- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
- #61.281
LargeGemini
canim senin bebisinin ek gidasi ne durumda yemeye basladimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
LargeGemini canim senin bebisinin ek gidasi ne durumda yemeye basladimi
canım benim kızım seninkinden 200 gr fazla doğdu seninki zayıfsa benimki de zayıf demektirCanim sizinkilerin kilosunu gorunce benim ki cok mu dusuk kilosu simdi alti aylik 7 kilo ve dogum kilosu 3 kilo 60 gr boy 52 cmdi
canım brokoli haşladım havuç haşladım tutabileceği büyüklükte ve normal yumuşaklıkta öyle yapabilirsin bir de en kolay muz var vermelik onu veriyorum eline yiyor.bugün avakado aldım o da çok kolay vermelik ama henüz ermemiş ermesini bekleyeceğim birkaç gün..Blw uygulayan anneler nasil yapiyorsunuz yani bebginizin yiyecegini ne sekilde önüne veriyorsunuz. Benim kizim da kendi yemeye cok merakli bende yapmak istiyorum ama ona nasil sunacagimi bilmiyorum
Ben vageferon kullanıyorum canım sağlık ocağı verdi ayrıca devit kullanıyorum, Türkiye Sağlık konusunda bi çok ülkeden daha ilerde bence ve zararlı olsa yasaklanirdi, aksatmadan kullanıyorumSlm kızlar az önce 6 ay aşısından geldi oğluşum, 8500 kilosu boyu 67 cm geldi. hemşire mercimek çorbası dışında bütün çorbaları verebilirsin dedi. yalnız ben sağlık ocağının verdiği kan damlasını paraben var diye hiç vermemiştim hemşireye bunu söyleyince iki ay sonra kan ölçümü var orda kan değerleri düşük çıkarsa daha çok yüklenebilir damlaya bu nedenle ihmal etme mutlaka ver dedi. sizler bu vegaferon dışında verdiğiniz kan damlası nedir yada sizler sağlık ocağının verdiği damlayımı kullanıyorsunuz.
Canım ben vermiyorum onu. Amerikadan gelen enfamil diye bir ilaç var ben onu veriyorum.Slm kızlar az önce 6 ay aşısından geldi oğluşum, 8500 kilosu boyu 67 cm geldi. hemşire mercimek çorbası dışında bütün çorbaları verebilirsin dedi. yalnız ben sağlık ocağının verdiği kan damlasını paraben var diye hiç vermemiştim hemşireye bunu söyleyince iki ay sonra kan ölçümü var orda kan değerleri düşük çıkarsa daha çok yüklenebilir damlaya bu nedenle ihmal etme mutlaka ver dedi. sizler bu vegaferon dışında verdiğiniz kan damlası nedir yada sizler sağlık ocağının verdiği damlayımı kullanıyorsunuz.
bende kullanmıyorum. guvenmiyorum çünkü.Slm kızlar az önce 6 ay aşısından geldi oğluşum, 8500 kilosu boyu 67 cm geldi. hemşire mercimek çorbası dışında bütün çorbaları verebilirsin dedi. yalnız ben sağlık ocağının verdiği kan damlasını paraben var diye hiç vermemiştim hemşireye bunu söyleyince iki ay sonra kan ölçümü var orda kan değerleri düşük çıkarsa daha çok yüklenebilir damlaya bu nedenle ihmal etme mutlaka ver dedi. sizler bu vegaferon dışında verdiğiniz kan damlası nedir yada sizler sağlık ocağının verdiği damlayımı kullanıyorsunuz.
bunu bende görmüştüm ama niye kullanılıyor ? Başka madde mi yok. Islak mendilde bile paraben olmasın diye dikkat ederken bile bile nasıl icireyim onu ben bebeme ? Kullanmiyorum ben. Sonucu ne olur bilemem.Nette bunu buldum bi Prof cevaplamis vageferon kullanmakta tereddüt eden arkadaşlar için, ne kadar ikna eder takdiriniz
Insallah en kisa zamanda yer canim ya cok zor oyleCanim ek gida konusunda hala tam oturtamadim benim hazirladiklari pek istahli yemio oguruo veya kusuyo ben kizima gun icinde yaptiklarimi yazim
Sabah 10-11 arası hipp tahil bazliek gidayi bir kasik ile 50 cc kecisutu ile muhallebi yapiyorum icine yarim yumurta sarisi bir tatli kasigi labne bir cay kasigi pekmez karistirip veriyorum hepsini yemez ama az kalır icinde
Sonraki ogun mama bi diger ogun hipp kasik mamalar meyve veya sebze pureleri
Aksam iki yemek kasigi yogurt bazen meyve soyup dilim seklinde eline veriyorum onunla oynuo ama korkuyorum bogazina kacar die
Bazen bu ogunlerin bi ogunune corba yapiyorum ama bir iki kasik bile dogru duzgun yemez hop çöpe gidio
Ben korkuyorum o sekilde veemeye bogazina kacar diyecanım brokoli haşladım havuç haşladım tutabileceği büyüklükte ve normal yumuşaklıkta öyle yapabilirsin bir de en kolay muz var vermelik onu veriyorum eline yiyor.bugün avakado aldım o da çok kolay vermelik ama henüz ermemiş ermesini bekleyeceğim birkaç gün..
Insallah en kisa zamanda yer canim ya cok zor oyle
Şöyle ki ben elinden büyük veriyorum rahat tutsun diye o parça pinçik ediyor hatta geçen kakasında bir parça muz vardı olduğu gibi çıkmış boğazına kaçırmıyor blw ile ilgili Videolar izle yazılar oku Bebek zaten koruyor kendini..ayrıca ben ne zaman çatalla ezip kendim beslemeye çalışsam öğürüyor öksürüyor kızım o daha korkutucu benceBide canim eliyle tutup isiracagi buyuklukte mi yoksa kucuk kucuk eline alip agzina goturecegi buyuklukte mi
canim kusura bakma yaa diger arkadaslar 8 kilo 9 kilo deyince dedim yahu benim bebegim cok mu zayif :) :)canım benim kızım seninkinden 200 gr fazla doğdu seninki zayıfsa benimki de zayıf demektir
Gunaydin hanimlar normal dogum yapanlara bisey sorucam dikis kesiginiz arada agriyo mu yogun agri degilde hala o kesikte sizlama falan oluyo mu?
Canım ben de onu kullanmaya başlayacağım ancak öncesinde kan tahlili yapılacak. Haftaya 6. ay kontrolümüz var o zaman. Granüllü olduğundan nasıl veriyorsun? Ben meyve suyuna karıştırıp veririm dedim ama doğru olur mu doktora soracağım.revve_48 canım ben de vegaferon kullanmayanlardanım. Sağlık ocağı bana verdiğinde biraz kullandım ama istemeye istemeye. Sonrasında Dr a sorduğumda onun yerine nutrigen Ferromixin kullanmamı önerdi. Enfamil gibi zor ulaşılan bir şey de değil. Eczanelerde var. Saşe şeklinde. 30lu paketi tam hatırlanıyorum ama 30tl ye yakın bir fiyata aldım