- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.581
Sizin dogum tarihiz ne. Ben yumurta icin 6. Ayini bekliyorum. Bebim doktorum kesinlikle bebek biskuvisi ve pirinc unu ari mama kesinlikle verme dediDun doktor biskuviyi ez üzerine biraz mama dök sonra yumurta sarısı peynir uzum pemezi ilave et ver dedi bende merak ettim herkes boyle mi veriyo acaba
Bende peyniri kendim yapmak istiyorum hazirlarin cogunda jelatin varmis biz yine neyse ama kizima kendim yapmak istiyorum. Nasil yaptiniz tarif verebilir misin. Bide yaptigin kahvaltiyi bebisin sevdi miBen 2 gündür kahvaltı veriyorum. Dün sağdığım sütüme kibrit kutusu kadar peynir 1 ince dilim tam buğday ekmeğinin içini doğradım. Bugün de ıhlamura kattım aynılarını. 1 çay kaşığı da pekmez ilave ettim.
Birde dün kendim evde peynir yaptım bugün o peynirden yedirdim
Canım bence öyle yapmayın. Bebeğin damak tadının gelişmesi de önemli. Ben böyle her şeyin karıştırılıp verilmesi taraftarı değilim.Dun doktor biskuviyi ez üzerine biraz mama dök sonra yumurta sarısı peynir uzum pemezi ilave et ver dedi bende merak ettim herkes boyle mi veriyo acaba
Bende peyniri kendim yapmak istiyorum hazirlarin cogunda jelatin varmis biz yine neyse ama kizima kendim yapmak istiyorum. Nasil yaptiniz tarif verebilir misin. Bide yaptigin kahvaltiyi bebisin sevdi mi
Doğru söylüyorsun aslında ama ben onu yapamıycam. Zaten haftaya ise başlıycam annem iki çocukla o kadarını uğraşamaz. Hem ekmeği peyniri yumurtayı ayrı ayrı katı olarak yiyebileceğini düşünmüuorumCanım bence öyle yapmayın. Bebeğin damak tadının gelişmesi de önemli. Ben böyle her şeyin karıştırılıp verilmesi taraftarı değilim.
yataktan düşürdü canım. yatağa koymuş başka odaya gitmiş. zaten çığlıklarına koştuk. bazalı benim yatağım biraz yüksek. sırt üstü duruyordu gittiğimizde muhtemelen kafası yere çarptı. bugün doktora götürdük. bir şeyi yokmuş çok şükür.Canım geçmiş olsun, nasıl düşürdü?
Huzursuz olursa, vücudunda kızarma şişme olursa bence sabahı beklemeyin. Ama huzursuzluğu yoksa keyfi yerindeyse bir şeyi yoktur bence. Nasıl düştüğü de önemli tabi
Sizin dogum tarihiz ne. Ben yumurta icin 6. Ayini bekliyorum. Bebim doktorum kesinlikle bebek biskuvisi ve pirinc unu ari mama kesinlikle verme dedi
canımSizin dogum tarihiz ne. Ben yumurta icin 6. Ayini bekliyorum. Bebim doktorum kesinlikle bebek biskuvisi ve pirinc unu ari mama kesinlikle verme dedi
yataktan düşürdü canım. yatağa koymuş başka odaya gitmiş. zaten çığlıklarına koştuk. bazalı benim yatağım biraz yüksek. sırt üstü duruyordu gittiğimizde muhtemelen kafası yere çarptı. bugün doktora götürdük. bir şeyi yokmuş çok şükür.
Kızlar bebeklere ıhlamurun ne için veriyorsunuz ne kadar suya ne kadar kaşık ıhlamur kaynatip veriyorsunuz merak ettim
Bir kere grip olduğumuzda Dr vermemi önermişti. Rahat uyutuyo gibi geldi. Listede de kahvaltıda ıhlamur olabilir yazıyor. Tamamen göz kararı yapıyorum mesela küçük cezveye büyük bir tutam Çiçek ıhlamur
canım çok teşekkürler, bakalım hafta sonu benim diş buğdayım nasıl olacak.revve_48 canım bugdaylari bu şekilde servis yaptım, tabi dis seklinde pastası kurabiyeler kuru yemişler kekler felan bayagi bişeyler de vardı, biz o kadar insan toplanmisken kuran okutalim dedik o yüzden öncesinde yemekte verdik gelenlere
41 kere maşallah, ısırmalık yanak. Allahım nazarlardan korusun kollasın yavrularımızı.Tontisim
canım ıhlamuru kaynatma sakın, demlemen gerek, birde sadece çiçek olan kısımlarından demle, şifa olsun bebeğine.Teşekkürler cnm bende bi denim bakim icecek mi
sen ne akıllı bıdıksın, maşallah sana.Suçluyu bulduk))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?