• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim dün biz ortapedi dr undaydik, oğlumun boynunu muayene ettirdik, aklima geldi yuruteci sordum bana kızdı, sırf kendiniz rahat etmek için çocukları gereksiz şekillere sokuyorsunuz, daha 6 aylık çocuk niye hemen yurusun diye acele ediyorsunuz, surunmeyi, kanepeden tutunup kalkmayi öğrensin önce zamanı gelince kendi yürür zaten, zarari var faydası yok yurutecin dedi.
Haklisn . Hakli doktor aslında . Evde k.valide var o israrla alın deyince .. of ne bilim. Biraz dusunsem iyi olacak

Haklisn . Hakli doktor aslında . Evde k.valide var o israrla alın deyince .. of ne bilim. Biraz dusunsem iyi olacak
Canim benim doktorum da kesinlikle önermiyorum yuruteci dedi iki kere sordum hatta kv niye ısrar ediyor ki doktor onermiyor de

Dorduzleri olan bi anne vardi kizlar hatirliyor musunuz napiyo acaba:KK54:
Tek basina bakiosa kafayı yiyodur.. Gece dusunsene ikisini doyuruyom yatırdim derken diğeri uyansin. . Sonra diğeri ... Aman yarebbi. . Ben simdi 2.yi istiom ama gene de ogluşm bebek likten çıktı hiç olmazsa çekilir galiba

Valla biz kendimize zor vakit buluyrz onlarin vayhaline
Bgn 6.ay kontrolumuz vardi. Kan alindi minigimden ama hic aglamadi guldu anasina cekmemis ben cok aglardim. Kilosu 8 kg boyu 70 cm. Percentil degerine baktim gayet iyi kilo %70te boy %97 de massallah böyle giderse sırık olacak .
Sizler gelisim degelerine bakiyormusunuzm gerci dr gelisimi iyi dedi ama ben yinede bakiyrm her ay. Buarada ek gidamiz artti. Sebze ve yogurtun yanina kahvaltı tarhana corbasi eklendi. 2 ogun dönüşümlü bunlardan vericem. Kahvaltı yumurta sarısı ev loru ihlamurdan olusacak. Dr un onerisi paketli bisey verme biskuvi mesela cicibebe verme vereceksen evde yap dedi. Bencede mantikli. Mevsim meyve sebzesi ver mevsimde olmayan bisey verme dedi. Bakalim buay uygukayalim

Tarhana baharatli ve tuzlu degilmi nasil alacaksın
Valla biz kendimize zor vakit buluyrz onlarin vayhaline
Bgn 6.ay kontrolumuz vardi. Kan alindi minigimden ama hic aglamadi guldu anasina cekmemis ben cok aglardim. Kilosu 8 kg boyu 70 cm. Percentil degerine baktim gayet iyi kilo %70te boy %97 de massallah böyle giderse sırık olacak .
Sizler gelisim degelerine bakiyormusunuzm gerci dr gelisimi iyi dedi ama ben yinede bakiyrm her ay. Buarada ek gidamiz artti. Sebze ve yogurtun yanina kahvaltı tarhana corbasi eklendi. 2 ogun dönüşümlü bunlardan vericem. Kahvaltı yumurta sarısı ev loru ihlamurdan olusacak. Dr un onerisi paketli bisey verme biskuvi mesela cicibebe verme vereceksen evde yap dedi. Bencede mantikli. Mevsim meyve sebzesi ver mevsimde olmayan bisey verme dedi. Bakalim buay uygukayalim

Mısır, domates, patates, pirinç, soya, buğday, kabak, bal kabağı, ayçiçeği, yer fıstığı, bazı balık türleri gdoludur. Bunların dışında çalışmaların devam ettiği ürünler: muz, ahududu, çilek, kiraz, ananas, biber, kavun, karpuz, kanola.
kızlar ek gıdaya geçerken araştırıyorum. daha tazecik bebeğime anne sütünden sonra vermek istediğim ürünlere dikkat edicem inş. ilerde illaki yiyecek ama şimdilerde vermeyi düşüşnmüyorum. sizlerle de bu yiyevekleri paylaşmak istedim

Yere atiosun bebeği dio. Yerde yoruldun sen döne döne deyip kucağına alıo her seferinde. Yurutec olsa koyarız al deyip duruo
Onlar kendi cocuklarini buyutmusler biraksinlar da bizde kendi cocuklarimizi istedigimiz gibi buyutelim. Niye karisiyorlar anlamiyorum. Eskiden zarari bilinmiyordu bebegi oyaliyo diye aliniyordu. Ama gercekten cok zararliymis. Gittigim her doktor ben sormadan kesinlikle yurutec alma dedi

Kizlar bebeginiz tv izliyomu evet biliyorum zararli ama kizimla yalnz evdeyim bir saat kapali kalsa mutlaka diher saat aciliyo ve kizim cok izlio evde yapacak pek biseyde olmayinca mecbir isler bitince tv izliyom siz hic izletmiyonuz mu lutfen bütün annelr yorum yazsin

Kızlar oglum ve kv aynı anda grip oldu, tavuk suyu kaynattim, kv için sarmısak sirke limon ve baharat ekledimde oğluma olmaz dimi bunlar yani azcık sirke veya limon koysam yavrum iyilesse olurmu

Tarhana baharatli ve tuzlu degilmi nasil alacaksın
BiZ evde yaptik annem yapti extra tuz yaparken az atildi . Simdi pisirdim tuzsuz tadi
Aci da yok. Baharat olarak nane ve kimyon verdi dr. Azcik zeytinyagi kattim. Bakalim sevecek mi . Bebek tarhanasi bazi marketlerde ve ebebek joker gibi bebe magazalarinda gördüm evde yapmadiysaniz

Back