• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
revve_48 revve_48 canım ben de vegaferon kullanmayanlardanım. Sağlık ocağı bana verdiğinde biraz kullandım ama istemeye istemeye. Sonrasında Dr a sorduğumda onun yerine nutrigen Ferromixin kullanmamı önerdi. Enfamil gibi zor ulaşılan bir şey de değil. Eczanelerde var. Saşe şeklinde. 30lu paketi tam hatırlanıyorum ama 30tl ye yakın bir fiyata aldım
canım bende bu gün ferromixin alacağım ama çorbasına mı koyuyorsun sen günde ne kadar veriyorsun

Şöyle ki ben elinden büyük veriyorum rahat tutsun diye o parça pinçik ediyor hatta geçen kakasında bir parça muz vardı olduğu gibi çıkmış :KK70: boğazına kaçırmıyor blw ile ilgili Videolar izle yazılar oku Bebek zaten koruyor kendini..ayrıca ben ne zaman çatalla ezip kendim beslemeye çalışsam öğürüyor öksürüyor kızım o daha korkutucu bence :bicak:
Cok sagol canim ya ben bi izliyim onlari cok istekli kizim zaten dogru olan da bu

KıZlar akşamları babaanne, anneanneye bazen de arkadaşlar istiyor gitmek zorunda kalıyoruz ama bütün uyku düzenimiz bozuluyor eşim dahil kimse anlamak istemiyor ben mi çok pimpirikli davranıyorum hiçbir yere gitmek istemiyorum bu yüzden normalde 10 da uyuyan çocuk 12 yi buluyor uyuması , Pazar günleri de eşim çıkmak istemiyor hafta içi akşam gidelim hafta sonu bize kalsın diye o da haklı çocukla hareket çok zormuş tabii birde eve gelince el yüz yıka ya da banyosunu yaptır iyice gecikiyoruz siz de durum nasıl
Valla canim benim kizim dogduktan kisa bir sure sonra ben aksam oturmalarini biraktim kizimin uykusu duzenliydi bende onun duzenini bozmak istemiyorum. Ne biz gidiyoruz ne baskasi geliyor aksam cunku sesten uyaniyor kimseyi cagiramiyorum. Kimsede alinip gucenmesin biraz buyuyene kadar boyle olacak. Hicbirsey benim yavrumun duzeninden uykusundan onemli degil. Herkes anlayışli olsun. Esim bu konuda bennden daha cok soyluyor kizim durmuyo gelemeyiz diye. Cagirilan yerlere nazikce geri ceviriyoruz

Benim doğumum sezeryanla oldu bebeği fazla kucakta taşıdığımda yada yorulduğumda dikiş yerlerim ağrıyor cinsel ilişki 2 defa denedik olmuyor şimdilik denemiyoruz vakitte yok zaten
Seninki cok ilginc canim zaten sezeryan olmussun cinsel ikiskiyi nedn etkilesin ki bence bi doktora gorun sonra psikolojiyi olarak da daha kötü olabilirsin

Düzelir canım sıkma canını. Ben artık alıştım bu duruma. Çünkü bir hafta sütüm çok iyi diyorum hoop bir bakıyorum öğleden sonra sütüm hiç olmuyor. Akşam emip emip ağlayınca sağdım iki memeden toplam 20ml ancak çıktı. O yüzden doğduğundan beri ilk kez dün akşam 40-50ml mama verdim. Ama birkaç gün sonra tekrar düzeliyor. Kafaya takmamak lazım gerçekten. Bir haftaya regl olucam. Regl olanların azalıyormuş benim o dönem artıyor. Belki öncesinde de benim azalıyordur.
Sagol canim ya valla oyle bi uzuldul ki doymuyor mu kizim diye anlatamam sut cayi aldim mamselin insallah ise yarar

Cnm ac oldugu icinmi uyumuyo acaba doydugundan eminmisin bi hesapla bakalim gun icinde nekadar ml icio
Kizlar yardimm arada giriyorum genellikle okuyarak takip edebiliyorum,cok uyuyan bi yavrum yok maalesef,uyumadgi icim alissin diye gubduzleri ayakta salliyorum mecburen,hic kendi gecmiyor uykuya,yontem bilen varsa soylesin,salladiktan sonra ke di uykuya gecirebilen,iki gundur sutum cok azaldi,napcagimi bilmiyorum,sabah 80sagdim kizima tam tahilli kasik mamasiyla verdim yedi, sonra iki ekz emzirdim,uzerine disciye gitmek icin simdi sagdim iki gogsumden zorla 60cikti cok uzuliyorum iki gundur az hissediyorum ,benim kizim geceleri pek uyumuyor,bende yorgunluktan bazen yatarak emziriyorum,sabaha kadar emince bi de yorgunluktan azaldi napicam insallah duzelir:KK43:(

