- 2 Kasım 2011
- 382
- 403
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.521
canım bende diş buğdayı yapacağım hafta sonu, sen nasıl yaptın diş buğdayını. internette bir dünya tariif var insanın kafası karışıyor. Burda baktım ki sen tecrübe etmişsin, fikrini almak istedim.Bugün oglusumun diş partisini yaptık, akrabaları cagirdik, kv o kadar adam biriktik birde kuran okutalim dedi hocayı cagirdik, hem duali hem eğlenceli güzel bir günümüz oldu ama çok yoruldum ayaklarım sizliyor resmen, oğlumda hissetmiş gibi çok mutluydu normalde 2 saat zor uyanık kalan çocuğu uyutamadim, darısı herkesin başına inşallah
Benimki çok anlamıyor o zaman tabi taze sagdigimi katıyorum buzluktan çıkanı sevmiyorYemeklere.katincada mi anliyorlar canim ya
Evden çıkmak sana iyi geliyorsa sevindim çalışmaya başladığına.Evet canim çalışıyorm . 2 saat deRS sonra eve geliorum sabah öğle. Bebeğim açıkmadan gelmiş oluyorm . Şimdilik babası bakio. Sonra kv. Gelecek .şanslı yavrum o konuda .
Ay Mirandam calismak iyi geldi valla.lohusa psik. .Zor valla
Valla çok karışık bu ek gıda işleri. İnsanlar kendi hayat düzenine göre veriyor ek gıdayı. Bakalım biz ne yapacağız :)Ayy iyi ki geldin . Bu ek gıda olayinà beraber girip baslicaz.bilgileriné ihtiyacım var di. Ben dé tadına baktirmayi düşünüyorum ama öğün öğün moda mod 6 dan sonra baslayim dedim. Bi on gün sonra tattirim
En güzeli kuşum. Demek bayıla bayıla yiyo sıpa haa :)) afferin ona!! Annesini hiç uzmeyecek Demek ki.bende şuan aslında öyle yapıyorum. önüne koysam yiyemez çünkü. hem henüz mama sandalyemiz yok. yani aldım aslında ama bir türlü kuramadık. kaşıkla buharda pişirdiğim sebzeleri veriyorum. içine biraz anne sütü de ekliyorum. baya baya yiyor çok şükür. hatta versem tüm tabağı yer ama ben en fazla 4 kaşık veriyorum.
artan sebzeyi de sebze meyve filesine koyuyorum. onu da elinde tutarak emiyor. biraz daha büyüsün alışsın önüne koymayı düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Dermanı olmayan dert görmeyin inşallah. Kalbini ferah tut. Çok zor günlerden geçiyorsun ama önce şükür de. Minigin yanında. Ameliyat olup hayatına devak edecek. Çoook uzun yıllar seninle olacak. Güzel günler geçireceksiniz birlikte. Sen güçlü olacaksın ki yavrun da güçlü olacak. Operiz sizi kocaman!merhaba anneler burada yeniyim daha benimde kızım var 5,5 aylık son zamanlar kilo alımı durdu neredeyse daha önce doktorlara götürdüm normal dediler fakat kalp kapağında delik olduğunu öğrendik bu konu ile ilgili çok birşey bilmiyorum ama bebeklerin ufak bir sorunu da olsa hemen doktora götürün sizin çevrenizde böyle durumla karşılaşan oldu mu neler yaptilar
Hey maşallah. Senin oğlan boğum boğum alıp ısırmalık bir şey herhalde!! Bizimkiler ele avuca gelmiyor baksanaCanim bende tel no suda var, bazen watsapp tan yaziyim diyorum sonra belki hoş görmez diye vazgeciyorum, burayada uğrar inşallah en azından bi sıkıntısı olmadığını duyduk sayenizde
Canim senin bu hesaba göre benim oğlan bayagi tosuncuk olmuş 5.ay kontrolünde 9 kg di sipa
Kuzum sen bilirsin ama ekmeğe hiç gerek yok. Bir iki aya zaten çok sevip ellerinden dusurmeyecekler. Şu anda ihtiyclari olan tek besin zaten anne sütü. Ek gıda adı üstünde ek.kızlar ek besine geçince oğluşuma yoğurt içine ekmek ve ceviz rendeleyip vermek istiyorum. ama ekmeği tam buğday unu ile kendim yapmak istiyorum. daha önceleri kullandığım sinbo ekmek yapma makinam vardı ama bozuldu, şimdi yenisini alacağım, kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ekmek yapma makinası varmı.
