Evet sana katılıyorum, kimisi diyor yemekle ilgisi yok su iç bol bol, tek suyla sütmü olurmuş, tamam suyun yeri çok ayrı ama gidada şart, yemeği hafif yedimmi göğüslerim dolmuyor bile, Ben günde 6 7 öğün yemek yiyorum, yoğurt baş taci olmak üzere tabi, çokta kilom kalmamis açıkçası, 69 la hamile kaldım 84 le doğuma gittim bugün tartildim 72 kiloyum, yinede kiloluyum işte, oglum yaşına yaklassin, dişleri cogalsin herseyi yemeye başlasın sıkı bi diyete girerim ama suan oglumdan daha önemli bişey yok, eh 4.disimizi çıkarıyoruz bu hizla yaşını beklemeyiz herhalde
Yesin canım bırak iştahlı olsun, yiyen çocuktan zarar gelmez, yemeği kendinize yaparken tuzu en son at tuz atmadan önce 2 3 kasık ayir sizinle beraber onada yedir, 3 gun biri 5 gün birini ben burda duydum valla, geçen sene eltimin kızı 6.ayını doldurunca eşimle ben goturmustum kontrole, cok ünlü beğenilen tanınmış bi dr kendisi, hiç öyle bişey anlatmadı, püre tavsiye etmem o çocuğu hazira alistirir dedi, kendinize ne pisiriyosaniz tuz atmadan ayırın kaşığın arkasıyla hafif ezip ağzına verin cignemeyi öğrensin dedi, fasulyemi pisirdin iki parmagin arasında ez ağzına ver ne olursa olsun dedi, sadece yumurta 7 bucuk aylıkken bal ve inek sütü 1 yaşında başlanacak diye uyardı, ben oğluma 10 gündür felan yedirmeye başladım cignemeyi öğrendi bile, suyu bardakla içiyor