- 7 Ocak 2014
- 3.135
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
- #61.401
6.ay asimizi olduk çok şükür çok aglamadı oglum, 10 kilo ve 73 cm olmusuz, boyu atağa geçmiş masallah, uzamadi diye üzülüyordum boşa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.ay asimizi olduk çok şükür çok aglamadı oglum, 10 kilo ve 73 cm olmusuz, boyu atağa geçmiş masallah, uzamadi diye üzülüyordum boşa
Cnm verdigin tarif gizel oldu onun normal olculerini alabilirmiyim iki kisilik degilde normalde kac kisilik yapiyosun
8-10 kase çıkacak sekilde yapıyorum genelde, 5 kepçe yoğurt, yoğurt eksiyse 1 bardak sutte ilave ediyorum tatlı olsun diye ama bebek yiyeceği için gerek yok tabi.
5 kepçe yoğurt
1 buçuk çay bardağı pirinç veya yarma
2 yemek kaşığı un,tam tepeli olmasın
1 yumurta
iyiyice karıştır ocağa koy ve kaynayana kadar çok sık karıştır, ilk pitirciklar başlayınca yogurdu karistirarak kaynamis su ekle,suyu göz kararı katiyorum koyulugunu nasıl istersen okadar, tuzunu ayarla, teferruatli anlatmıştı zaten aynı şekilde yapıyorsun canım
maşallah canım bızdığa6.ay asimizi olduk çok şükür çok aglamadı oglum, 10 kilo ve 73 cm olmusuz, boyu atağa geçmiş masallah, uzamadi diye üzülüyordum boşa
Canim kendine bile bulyon kullanman.tavsiye edilmiyorken bebege asla verme.Arkadaslar hani doktorlar artik corbalara et suyu atilabilir demis ya bulyon mu yoksa gercek eti kaynatip suyunu mu kastediyor
Unu fazla suyu az olmuştur o yüzden unsu bi tad gelir biraz daha kaynar su eklersen düzeliyor, birde pirinç değilde yarma daha çok yakışıyor bu corbayaSagol cnm gercekten ilk defa yapmama ragmen guzel olmustu sadec biraz mayonez tadimsi olmustu :)
Sadece anne sütü aldı canım buna rağmen masallah güzel gelişti, emmeyi çok seviyor emdikcede sütüm arttı çok şükür bende iyi beslenmeye çok dikkat ettim, ikimizde iyi kilo aldıkCanim kendine bile bulyon kullanman.tavsiye edilmiyorken bebege asla verme.
Ben 1 yasina kadar et türevi verilmez biliyorum
Mumkun mertebe hazır paketlenmis gıdadan uzak dursun.
Yogurdu evde.yap.mesela
yesilcan86 bak endişenin bosuna oldugunu gordun
Maşallah ya benim kiz.yegenim 11.aylikken 10 kiloydu ne guzel büyümüş tostosun
Bisey olmaz canım, bugün 6.ay, kontrolümüz vardı ebe ek gıdaya gecebilirsin artık yağsız tuzsuz olsun yediğin herseyden ver dedi.Ya ben bu ek gida isini beceremiyorum galiba benim kuzum hep ac bir kasikla tadimlik basliyayim diyorum hani alarjisi varmidir veseire ama zilli devaminida istiyo agzini acip bekliyo bende kiyamayip veriyorum bisey olmaz demi
Cok cok cok tesekkut ederim icim rahatlafi bizm kontrole henuz 10gun var artik vereyim gariii cunku cidden sutum yok mamada yemiyo ama ek gida olarak ne verirsem yiyoBisey olmaz canım, bugün 6.ay, kontrolümüz vardı ebe ek gıdaya gecebilirsin artık yağsız tuzsuz olsun yediğin herseyden ver dedi.