Kizlar yardimm arada giriyorum genellikle okuyarak takip edebiliyorum,cok uyuyan bi yavrum yok maalesef,uyumadgi icim alissin diye gubduzleri ayakta salliyorum mecburen,hic kendi gecmiyor uykuya,yontem bilen varsa soylesin,salladiktan sonra ke di uykuya gecirebilen,iki gundur sutum cok azaldi,napcagimi bilmiyorum,sabah 80sagdim kizima tam tahilli kasik mamasiyla verdim yedi, sonra iki ekz emzirdim,uzerine disciye gitmek icin simdi sagdim iki gogsumden zorla 60cikti cok uzuliyorum iki gundur az hissediyorum ,benim kizim geceleri pek uyumuyor,bende yorgunluktan bazen yatarak emziriyorum,sabaha kadar emince bi de yorgunluktan azaldi napicam insallah duzelir:KK43:(
canım benim kızda son zamanlarda huzursuzluğu tavandı
doymuyor diye 15 gündür günde 1 kez mama veriyordum
ama derdi o dğeilmiş.
deli gibi sallanmak istiyordu. artık kafa emme basma tulumba gibi saga sola gidiyordu çocuk hala uyuamyordu çıglık çıglıga.
bende sinirleniyor daha çok sert sallıyordum :( çocuk resmen mayışıyor sersemleyip anca uyuyordu.
bazen bu 1 saat 1,5 saat sürüyordu. uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırmıştım. sinirliydim huysuzdum. cocuguma bagırıyordum bile. içim yanıyordu sonra paramparça oluyordum. şimdi bile içim yandı
13 kasım akşamı dayanamadım ferbere başlattım bebegimi. çok direndi çok agladı.
bende kapıda onunla beraber agladım.
zaten uyuyamadığı için sallarken de aglıyordu. maalesef tek uyuma şekli buydu.
sabrettim bekledim. yarım bırakırsam daha kötü olacaktı.
bugün 4. günümüz ve düzene girmeye başladı. hala bagırıyor ama gözünde yaş yok denecek kadar az. gece uykusu uzadı ve deliksiz oldu. iki saatte bir uyanan emzirmeden sallamadan uyumayan bebek bir seferde 4-6 saat uyuyor.
uyku sorunu çok önemli. bu yöntem şart değil. kim west ya da tracy hogg yöntemleri de var. ama onlardan verim alamadım ben.
LargeGemini LargeGemini benim de sezaryen yerimin yan kısmı sanki jilet atmışlar gibi acıyor birden zaman zaman.
bir de karnımın alt kısmındaki çatlak yerler acıyor. karnımın üstündeki çizgi silinmedi. silinsin diye kese yapamıyorum acıyor

canım benim kızda son zamanlarda huzursuzluğu tavandı
doymuyor diye 15 gündür günde 1 kez mama veriyordum
ama derdi o dğeilmiş.
deli gibi sallanmak istiyordu. artık kafa emme basma tulumba gibi saga sola gidiyordu çocuk hala uyuamyordu çıglık çıglıga.
bende sinirleniyor daha çok sert sallıyordum :KK43: çocuk resmen mayışıyor sersemleyip anca uyuyordu.
bazen bu 1 saat 1,5 saat sürüyordu. uykusuzluktan ne yapacağımı şaşırmıştım. sinirliydim huysuzdum. cocuguma bagırıyordum bile. içim yanıyordu sonra paramparça oluyordum. şimdi bile içim yandı
13 kasım akşamı dayanamadım ferbere başlattım bebegimi. çok direndi çok agladı.
bende kapıda onunla beraber agladım.
zaten uyuyamadığı için sallarken de aglıyordu. maalesef tek uyuma şekli buydu.
sabrettim bekledim. yarım bırakırsam daha kötü olacaktı.
bugün 4. günümüz ve düzene girmeye başladı. hala bagırıyor ama gözünde yaş yok denecek kadar az. gece uykusu uzadı ve deliksiz oldu. iki saatte bir uyanan emzirmeden sallamadan uyumayan bebek bir seferde 4-6 saat uyuyor.
uyku sorunu çok önemli. bu yöntem şart değil. kim west ya da tracy hogg yöntemleri de var. ama onlardan verim alamadım ben.
LargeGemini LargeGemini benim de sezaryen yerimin yan kısmı sanki jilet atmışlar gibi acıyor birden zaman zaman.
bir de karnımın alt kısmındaki çatlak yerler acıyor. karnımın üstündeki çizgi silinmedi. silinsin diye kese yapamıyorum acıyor
O yontem hangisi canim kapida bekleyip girmeden uyumasini mi bekliyorsun,dogdugundan beri uykusuzum://

