günaydın güzeller
biz demin aşı ve kontrolden geldik
boyumuzu yanlış ölçmüş geçen ay
71 dedi şimdi 72 yazdı.
önce 69 dedi şaşırdım ee dedim bu çocuk kısaldı mı?
kız telaşlandı yanlış olmuş heralde cart curt
ya bebek mezurlar ölçülür mü? olacak şey değil tabi
neyse 8100 gr imiş ben yanlış hatırlamışım 8300 değilmiş
8100 den 8400 gr a çıktı, 2 cm civarı
da uzamış ama gelişimi yavaş gitmeye başladı ki normal zaten ilerde gidiyordu
artık mama vs ye zaten başlamıştık. ek gıdayı da artıracam ufak ufak. ama sütüm yine çok olsun diye sık sık emzircem.
demir damlasını da artık vermiyorum buradaki kızlar sagolsun ben farketmemiştim paraben içerdiğini
d vitaminini de avrupadaki amcası getirmişti zaten saglık ocagının verdiğini kullanmıyoruz.verdiklerinin içinde kanserojen madde varmış.
anlamıyorum bu saglık bakanlıgı neden bebişlerimizi kanser etmeye çalışıyor ki !
bu arada elimde fazla var istiyen olursa ücreti mükabil teslim edebilirim elden anadolu yakasındakilere d vit
neyse aşılarımızda çok aglamadı çünkü ben gitmeden parol verdim bir kaşık
gelince hemen emdi uyudu kuzum.
Dün psikolojik olarak mahvolmuştum. Ağladığı anlar gözümün önünden gitmedi, uyuyamadım uzun bir süre. Sabah gülücükler saçtığında dünyalar benim oldu. İnş hepimizin yavruları kolayca ağrısız sızısız kavuşsun incilerine
Ağrı kesici şurubum maalesef yok canım. Pazartesi yada salı doktora gitcez 6. Ay kontrolüne, o zmn doktorla konuşacağım. Bir çare isteyeceğim
bu aralar hem regl öncesi hem de süper aydan mıdır nedir bir de uyku egitimi ayy mahvoldum rulemcim.neyseki dün gece süper güzel ve uzun uyudu şükürler olsun oda ben de mutlu ve huzurluyuz.
çook aglıyorum bu ara çook
hiç kıyılmıyor kuzulara.
canım parol pediatrik yazdır calpolden daha iyiymiş. eşim üni döneminde eczacı kalfasıymış o öneriyor.
inşallah o minik incilere kavuşurlar en kısa zamanda. gülünce alttan üstten gülümsesin o dişler. ayy çok tatlı olurlar..
Daha ne olsun canım boyu da kilosu da üst sınırda bence.
evet canım baştan beri tontişti benim kız
ama önemli olan saglıkları inan bana..
Lamaze diye bir marka.
Ay ben devin in donencesine gıcık oluyorum. 15 günde 4 kalem
Pil tüketiyor. Tek başına çevre kirliliği!
Baykuşun resmini de atiyorum
miroşcum naber ya!
seni görmek ne güzel.
ben de aslında dönence kullanmak istemiyorum çok pil tüketiyor piller de dogaya çok zararlı
içim elvermiyor pek
en iyisi şarjlı piller sanki.
Ay yarın bizimde aşı günümüz,bakalım kilomuz boyunu kaç oldu
Benim oglumda öyle canım, boynuna onlugu baglamakta zorlaniyorum, 5.ayda 9 kilo 67 cm di, yarın aşı günümüz bakalım kaç olduk. masallah senin kızın boyuda bayagi uzun, benim oğlanin genleri uzun ama bizimki enine uzuyor maşallah
oyy seninki de pek tostiş.
zaten senin oglan tombul dogmuştu canım bu çok farkediyor