Ay pek çirkinsin sennnn! Maşallah diyeyim de nazar değmesin annesi.Bizde aska geldik buda benim fistigim kizlar Eki Görüntüle 1901205 Eki Görüntüle 1901207
Ay evet şekerim. Devin paşa adını hiç aratmıyor. Gerçekten gayreti çabası bol bir bebek. Annemin dediği gibi, biz bebişe devin diyoruz o tepin anlayıp tepiniyor :) Insallah zaman bulabilirim buraya. Sizleri çok özledim.Mi
Mirandacigim hoşgeldin epeydir yoktun
Ay benim oglanda öyle yaa. Adamın verdiği bir hücre, herşeyi mi ondan aldın ey mübarek!Bende bir kız var aynı babası hiç mi anneye benzemez yahuu
Ay bu çok güzel oldu kuşum, çok saolasinResimde hangi aylar neler verilmeli yazıyor canım belki işinize yarar
mirandacığım görüşün için teşekkürler canım, ne bileyim yoğurt ekmek ceviz üçlüsünü büyük oğlum pek sevmişti, dediğin gibi un işlenmiş olduğu için köyden kara değirmenden çekilen kepekli unlardan getirtiyorum ben canım.pembe kıyafetler benimde içimde uhde valla canım. ikinci bebeğimde erkek olunca zaten üçüncüye cesaretim kalmadı. ama çok isterdim bol pembeli cicili kıyafetler içinde kızım olsun. Artık olanlara sağlık sıhhat versin rabbim.Ay pek çirkinsin sennnn! Maşallah diyeyim de nazar değmesin annesi.
Valla şöyle pembesi bol kız çocuğu içimde yara kaldı. Oğlumu çoook seviyorum ama, kız annesi olmakta ayrı bi güzel
Evet bana da doktor en az bir sene yasak etti. İki sene ara verirsen kendin için daha iyi olur dedi. Rahimin 5-6 çocuk için daha uygun dedi. Ben bunları duyunca gözüm döndü. Bedenimden uzak duuuurrr diye bağırasım geldi. 5-6 çocuk daha ne yaaa??? :))Niye olmasın anacim doğur tabi diyecem de seninde sezeryan değilmi, bana kalsa hemen yaparim bi daha ama 2 sene doğum yok dedi dr, benim oğlani bana benzetiyorlar, kızı 2 sene sonra yaparım artık napalım
canım benim evim biraz küçük. ilk zamanlar düşündüm öyle almayı herkes en fazla 8. ayına kadar kullanırsın en iyisi ikea deyince bende ikeadan aldım. biraz basit tabi sürekli yanında durmak lazım devirebilir mama sandalyesini. hem dediğin gibi yatmıyor geriye ama bizim doktorumuz artık destekli oturabilir yavaştan alıştırın dedi. o yüzden bende destek aldım yanlarına oturduğu yerin. öyle bir destekki kıpırdama imkanı yok çocuğunEn güzeli kuşum. Demek bayıla bayıla yiyo sıpa haa :)) afferin ona!! Annesini hiç uzmeyecek Demek ki.
Ben mama sandalyesini geriye yatabilir aldım. 4 aylıktan beri ara ata oturtuyorum. Hem sofra düzenine alışsın hem de bana kolaylık olsun diye. Mutfakta is yaparken iyi oluyor özellikle. Tavsiye ederim
Kuşum yiyene afiyet olsun. Ama ilk sene özellikle cerezden uzak durmak gerek. Benim yeğenime de babanesi verirmiş badem ve ceviz, çocuk 11 yaşına bi girdi, birden alerjileri başladı. alerjisi olmayan şey yok. Yani yedi diye illahi ki alerji olacak diye birşey yok. Olmayadabilir ama bunlar hep risk..mirandacığım görüşün için teşekkürler canım, ne bileyim yoğurt ekmek ceviz üçlüsünü büyük oğlum pek sevmişti, dediğin gibi un işlenmiş olduğu için köyden kara değirmenden çekilen kepekli unlardan getirtiyorum ben canım.pembe kıyafetler benimde içimde uhde valla canım. ikinci bebeğimde erkek olunca zaten üçüncüye cesaretim kalmadı. ama çok isterdim bol pembeli cicili kıyafetler içinde kızım olsun. Artık olanlara sağlık sıhhat versin rabbim.