Valla canim benim kizim dogduktan kisa bir sure sonra ben aksam oturmalarini biraktim kizimin uykusu duzenliydi bende onun duzenini bozmak istemiyorum. Ne biz gidiyoruz ne baskasi geliyor aksam cunku sesten uyaniyor kimseyi cagiramiyorum. Kimsede alinip gucenmesin biraz buyuyene kadar boyle olacak. Hicbirsey benim yavrumun duzeninden uykusundan onemli degil. Herkes anlayışli olsun. Esim bu konuda bennden daha cok soyluyor kizim durmuyo gelemeyiz diye. Cagirilan yerlere nazikce geri ceviriyoruz
Benim wsimin tarafi da annem de cok anlayissiz o konuda, annem sese alissin dusuncesinde,esimin tarafi zaten bi alem oturun kalin bile diyorlar, esimde ses cikarmiyor ben kotu oluyorum maalesef,pimpirikliye ckkiyor adim:(

Kedibochi Kedibochi o karın ustindeki cizgi coktan gitti bende sanirim yapisal erken gec gitmesi cnm
yapısal mı bilmiyorum ama belli belirsiz iz duruyor. ben çok esmer biri değilim ama karnım sanki daha koyu renk.
keseleyin geçer diye öneriyorlar nette. ama ben kese süremiyorum ki. acıyor
O yontem hangisi canim kapida bekleyip girmeden uyumasini mi bekliyorsun,dogdugundan beri uykusuzum://
tam olarak değil.
önce bir rutini olmalı, her gece yatmadan banyo, masaj, ninni masal ve iyi geceler gibi.
benim uzun zamandır rutinim vardı. gün aşırı banyo, uyku muziği ve son 1 aydır alıştığı emziği. bir de uyku arkadaşı aldım bir oyuncak tavsan.
bunu yüzüne bastırıp uyuya kalıyor. uyuyana kadar dokuz doguruyorum ama ondan sonra o huzurlu ben mutlu.
yemin ederim hayata döndüm.
detayları çok uzun canım netten bir araştır. işte sana başlangıc için bir link.
http://blogcuanne.com/tag/ferber-yontemi/
bak bugün 4. günümüz, 20 dk zırıldadı mızıldadı cıglık attı agladı ama sanırım uyudu ses gelmiyor içerden :)
birazdan dakikası dolunca gidip bakacağım..

Ne guzel masallah ,aglamasina dayanmak zor olmustur, umarim yapabilirim,ben yapsam babamiz dayanmaz bence ama bakalim..
Itiraf etmeliyim ki.dayanmak cok cok zordu
Ama degdi, cunku onun.iyiligi icindi bu.
Çok bitkindi.yavrum uykusuzluktan cok..
Babasini da bu konuda ikna ettim
Hatta iceri.girmemesi için tuttum. Dayanamıyorum dediğinde bende.dayanamıyorum ama sabretmek zorundayiz simdi vazgeçme.lüksümüz yok yoksa çocuk annem babam.beni.bosuna mi ağlattı diye sartlanir.dedik asil bu bozardi psikolojisini
Egitimi henüz bitmedi inşallah hiç aglamadan.mizildamadan.uyuyacak yakinda

Bizde denedik ama anlatamadık pazar günü gelin diyorlar o zaman da tüm gün kalmamızı istiyorlar düşünün artık

Benim wsimin tarafi da annem de cok anlayissiz o konuda, annem sese alissin dusuncesinde,esimin tarafi zaten bi alem oturun kalin bile diyorlar, esimde ses cikarmiyor ben kotu oluyorum maalesef,pimpirikliye ckkiyor adim:KK43:
İnsan sinir oluyor birde çocuk ne yapacağını şaşırıyor kucaktan kucağa düzen falan kalmıyor ya ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum

Back