• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kizlar iyi aksamlarr

bu korku olayindan ve yakinlardan konu komsudan bende muzdaripim yok topluma girmiyorsuz falan cocukk yahuu by korkmasi gayet normal

bucarada iki gubdur desdeksiz oturmayada basladik emekleme tam anlamiyla yok geri geri gidiyor popoyu kaldirip sallliyor ama yakindir disimiz yok henuz

kizlar iyi aksamlarr

bu korku olayindan ve yakinlardan konu komsudan bende muzdaripim yok topluma girmiyorsuz falan cocukk yahuu by korkmasi gayet normal

bucarada iki gubdur desdeksiz oturmayada basladik emekleme tam anlamiyla yok geri geri gidiyor popoyu kaldirip sallliyor ama yakindir disimiz yok henuz
Aynen canm bir de bağırıyorlar ya tüm gün alışsın diye!!
Birde akıl veriyorlar tv bari aç çocuk sese alışsın sanki tv de onlar kadar ayarsız bağıranlar var :63: bugünlerde asabım bozuk ya ben işe başladım kızıma babaannesi bakıyor evde tüm düzenim değişti temizliğinden bebeğimin düzenine kadar :KK61:
Çok sevindim canm maşallah oğluna otursun güzel güzel oyunlarını oynasın artık inşallah :spor:

Hiç 2 kişilik yemek yapmadım ama yılların ev hanimiyim olculeri kafamdan hesaplayip vereyim. 1 buçuk çorba kepçesi yoğurt, 1 yumurtanın yarısını koy, 1 tatlı kaşığı un, pirinç koyarsan 1 yemek kaşığı yarma koyarsan 1 buçuk yemek kaşığı koy tencereye cirpacakla karıştır ocağa koy sık sık karıştır ilk kaynama baslayinca1 bucuk su bardağı kaynar suyu yoğurda karıştırarak koy pirinç pisene kadar sık sık karıştır tuzsuz yaparsın zaten, pistikten sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağını ocakta isit üzerine nane at çorba nin üzerine dök bu kadar
Suyu nekadar koyacaz cnm

:KK45: Bizimki de bi kere çok şapşik birşey yapmıştı eşimle aynı anda güldük yanlışlıkla korkudan nasıl ağlayacağım şaşırdı :KK53:
Konuştum canm yılbaşına kadar yine sabah gelirsin sonra yine konuşuruz dedi ama başka birime geçmem için bildirmiş beni gözden çıkarmış :mapus: ama kimse de süt izninde olan birini alıp iş öğretmeye çalışmaz bildiğin saçma sapan bir durumdayım :silah:
Senin bitti mi raporun sen ne yaptın canm?
Bende haftaya pazartesi basliyorum 21 kasımda kızımı nasıl bırakacağım diye düşünüp duruyorum uykularım kacar oldu allahtan babaannesi bakacak içim azda olsa rahat.bende süt izni saatlerini nasıl yapsam bilemedim ilk birkaç gün gidip deneyeceğim eğer kv ben yokken mamasıni yedirebilirse öğlene kadar calişıp öğleden sonra da idare ederlerse gitmem diye düşünüyorum .off her kurum aynı demek ki bizde de öyle hemen birim değiştirmekle tehdit ediyorlar sanki babalarının çiftliği gibi işine geldikleri gibi davranıyorlar.canım sevindim senin adına yılbaşına kadar yine iyi idare etmeleri

Canım büyük bir olasılıkla diş. Bizde de huzursuz uykuları epey sürdü ama gece ağlayarak kalkmaları yada gece gece oyunlar istemesi 2 hafta sürdü. Zonbi gibi dolanıyordum. Dişini yardığı gün rahatladı. Bir hafta sonra ise güldüğünde diş görünür hale geldi ve bu bir hafta yanındaki ikinci dişin sıkıntısını çektik, geceler kabus gibiydi. Şimdi ikinci dişini yardı. Çok şükür iki gündür eski iştahına uykusuna kavuştu.
Ay peki sen kabardigini gördün mü dişinin? pek kabarık gibi durmuyo çünkü bizim :( sadece köpek dişlerinin olduğu yer beyaz beyaz olmus

