• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar benim kızım da bu aralar yatağına koyduğum zaman ıkinıyor ağlıyor mızmızlanır uyumuyor ama yatağından çıkartır çıkartmaz kucağımda uyuturken hemen uykuya dalıyor acaba kızım benim kokumu özlediği için mi yada kollarında uyumak istediği için mi böyle yapıyor?
6.ay sendromu diyorlar herkes aynı dertten muzdarip

Bizimki de aynı ağzını eliyle siliyor..diyelim elini yıkadı gelip kızımın yüzüne sürüyor elinde kalan suyu da ay nasıl gıcık oldum bak yine :KK67:ben de bakıcıdan iyidir en azından canına zarar gelsin istemez diyerek avunuyorum :KK61:
Kıız bakanlıkta insanlar iyidir de böyle arkadan işler çevirmeler dedikodular devam :KK51:
Bakanlıkta böyleyse taşrayı düşünemiyorum valla :silah: ben de aynısını dedim geçen gün değişirse değişsin birim çok mu önemli her ay yine çalışıp maaşımı alacak mıyım? alacağım.kızım için önemli olan o zaten dedim :süslü:
Zaten makam sekreteri yapmazlar seni canm şu durumda sıkntı yok ozmn :KK19:
Bide bakan kv olunca herşey daha da mı batıyor ne:)benim genel müdür sekreterliği yapmışlığım var ama artık makamda çalışmak istemiyorum bağlayıcılığı çok mesaisi var ki ben saatim dolduğu an evime gitmek isterim çocuğum evde anne beklerken :(

Canim 36.5 37.5 ateş değil ki eğer 37.5 geçerse ateş düşürücü verebilirsin.bizim iki dis birden çıkıyor hiç farketmedik çok şükür ateş yapmadı ama bi 10 gün kadar hapşırık burun akıntısı oldu doktor disten olabilir dedi yinede huzuru yerinde maşallah
Bir haftada çıkar diyorlar beklemedeyim bende
Diş çıkartan anneler bana bı yardım edin ateşlenen oldu mu aramızda kaç gün sürdü ve kaç oldu atesınız testin kaç gün sonra diş patladı kızımda hafif Ateş oluyor bı 36.5 bi 37.5 dişten mi dıye düşünüyorum

Kizlar bebeği kalp ameliyatı olacak bir arkadaş vardı hatırlıyor musunuz adı neydi acaba
Aklıma geldi merak ettim ameliyat oldumu nasıl inşallah güzel geçmiştir sağlığına kavuşmuştur

Benimkide 6 aylik kizlar ayin onunda 6 aya girdik uyku duzenim herseyimiz bitti iki bucuk ta uyuyor gece ve cok mizmiz dismi cikaricak acaba eli surekli agzinda ve eline oyuncaklarini veriyorum sinirli sinirli sanki disi var gibi sert sert isiriyor kasiyor gibi yapip agliyor

Bide bakan kv olunca herşey daha da mı batıyor ne:)benim genel müdür sekreterliği yapmışlığım var ama artık makamda çalışmak istemiyorum bağlayıcılığı çok mesaisi var ki ben saatim dolduğu an evime gitmek isterim çocuğum evde anne beklerken :KK43:
Kendi annem olsa herşeyi söylerim yapma öyle diye ama kv ye herşey söylenmiyor :63:
Öyle canım ben de öyle mesaim dolunca evde olmak isterim hatta öğle arası bile eve gitmek isterim :KK45: İnşallah sıkıntı yaşamazsın birimin filan değişmez :dua: ben çok bozuldum ilk duyduğumda da çabuk geçti kızım olmasa hala dertleniyor olurdum :oops:

Kizlar bebeği kalp ameliyatı olacak bir arkadaş vardı hatırlıyor musunuz adı neydi acaba
Aklıma geldi merak ettim ameliyat oldumu nasıl inşallah güzel geçmiştir sağlığına kavuşmuştur
Bende merak ettim, kimdiki ben o olayı kacirmisim
Benimkide 6 aylik kizlar ayin onunda 6 aya girdik uyku duzenim herseyimiz bitti iki bucuk ta uyuyor gece ve cok mizmiz dismi cikaricak acaba eli surekli agzinda ve eline oyuncaklarini veriyorum sinirli sinirli sanki disi var gibi sert sert isiriyor kasiyor gibi yapip agliyor
Büyük olasılıkla dışı çıkıyor dur canım, diş kaşıyıcı ver eline, birde ben çok acı çektiğini farkedince 1 çay kaşığı ağrı kesici veriyorum cok rahatlıyor

Kızlar benim kızım da bu aralar yatağına koyduğum zaman ıkinıyor ağlıyor mızmızlanır uyumuyor ama yatağından çıkartır çıkartmaz kucağımda uyuturken hemen uykuya dalıyor acaba kızım benim kokumu özlediği için mi yada kollarında uyumak istediği için mi böyle yapıyor?
Canim su an hepiimizin bebisi boyle sanirim..insallah en kisa zamanda atlatirlar bu durumu

Gunaydin hanimlar normal dogum yapanlara bisey sorucam dikis kesiginiz arada agriyo mu yogun agri degilde hala o kesikte sizlama falan oluyo mu?

Gunaydin hanimlar normal dogum yapanlara bisey sorucam dikis kesiginiz arada agriyo mu yogun agri degilde hala o kesikte sizlama falan oluyo mu?
yok canım şimdilik ağrı . ama herkesin ağrı eşiği farklıdır. belki hissetmiyorumdur. bi de benim ikinci doğumum onun etkisi de olabilir. ama ağrımasının ters bir durum olduğunu sanmıyorum doğumdan sonra iki yeni hamileliğe acele etmeyin denmesinin nedeni bu illaki vücudun alışması zaman alıcaktır.

Benim agri esigim fazla dogumda da cok zorlanmistim belki ondandır bide ilk dihim oda olabilir
yok canım şimdilik ağrı . ama herkesin ağrı eşiği farklıdır. belki hissetmiyorumdur. bi de benim ikinci doğumum onun etkisi de olabilir. ama ağrımasının ters bir durum olduğunu sanmıyorum doğumdan sonra iki yeni hamileliğe acele etmeyin denmesinin nedeni bu illaki vücudun alışması zaman alıcaktır.

Bende merak ettim, kimdiki ben o olayı kacirmisim

Büyük olasılıkla dışı çıkıyor dur canım, diş kaşıyıcı ver eline, birde ben çok acı çektiğini farkedince 1 çay kaşığı ağrı kesici veriyorum cok rahatlıyor
Aynen canim yaa dediklerini uyguluycam insallah rahatlar ve bian once dis agrisiysa disi cikarda gecer uzuluyorum :(

Diş çıkartan anneler bana bı yardım edin ateşlenen oldu mu aramızda kaç gün sürdü ve kaç oldu atesınız testin kaç gün sonra diş patladı kızımda hafif Ateş oluyor bı 36.5 bi 37.5 dişten mi dıye düşünüyorum
Canım bizde de Ateş olmadı. Kulaktan ölçer ile ölçüyorsan 3 ay üstü bebeklerde 37.5 ve üstü Ateş kabul ediliyor.

Blw uygulayan anneler nasil yapiyorsunuz yani bebginizin yiyecegini ne sekilde önüne veriyorsunuz. Benim kizim da kendi yemeye cok merakli bende yapmak istiyorum ama ona nasil sunacagimi bilmiyorum

Back