Ohhh ikinize de afiyet olsun canımUnu fazla suyu az olmuştur o yüzden unsu bi tad gelir biraz daha kaynar su eklersen düzeliyor, birde pirinç değilde yarma daha çok yakışıyor bu corbaya
Sadece anne sütü aldı canım buna rağmen masallah güzel gelişti, emmeyi çok seviyor emdikcede sütüm arttı çok şükür bende iyi beslenmeye çok dikkat ettim, ikimizde iyi kilo aldık
Bence de canım ben mesela 64 ile hamile kalmıştım şuan 59 um ve kızım da 7200 gr çıktı bugün anne zayıf kızı zayıfOhhh ikinize de afiyet olsun canım
Ben anne kilosunun sute yaradigini dusunuyorum kim ne derse desin :))
Haydeeee benimki mi bozuk acaba? Gerçi ben bayağı bi kullanıyorum belki ondandır. Günde on defa çalışıyor rahat.Cok sagol canim donencelerimiz aynıymış:):)ama bizim piller inanirmisib 2 ay falan gitti
Ay sericim ben de seni çokk özledim hatatim. Maşallah senin prenses tonton olmuş. Ben besleyemedim devini. Haftaya 6 aylık olcak daha yeni yedi kilo oldu. 3.5 doğdu tosuncuk ama büyümesi yavaş.günaydın güzeller
biz demin aşı ve kontrolden geldik
boyumuzu yanlış ölçmüş geçen ay
71 dedi şimdi 72 yazdı.
önce 69 dedi şaşırdım ee dedim bu çocuk kısaldı mı?
kız telaşlandı yanlış olmuş heralde cart curt
ya bebek mezurlar ölçülür mü? olacak şey değil tabi
neyse 8100 gr imiş ben yanlış hatırlamışım 8300 değilmiş
8100 den 8400 gr a çıktı, 2 cm civarı
da uzamış ama gelişimi yavaş gitmeye başladı ki normal zaten ilerde gidiyordu
artık mama vs ye zaten başlamıştık. ek gıdayı da artıracam ufak ufak. ama sütüm yine çok olsun diye sık sık emzircem.
demir damlasını da artık vermiyorum buradaki kızlar sagolsun ben farketmemiştim paraben içerdiğini
d vitaminini de avrupadaki amcası getirmişti zaten saglık ocagının verdiğini kullanmıyoruz.verdiklerinin içinde kanserojen madde varmış.
anlamıyorum bu saglık bakanlıgı neden bebişlerimizi kanser etmeye çalışıyor ki !
bu arada elimde fazla var istiyen olursa ücreti mükabil teslim edebilirim elden anadolu yakasındakilere d vit
neyse aşılarımızda çok aglamadı çünkü ben gitmeden parol verdim bir kaşık
gelince hemen emdi uyudu kuzum.
bu aralar hem regl öncesi hem de süper aydan mıdır nedir bir de uyku egitimi ayy mahvoldum rulemcim.neyseki dün gece süper güzel ve uzun uyudu şükürler olsun oda ben de mutlu ve huzurluyuz.
çook aglıyorum bu ara çook
hiç kıyılmıyor kuzulara.
canım parol pediatrik yazdır calpolden daha iyiymiş. eşim üni döneminde eczacı kalfasıymış o öneriyor.
inşallah o minik incilere kavuşurlar en kısa zamanda. gülünce alttan üstten gülümsesin o dişler. ayy çok tatlı olurlar..
evet canım baştan beri tontişti benim kız
ama önemli olan saglıkları inan bana..
miroşcum naber ya!
seni görmek ne güzel.
ben de aslında dönence kullanmak istemiyorum çok pil tüketiyor piller de dogaya çok zararlı
içim elvermiyor pek
en iyisi şarjlı piller sanki.
oyy seninki de pek tostiş.
zaten senin oglan tombul dogmuştu canım bu çok farkediyor
Biz artık kullanmıyoruzKızlar meraba ben temmuz annesiyim oyun halısını hala kullanıyor musunuz ona göre bakacam da
arada ugra, özletme kendiniAy sericim ben de seni çokk özledim hatatim. Maşallah senin prenses tonton olmuş. Ben besleyemedim devini. Haftaya 6 aylık olcak daha yeni yedi kilo oldu. 3.5 doğdu tosuncuk ama büyümesi yavaş.
Benim tonton müzik olmadan uyumuyoe. Dönenceyi acmazsak bu baykuau açıyoruz. İyi oluyor.
oy maşşallah minigeCok cok cok tesekkut ederim icim rahatlafi bizm kontrole henuz 10gun var artik vereyim gariii cunku cidden sutum yok mamada yemiyo ama ek gida olarak ne verirsem yiyo