Cok tesekkur ederim onerilerin icin fakat muz yiyince kabiz oluyo normal.mi bu ilk zamanlar daha dogrusu sadece bir defa verdim ondada iki gun boyunca ikindi ikindi elma suyu verdim ancak oyle kakasini yapti
Normal canım muz bizi bile kabiz yapabiliyor. Aynı gün yoğurtla verebilirsin belki rahatlatır. Ama vermende şart degil. Elma armut gibi meyveler de olur. Yer elması. Avokado. Bunları da deneyebilirisn. Sadece portakal mandalina gibi sitrik asitli şeylerden uzak durmalıyız çünkü midesini yapabiliyor. Sanırım 8. Ayda bunlar ok leniyor.

sinirliportakal sinirliportakal ah canim isin icine buyukler girince oyle oluyor zaten bizleri nasil buyuttulerse onlarida o sekil buyutmek istiyirlar ama bu nesil eski nesil degil. kafalarina gore beslemek istiyorlar alerjisimi var dokunurmu hic dusunmeden hareket ediyorlar simdi hercsey hormon eskiden boylemiydi bu aradactsk ederiz teyzesi darisi senin minige insallahh

Ilk defa yapicam o yuzden bilmiyom acikcasi peki canim yogurda da baska bi su mu koyuyoz az bi miktar kesilmemesi icin cunku tencereki birbucuk kaynar su az cikartilmazki
Canim yoğurda başka su koymuyorsun, verdigim olculerde yoğurt yumurta un pirinç koy tencereye iyice birbirine karıştır ondan sonra ocağa koy yoksa un topaklanir, kaynayana kadar karıştır, kaynamasida göz göz pıt pıt diye hafif kabarcik şeklinde olur, yoğurdu çok kaynatırsan kesilir, pitirciklar çıkınca hemen karıştırarak sıcak suyu koy pirinç pisene kadar sık sık karıştır pisince yuzune nane yap, anlamadigin yeri sor canım cekinme

Cnm yemek konusunda cok becerikliyimdir ama su yogurt kesilmesi yüzünden hep yapamadım su çorbayı :mad: yogurt az bisey göz göz olunca suyu ve pirinci koyup tekrar pisirmeye biraksam yine kesilmez mi yesilcan86 yesilcan86

Cnm yemek konusunda cok becerikliyimdir ama su yogurt kesilmesi yüzünden hep yapamadım su çorbayı :mad: yogurt az bisey göz göz olunca suyu ve pirinci koyup tekrar pisirmeye biraksam yine kesilmez mi yesilcan86 yesilcan86
Pirinci yoğurdu içine başta koyuyorsun en sona sadece su konur, yazdıklarımı tam okursan çok kolay yaparsın en önemlisi yoğurt çok kaynamayacak başka bişey yok
Tekrar anlatıyorum, küçük bi tencereye
1 buçuk çorba kepçesi yoğurt
1 tatlı kaşığı un
1 buçuk yemek kaşığı pirinç
1 yumurtanın yarısı
bunların hepsini koy tencereye karıştır sonra ocağa koy ve kaynayana kadar karıştır, kaynamaya başlar başlamaz 1 buçuk şu bardağı sıcak suyu yavaş yavaş ekle bi yandanda suyu eklerken karıştır, ocağın altını kıs ama kendi haline bırakma pirinç pisene kadar sık sık karıştır, pisince kapat altını. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile nane kizdir yüzüne dök

