• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Seninki cok ilginc canim zaten sezeryan olmussun cinsel ikiskiyi nedn etkilesin ki bence bi doktora gorun sonra psikolojiyi olarak da daha kötü olabilirsin
Dr kuruluk olur demişti bütün gün boyunca koşturmaca hal kalmıyor eşimde de durum aynı ama biran önce bu konuyu halletmem gerek kardeş olduk valla

Benim wsimin tarafi da annem de cok anlayissiz o konuda, annem sese alissin dusuncesinde,esimin tarafi zaten bi alem oturun kalin bile diyorlar, esimde ses cikarmiyor ben kotu oluyorum maalesef,pimpirikliye ckkiyor adim:KK43:
Burda eziyeti ceken senle bebek oluyorsun bunu goremiyorlar mi. Varsin adin pimpirikliyee cciksin bosver sen bildigini yap:KK8:

Ama sunu biliyorum yorgubluktan bayilcam ,bide sut gidip geliyor insallah duzelir:KK43:(
Canim sakin ol sutum az diye dusunme bu sefee daha cok azalir. Hep sutum ccok diye düşün. Ama emin ol ki yorgunluktan azalmistir. Ne kadar cok dinlenip guzel beslenirsen o kadar cok sutun olur. Benim en bastan beri az olk zamanlar cok kafama takiyordum neler yapip neler icmedim ki. Kafama taktikca dha cok azladi. Artik hic takmiyorun.
Bise şunu anlamiyorum sese alissin ne demek alismis zaten sessizlige. Benim annemde hep bunu aoyler ama daha alismaz diyorum bisey demiyo. Cogunlukla kendi evimizdeyiz ve burda ses yok ki cocuk buna alisti artik. Baska bi yere gidince uyuyamiyo bide yatagini ariyo

Merhaba kızlar,
Dün akşam kızımı 6 gibi uyuttum 7de uyandı. Ama gözleri kapalı ağlıyordu. Ne yaptıysam susturamadım, uyutamadım. En sonunda Işık'ları açıp uyandırmaya çalıştım. 9a kadar mız mız o kadar yorulduk ki hem eşim hem ben. Uyutmaya başladım ama nasıl ağlıyor. Saat 10a kadar ne yaptıysam ne susturabildim ne uyutabildim. Banyo yaptırdık sonra yine aynı. Uyumak istiyor ama bir türlü uykuya dalamıyordu. Eşim arabaya inelim dedi. Gözleri artık kıpkırmızı olmuştu. En son arabada uyutup yukarı çıktık. O kadar üzüldüm ki :(

Merhaba kızlar,
Dün akşam kızımı 6 gibi uyuttum 7de uyandı. Ama gözleri kapalı ağlıyordu. Ne yaptıysam susturamadım, uyutamadım. En sonunda Işık'ları açıp uyandırmaya çalıştım. 9a kadar mız mız o kadar yorulduk ki hem eşim hem ben. Uyutmaya başladım ama nasıl ağlıyor. Saat 10a kadar ne yaptıysam ne susturabildim ne uyutabildim. Banyo yaptırdık sonra yine aynı. Uyumak istiyor ama bir türlü uykuya dalamıyordu. Eşim arabaya inelim dedi. Gözleri artık kıpkırmızı olmuştu. En son arabada uyutup yukarı çıktık. O kadar üzüldüm ki :KK43:

dişten dolayı mı acaba... ayyy yazık bebişe yaa üzülüyor insan

ben dün dr a götürcektim bebeğimi, 6.ay kontrolü için ama gözüm kesmedi tek gitmeyi. yarın sağlık ocağına aşıya gidicez. cumartesi de kendi dr una götürücem. bakalım kaç kg olmuş bebiş. bu 6. ay aşısı 3 yerden mi oluyor nasıl oluyor?

Arc_ Arc_ senin method bende pek tutmadı canım... emzirirken sağamadım ememedi. sağdığım sütte de pek verim artışı olmadı. birkaç kez daha deniyim. pompa belki zamanla dikkatini çekmez bebeğin daha rahat sağarım

ben dün dr a götürcektim bebeğimi, 6.ay kontrolü için ama gözüm kesmedi tek gitmeyi. yarın sağlık ocağına aşıya gidicez. cumartesi de kendi dr una götürücem. bakalım kaç kg olmuş bebiş. bu 6. ay aşısı 3 yerden mi oluyor nasıl oluyor?
iki bir bacaktan vuruyorlar birde diger bacak ve agizdan bir ilac damlatiyorlar canim

dişten dolayı mı acaba... ayyy yazık bebişe yaa üzülüyor insan
Alttan iki dişini çıkardı canım. Şuan görüntüde bir buçuk diş gibi :) el sürekli ağızda. Büyük bir olasılıkla diş. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Dün eşimin de benim de sabrı tükendi :(

Kızlar benım bebeğim 5 ay 20 günlük 3 gündür ek gıdasını yetmıyor hep memede olmak istıyorum ve kucağımda aşırı huysuz biraz ishal bar atesı de bardı düştü bugün kan be idrar verdık temyiz çıktı bunlar dişten kaynaklanabılır mı uykuda sorunumuz yok

Merhaba kızlar,
Dün akşam kızımı 6 gibi uyuttum 7de uyandı. Ama gözleri kapalı ağlıyordu. Ne yaptıysam susturamadım, uyutamadım. En sonunda Işık'ları açıp uyandırmaya çalıştım. 9a kadar mız mız o kadar yorulduk ki hem eşim hem ben. Uyutmaya başladım ama nasıl ağlıyor. Saat 10a kadar ne yaptıysam ne susturabildim ne uyutabildim. Banyo yaptırdık sonra yine aynı. Uyumak istiyor ama bir türlü uykuya dalamıyordu. Eşim arabaya inelim dedi. Gözleri artık kıpkırmızı olmuştu. En son arabada uyutup yukarı çıktık. O kadar üzüldüm ki :KK43:
dün ne güzel uyumuştu kendi kendine 20.20 de
23.30 da bir uyadı 02.00 ye kadar mız mız ne uyudu ne uyuttu. ne yaptıysak kar etmedi. sanırım diş sıkıntısı başladı.
babası da alttan patlamak üzere diyor ben bişi henüz göremedim.
ah yavrum ya insan ne kadar üzülüyor değil mi ? o ağlarken yüregimin kocaman parçalarını da alıp götürüyor.. :(

Alttan iki dişini çıkardı canım. Şuan görüntüde bir buçuk diş gibi :) el sürekli ağızda. Büyük bir olasılıkla diş. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Dün eşimin de benim de sabrı tükendi :KK43:
bir de yavrunun çektiklerini düşünsene rulemcim.
evde agrı kesici şurup var mı ? ben aglaması uzun sürerse bir kaşık veriyorum rahatlıyor çocuk.

Bizde de henüz diş yok kızlar bazı günler çok zorlanıyorum mesela dün tüm gece emzir yatır yarım saat sonra tekrar emzir yatır..diye süren bir döngüye girdik sabah 5te de uyandı zaten ve bende birkaç gündür mide bulantısı ve düşük tansiyon var sabah işe giderken hergünkinin yarısı kadar ancak süt sağabildim :( dişse hemen gelse de bebeklerimiz de yıpranmasa bizim de sütümüz etkilenmese :KK51:

Back