Kuşum bebeğin ne kadarlık.canım benim evim biraz küçük. ilk zamanlar düşündüm öyle almayı herkes en fazla 8. ayına kadar kullanırsın en iyisi ikea deyince bende ikeadan aldım. biraz basit tabi sürekli yanında durmak lazım devirebilir mama sandalyesini. hem dediğin gibi yatmıyor geriye ama bizim doktorumuz artık destekli oturabilir yavaştan alıştırın dedi. o yüzden bende destek aldım yanlarına oturduğu yerin. öyle bir destekki kıpırdama imkanı yok çocuğun
canım ben en son 5 aylıktı gittiğimde 10 mayıs doğumlu bizimki. ben o zamana kadar hiç oturtmuyordum dediğin gibi olur diye. oturtanlara da kızıyordum yapmayın diye. ama doktorum sırt kaslarının bu ayda gelişmesi lazım destekli oturtun dedi. 6. ayda kendi kendine oturmayı öğrenmesi gerekiyormuş. destekli oturtma dediği de yastık koymak sırtına. ya da ben oturuyorum bacaklarımın arasına onu koyuyorum falan.Kuşum bebeğin ne kadarlık.
Şimdi şöyle bişi oldu. Devin bir gün benimle oynarken hop kendini çekip oturur vaziyete geçti. Ben şok oldum kaldım. Sonra arkasına benim emzirme yastığını koydum. Eline de bebek kitabını verdim o öyle bir beş dk oynadı kendi kendine. Bunu yaptığında 4 aylıkti.
Şimdi neredeyse 5 aylık ve ben her gün bir Beş dk böyle oturtuyorum onu. Sonra yorulup kayıyor zaten. Ama geçen gün biri kemik gelişimi için iyi değil yapma falan dedi. Ben de bi kaldım öylece.. 1 kasımda Dr a gidicez. O zaman soracaktım ama senin de bilgin varsa paylaşır mısın?
Ay işte benimki bunu bir aydir yapıyor. Ama dediğim gibi kendi başladı. Benim hiç aklımda yoktu oturtmak falan. Ama benim küçük dana yat yat sıkılıyor işte. Bizimki 26 mayis da doğunca ikizler oldu. Kurtlu işte! Çocuk nerdeyse emekledi emekleyecek. Odanın bir köşesinden öbürüne solucan gibi sürüne sürüne gidiyor. Eekide yere yorgan seriyordum ikiye katlayıp, şimdi iki yorgan yan yana koyuyorum. Danaya biri yetmiyor.canım ben en son 5 aylıktı gittiğimde 10 mayıs doğumlu bizimki. ben o zamana kadar hiç oturtmuyordum dediğin gibi olur diye. oturtanlara da kızıyordum yapmayın diye. ama doktorum sırt kaslarının bu ayda gelişmesi lazım destekli oturtun dedi. 6. ayda kendi kendine oturmayı öğrenmesi gerekiyormuş. destekli oturtma dediği de yastık koymak sırtına. ya da ben oturuyorum bacaklarımın arasına onu koyuyorum falan.
kesinlikle canım doktor diye gidiyoruz birşey bilmiyorlar oiyi doktoru bulmak lazım inslh sizde atlatirsiniz biz yurtdisindayiz türk doktoru arıyoruz su an onlara da göstereceğiz tek doktora bağlı kalmak doğru değilDualarim sizinle insallah atlatir.. bizimde aort darkik var 25 mm birde ufak capli ufurum..o sorun degilde.digeri cok celiyor aklimi.. sabir saglik versin hepimize insallah. Su an haberim bile olmayabilirdi. Her onune gelwn doktor olmamali dr degistirdik badit bi ufurum dedi ekoya gittik ogrendik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?