- 21 Ekim 2016
- 382
- 271
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.541
inslh kızım sağlığına kavuşacak sizlerde duanizi eksik etmeyin bizde sizleri öpüyoruzÇok geçmiş olsun canım. Dermanı olmayan dert görmeyin inşallah. Kalbini ferah tut. Çok zor günlerden geçiyorsun ama önce şükür de. Minigin yanında. Ameliyat olup hayatına devak edecek. Çoook uzun yıllar seninle olacak. Güzel günler geçireceksiniz birlikte. Sen güçlü olacaksın ki yavrun da güçlü olacak. Operiz sizi kocaman!
benimkine de yetmiyor canım yorgan. kendilerini genelde masanın altında ya da halının üstünde buluyorum. inatla yorgan dahilinde durmuyorAy işte benimki bunu bir aydir yapıyor. Ama dediğim gibi kendi başladı. Benim hiç aklımda yoktu oturtmak falan. Ama benim küçük dana yat yat sıkılıyor işte. Bizimki 26 mayis da doğunca ikizler oldu. Kurtlu işte! Çocuk nerdeyse emekledi emekleyecek. Odanın bir köşesinden öbürüne solucan gibi sürüne sürüne gidiyor. Eekide yere yorgan seriyordum ikiye katlayıp, şimdi iki yorgan yan yana koyuyorum. Danaya biri yetmiyor.
Ay evet. Hareketli dönemlere girdiler artık. Ben koca bir oyun alanı aldım. Benim evde kedim de var çünkü. Yazık minnoşum çok sakin bir kedi ama resmen işkence görüyor. Devin i sevmeye gidiyor, tüyleri yolununca kaça kaça yanıma geliyor. Geçen gün tutmuş hayvanın kuyruğunu isircam diye uğraşıyordu. Son anda kurtardım. Hem kedisimi. Hem de ağzı tüy olmak üzere olan oglusumu.benimkine de yetmiyor canım yorgan. kendilerini genelde masanın altında ya da halının üstünde buluyorum. inatla yorgan dahilinde durmuyorbir de emeklese ne yapacağız acaba.
Canim bizim bugdayi kv kaynatti, bizimki geleneksel olarak yapıldı, bugdayi biraz şu koyup kaynatti yenecek duruma gelinceye kadar pişirdi, suyu azar azar pilav yapar gibi koydu pisene kadar ama bu asurelik buğdaydan değilde tarladan çıkmış ham bugdayla yapiyoruz, kaselere koydum üzerine minik şeker koydum bi kaç tane servis yaptım, fırsat bulursam resim paylaşacam canım senide etiketlerimcanım bende diş buğdayı yapacağım hafta sonu, sen nasıl yaptın diş buğdayını. internette bir dünya tariif var insanın kafası karışıyor. Burda baktım ki sen tecrübe etmişsin, fikrini almak istedim.
Ay disi çıktı mı bebişin?Canim bizim bugdayi kv kaynatti, bizimki geleneksel olarak yapıldı, bugdayi biraz şu koyup kaynatti yenecek duruma gelinceye kadar pişirdi, suyu azar azar pilav yapar gibi koydu pisene kadar ama bu asurelik buğdaydan değilde tarladan çıkmış ham bugdayla yapiyoruz, kaselere koydum üzerine minik şeker koydum bi kaç tane servis yaptım, fırsat bulursam resim paylaşacam canım senide etiketlerim
Ay tutar mı bilmem ama benim zaten o kadar sütüm yok bileMerhaba kızlar ek gıdalara geçilmiş bakiyorum
17 mayıs doğumlu benm bebeğim henüz baslamadik,15 güne başlarım bende.
yogurdu inek ya da keçi sütünden degil de Anne sütünden yapmak daha iyimis diye okudum nette. Aranizda yapan var mi?
Isiriyorum sürekli zaten birde senin için ısırırim teyzesi nolcakHey maşallah. Senin oğlan boğum boğum alıp ısırmalık bir şey herhalde!! Bizimkiler ele avuca gelmiyor baksana
Ya bu gibi şeylerde boy falan da önemli. Bir de kilo alan bebeğe neden aldın denmez ki. Sütün bal gibiymiş demek ki senin minnagi bal kavanozu yapmış. Miranda teyzesi için kıçından isiriver de ağzımız tatlansin. Öperim!
