benim sutum yetmiyo, devin mamayi da kabul etmedi. tukuruyor.
ben uc hafta once basladim tadimliklara ama simdi masallah devin kucuk bir ayi gibi yiyor. su ana kadar kasik mamasi, yogurt, muz, elma, armut, avokado, tatli patates, mor erik puresi verdim.
simdi gunde uc ogun yiyor. sabah tadimliklarimiz oluyor. uc gun ayni sey. 3, 7 ve 15 kasik seklinde. oglen daha once yedigi bir meyveyi yiyor. ozellikle muzu kendi basina yemegi cok seviyor. 3te 1 muz, ceyrek avokado, ceyrek elma, yarim armut herhangi birini yiyor. aksamlari muhakkak bir corba kasesi kasik mamasi yiyor. bunun yaninda gunde 10-12 kez arasi emziriyorum.
tam 5.5 aylikken yogurt alerji yapti devine. egzema gibi yaralar cikti vucudunda. onu hemen kestik ve doktora goturduk. o zaman tam 5.5 aylikti ve 7.0 kg cikti. ertesi hafta, tam 7 gun sonra tekrar kontrole goturduk. ve bilin bakalim bu kadar yemege devin in yeni kilosu kacti? 7.010kg. 10 gram almis haftada! hadi memem bos, sutu cekmiyo diyeyim. ya da cis yapiyor gidiyo olsun. abi bu cocuk bu kadar meyveyi napiyo? midesinde kara delik var galiba... hawking duysa incelemeye alir o derece!
tadimlik diye basladik, baya baya yemek yer oldu. ama o bile yetmiyor. devam sutu gidip alacagim bugun. belki tadini sever de icer. cunku mamayi da icmiyor.
ay bu cocuk niye kilo tutmuyo yaaaaaaaaaa