriyrm. Ogleden sonra ya sebze hasliyrm buharda balkabagi kabak havuc vs. Ne varsa iste ya tarhana veriyrm yada meyve. Meyve vereceksem icine organik uzum pekmezi katiyrm malum demir c vitamini ile daha cok faydali oluyor. Aksam da hergece olmasa da hipp iyi geceler kasik mamsi veriyrm cunku biz yemek yerken agzimizin icine bakiyor. Gunde 2 defa ekk gida veriyrz yani bu ay bitince mercimek irmik fln eklicem mamalarina

Arkadaşlar ek gıdaya geçmiştik araya diş çıkarma ve 6. Hastalık girdi şimdi ağzını açmıyor hiçbir şey yediremiyorum sadece emiyor ne yapsam

Arkadaşlar ek gıdaya geçmiştik araya diş çıkarma ve 6. Hastalık girdi şimdi ağzını açmıyor hiçbir şey yediremiyorum sadece emiyor ne yapsam
Canım sütünle doyuyorsa ve emiyorsa ne güzel emsin sadece. Benim kızım hastalanınca emmiyor o sıkıntı oluyor. Sütün yetiyorsa ek gıda hiç önemli değil. Sen beslenmene dikkat et, şifa olsun sütün kuzucuğa.

Bayanlar bir ricam var ek gıdaya geçiş aşamasındayım ama kızım tam istekli değil. sizden ricam gün içinde ne kada ne yediriyorsunuz öğrenebilir miyim?yalnız bebeğinizin dönemini ve ne zaman geçtiğinizi de söylerseniz ona göre oturtmaya çalışıcam ben de

Bizim dr umuzda kemik suyu verdi çorbalara koy dedi haftada 2 kere ama muhallebiy koymak fikri hic hos gelmedi. Cunku onlarinda damak tadi oluşuyor. Yine de siz bilirsiniz tabi
Bizim ek gidamiz söyle sabah bazen yarim bazen1 yumurta sarisi ev yapimi lor ve ihlamur suyuyla ezilmis hipp organik bebe biskuvisi yiyoruz her gub yumurta vermiyrm haftada 2 defa yogurt icine ceviz dovup veriyrm. Ogleden sonra ya sebze hasliyrm buharda balkabagi kabak havuc vs. Ne varsa iste ya tarhana veriyrm yada meyve. Meyve vereceksem icine organik uzum pekmezi katiyrm malum demir c vitamini ile daha cok faydali oluyor. Aksam da hergece olmasa da hipp iyi geceler kasik mamsi veriyrm cunku biz yemek yerken agzimizin icine bakiyor. Gunde 2 defa ekk gida veriyrz yani bu ay bitince mercimek irmik fln eklicem mamalarina
Ben ona verdiğim her şeyin tadına bakıp veriyorum canım bence gayet güzel bir tadı var. muhallebisi tatlı değil çünkü yulaf unu var içinde. hem içine sebze de katıyorum sadece muhallebi vermiyorum.

günaydın kızlar, ek gıdada ne verildiğini soranlar var, biz sabahları bir gün peynir yarım yumurta sarısı içine saf zeytinyağı ver biraz kimyon karıştırıp veriyoruz, diğer gün yoğurt içine çok az benim ekmek yapma makinasında tam buğday unu ile yaptığım ekmekten çok az ufalıyorum onu veriyorum, yani bir gün yumurta bir gün yoğurt olacak şeklide, öğle meyve rendeliyorum elma armut veya trabzon hurması akşamlarıda sebze çorbası veya yaz aylarında benim yaptığım tarhana yı veriyorum. tarhana ve yoğurtu severek yiyor ama yumurtayı severek yemiyor.demir için nutrigine ferromixin veriyordum oda kabız yaptığı için verip vermemek arası kararsız kaldım, bende bir gün veriyorum bir gün vermiyorum ferromixini. sizlerin bebeğinde de demir damlası kabız yaptımı.

Bayanlar bir ricam var ek gıdaya geçiş aşamasındayım ama kızım tam istekli değil. sizden ricam gün içinde ne kada ne yediriyorsunuz öğrenebilir miyim?yalnız bebeğinizin dönemini ve ne zaman geçtiğinizi de söylerseniz ona göre oturtmaya çalışıcam ben de
Ben doktoea sordum ne kadar isterse okadar yiyecek dedi. Zorlamaya gerek yok ama annelik iste.
Zamanla alisiyor bence biz 5.ay dolunca basladik şimdi 6.5 aylik ikk zamnlara gore daha iyi. Ama yinede istemeyince yemiyor ama cani isterse silio supuruyor

Benim oğlumda da hiç uyku yok napcam bilemiyorum gün içinde sabah öğleden sonra yarım saat asla geçmez akşam uyursa yine yarım saat yoksa o da yok. Akşam 9:30 da yatırmaya çalışıyorum direniyo direniyo 1 saat bazen daha fazla sürede uyuyo sonra her saat başı hiç şaşmaz sabaha kadar devam...Emerek uyuyo hiç ayağımda sallamadım doktor muhallebi önerdi yatarken hiç vermedim ek gıda çok kabul etmiyo sabahları sadece labne ve meyve püresi başka şeyi ağzına bile almıyo aç değil kilosu iyi ama her gece her saat başı on dakika emerek uyuyo devreler yanmak üzere bende :KK49: şaka bir yana çözüm arıyorum daha rahat ve kaliteli uyumasını istiyorum lütfen yardım :KK200:

Götürdüm canım Türk annelerinin ortak derdi biraz çekeceksin dedi :KK57:
bizde ayniyiz. Gecelerden nefret eder oldum.

Back