2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah benimde erkek evlat şöyle papyon lu takımlar giydirme hevesim vardi ama kizim oldu iyiki oldu kurban olurum ona ben insaallah ikinciye kiz olur tabi benimde erkek olur inşallah
Ay pek çirkinsin sennnn! Maşallah diyeyim de nazar değmesin annesi.
Valla şöyle pembesi bol kız çocuğu içimde yara kaldı. Oğlumu çoook seviyorum ama, kız annesi olmakta ayrı bi güzel

Ay cok guzel olur bizim kizin saçının cikacagi yok bari peruk takalım
Gecen gun kuafore gittik kas bıyık icin abla dio kizinki senden daha cok var sen degilde kizini getir onun biyiklarini alalim
Biz biraz kestik teyzesi sakladik az daha kesince size peruk yaparis o zaman

kızlar, ben mutfakta bulaşık yıkarken babası oğlumu düşürdü. biraz ağladı etti şimdi iyi. doktoru aradık açmadı. yarın sabah gidicez. nesine dikkat etmeliyim?

kızlar, ben mutfakta bulaşık yıkarken babası oğlumu düşürdü. biraz ağladı etti şimdi iyi. doktoru aradık açmadı. yarın sabah gidicez. nesine dikkat etmeliyim?
Canım geçmiş olsun, nasıl düşürdü?
Huzursuz olursa, vücudunda kızarma şişme olursa bence sabahı beklemeyin. Ama huzursuzluğu yoksa keyfi yerindeyse bir şeyi yoktur bence. Nasıl düştüğü de önemli tabi

Bizim atalayacagijiz bir sey degil canim ilerlememesini bekleyecegz.. biz hacettepe dr bir prfo gitik dalinda en iyisi icimiz rahat o konuda bu durumu farketmeden hayatini surdurenler varmis.. ama darlik ilerlememesinde butun onem tesekkur ederim. @haziran1405

Makanarnam lutfen var bir de instagramda geleneksel pazar toros yaylasi maki dogal gida dogal ana taze mutfak var.ama kaear veremedim hangisi organik sertifakali arastirmadim biz haziran dogumluyuz henuz ama arastiralanlar varsa bende ogrensem iyi olur :)

Ay benim oglanda öyle yaa. Adamın verdiği bir hücre, herşeyi mi ondan aldın ey mübarek!
Hosgeldin canim nasilsin tatil in nasildi?Devin nasil ?Bangladesh e nezaman gidiyorsunuz?biz biletleri aldik 19 ocak 12 subatta ordayiz sizde gelirse niz mutlaka goruselim super olur kocaman opuyorum resmimizi yolluyorum

Eklentiler

• IMG_20160924_154604.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba kizlar bebekleri dönenler veya emekleyenler varmi. Benim kizim hic donmeye niyetli degil sag veya sola dönüyor. Tam olarak hic donmedi. Yüz üstü yatmayi zaten hic sevmiyor. Sadece kafasini kaldiriyor surekli kalkmaya calisiyor. Artik yerde de pek durmuyo surekli kucakta onunla oynamami istiyo. Donmesi icin emeklemesi icin onu nasil tesvik edebilirim. Sizin bebisleriniz nasil yapiyo

Canim brnim kiz iki ay onceden kendi donuyodu ugrasiyodu döndü cogu zamn ama artik cok nadir doner ben arada temiz bi yere bırakıyorum cok üstüne gitmiyorum yalniz birakiyorum beni gormemesini sagliyorum oyle arada yana falan donuyo tabi yanindayim ama gizliyom kendimi

Benim kizimda artik yerde durmak istemiyo eskiden daha cok durur daha cok cabaliyordu ama simdi kucaga cok alisti sanirim surekli kucak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…