Çok çok geçmiş olsun çok talihsizlik yasamissin, devin büyüsün biraz öykü yaparsın ikinciyiEvet bana da doktor en az bir sene yasak etti. İki sene ara verirsen kendin için daha iyi olur dedi. Rahimin 5-6 çocuk için daha uygun dedi. Ben bunları duyunca gözüm döndü. Bedenimden uzak duuuurrr diye bağırasım geldi. 5-6 çocuk daha ne yaaa??? :))
Ben bir tane de kızım olsun çok isterim ama yapar mıyım bilmiyorum. Hısım akraba olmadan tek başına çok zor bu işler yeşilcancim.
Talihsiz bir olay yaşadık. Geçen gün devin i yürüyüşe çıkardım. Bir tane böcek kulağımın içine kaçıp soktu beni. Tabi hemen kulak enfeksiyonu. Dört gündür 38.5 ateşle yatıyorum. İki ayrı antibiyotik ve kodeinli ağrı kesici de cabası. Ve eşimle mahvolduk resmen. Yazık kocacım bana mı baksın bebeğe mi. Benim zaten ayakta duracak halim yoktu. Neyse işte. İkinci bir bebek olsaydı yapamazdik.
Hemde 2 tane çıktı teyzesi, resim atacam da fırsatım olmuyor, resim boyutları büyük geliyor kırpmak gerek malum bende motor takmış gibiyim evde işleri bitirince dış partisinden resimler atcam canımAy disi çıktı mı bebişin?
Ay maşallah ona!Isiriyorum sürekli zaten birde senin için ısırırim teyzesi nolcak
Çok çok geçmiş olsun çok talihsizlik yasamissin, devin büyüsün biraz öykü yaparsın ikinciyi
Hemde 2 tane çıktı teyzesi, resim atacam da fırsatım olmuyor, resim boyutları büyük geliyor kırpmak gerek malum bende motor takmış gibiyim evde işleri bitirince dış partisinden resimler atcam canım
bizimkine de babası oyuncak bir golden aldı. onunla kavga ediyor. gerçek olsa yani bizimkide mahveder hayvanı. ne güzel evin büyükse bol bol kullan. benim malesef ufacık evim zor sığıyoruz yani. çocuk evde koşmaya yer bulamayacak büyüyünceAy evet. Hareketli dönemlere girdiler artık. Ben koca bir oyun alanı aldım. Benim evde kedim de var çünkü. Yazık minnoşum çok sakin bir kedi ama resmen işkence görüyor. Devin i sevmeye gidiyor, tüyleri yolununca kaça kaça yanıma geliyor. Geçen gün tutmuş hayvanın kuyruğunu isircam diye uğraşıyordu. Son anda kurtardım. Hem kedisimi. Hem de ağzı tüy olmak üzere olan oglusumu.
evet ya diş çıkınca nasıl oluyor emerken sıkıntı oluyor mu?Isiriyorum sürekli zaten birde senin için ısırırim teyzesi nolcak
Çok çok geçmiş olsun çok talihsizlik yasamissin, devin büyüsün biraz öykü yaparsın ikinciyi
Hemde 2 tane çıktı teyzesi, resim atacam da fırsatım olmuyor, resim boyutları büyük geliyor kırpmak gerek malum bende motor takmış gibiyim evde işleri bitirince dış partisinden resimler atcam canım
Benimde küçük aslında evim. Ama sehpayı falan hep kaldırdım ben. Salonun ortasına yerleştirdim. Zaten sehpadan ödüm kopuyor. Sürekli sehpaya doğru gidiyordu. Baktım üzerinde ne varsa çekecek bir iko aya kalmadan. Ben de kaldırdım gitti :))bizimkine de babası oyuncak bir golden aldı. onunla kavga ediyor. gerçek olsa yani bizimkide mahveder hayvanı. ne güzel evin büyükse bol bol kullan. benim malesef ufacık evim zor sığıyoruz yani. çocuk evde koşmaya yer bulamayacak büyüyünce
Ay maşallah ona!
Ee seni ısırıyor mu annesi? Nasıl üstesinden geldiniz?
evet ya diş çıkınca nasıl oluyor emerken sıkıntı oluyor mu?
Tombik seni. Tosuncuk valla. Maşallah annesi. Hem de çok uslu vaksanaKırp kirp bi türlü kabul etmiyor resimleri bi tanecik çok şükür yukleyebildim
Ay önceki mesajımı erken gönderdim. Masallah pek de uslu. Annesini hiç ısırmamis kereta. Kiyamazmis annesine ooooo! Yesinler :)Tontisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?