Bende haftaya pazartesi basliyorum 21 kasımda kızımı nasıl bırakacağım diye düşünüp duruyorum uykularım kacar oldu allahtan babaannesi bakacak içim azda olsa rahat.bende süt izni saatlerini nasıl yapsam bilemedim ilk birkaç gün gidip deneyeceğim eğer kv ben yokken mamasıni yedirebilirse öğlene kadar calişıp öğleden sonra da idare ederlerse gitmem diye düşünüyorum .off her kurum aynı demek ki bizde de öyle hemen birim değiştirmekle tehdit ediyorlar sanki babalarının çiftliği gibi işine geldikleri gibi davranıyorlar.canım sevindim senin adına yılbaşına kadar yine iyi idare etmeleri
Kaçmasın canım uykuların ben bile gözüm arkada kalmadan gidiyorum ki babaannesi çok hijyenik değildir ben evdeyken bile ellerini öpüyor kuzumun arkadan neler yapıyor diye düşünüyorum :(
Mesela kızım ben bakarken sabah uyuyor yarım saat sonra öğlen uyuyor 1-1.5 saat ama babaannesi bakarken gündüz hiç uyumuyor nerdeyse h.sonu başka h.içi başka :)) bir tek omzunda uyutabiliyormuş öyle uyutuyormuş(ben 6 aydır hiç omuzda uyuduğunu görmedim) yani bir yöntem buluyorlar..
İş konusunda ise allahtan memuruz yoksa anında işten çıkaracaklarmış diye düşündüm..bir de yarım gün gidiyorum ya bana iş vermiyorlar oturup dönüyorum.dedim amire bana iş verin yarım günde yaparım filan bana o zaman söyledi başka birime geçmemi talep ettiklerini..
İnşallah seni de idare ederler canım birim değişirse de değişsin valla kızlarımızdan kıymetli değil ya :63:

sinirliportakal sinirliportakal ah canim isin icine buyukler girince oyle oluyor zaten bizleri nasil buyuttulerse onlarida o sekil buyutmek istiyirlar ama bu nesil eski nesil degil. kafalarina gore beslemek istiyorlar alerjisimi var dokunurmu hic dusunmeden hareket ediyorlar simdi hercsey hormon eskiden boylemiydi bu aradactsk ederiz teyzesi darisi senin minige insallahh
Ay canım hiç sorma blw yapıyoruz kendi başına yiyecek evladım sürekli elinden düşürdüğünü eline veriyor.boğazına kaçacak şimdi diye panik yapıyor.Ya oyuncak oynamasına bile karışıyor bak bunu salla bunu oku kitaba vurulmaz dişlik dişe götürülür yere sürtülmez :mad:
Beslenme konusunda da dediğin gibi 6 aydır su veriyor musun diye soruyordu şimdi yoğurt tadımı yaptık içine biraz da şeker koyunca yarıyormuş diyor :KK75: velhasılkelam bizimki babaannesi nezman otur derse ozaman oturacak teyzesi :KK53:

Normal canım muz bizi bile kabiz yapabiliyor. Aynı gün yoğurtla verebilirsin belki rahatlatır. Ama vermende şart degil. Elma armut gibi meyveler de olur. Yer elması. Avokado. Bunları da deneyebilirisn. Sadece portakal mandalina gibi sitrik asitli şeylerden uzak durmalıyız çünkü midesini yapabiliyor. Sanırım 8. Ayda bunlar ok leniyor.[/QUOTE
Belkide dediginiz gibi muz vermesem bi sure daha iyi olur galiba bugun ilk defa yogurt vericem elma cok seviyo icine elma koyayim madem :KK15:avokadoyu ben bile sevmiyorum ona nasil vericem:110:

Benim bebeğimde dün 6 yı tamamladı çok şükür oturuyor kendi başına önce geri geri gitmeye başladı şimdi de emekliyor artık havuç patates kabak elma armut ve yoğurt tadımlarını yaptım pek iştahlı değil galiba hemen sıkıldı... dişlerimiz henüz yok. :anne:
Masallah bizim ki emeklemeyi bile sevmiyo tombul bi bebekte degil hani kilosunu bahane ediyim ama hayirlisi artik bekleyip goruruz ins bizimkinde de dis yok henuz

Back