- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.561
Ay pek çirkinsin sennnn! Maşallah diyeyim de nazar değmesin annesi.
Valla şöyle pembesi bol kız çocuğu içimde yara kaldı. Oğlumu çoook seviyorum ama, kız annesi olmakta ayrı bi güzel
Tontisim
Ne tatli bunlar ya hele saçlara bak masallah bizimki kiz hala oglanlar gibi tüysüz bize peruk yapabilirseniz sevinirizSuçluyu bulduk))
Biz biraz kestik teyzesi sakladik az daha kesince size peruk yaparis o zamanNe tatli bunlar ya hele saçlara bak masallah bizimki kiz hala oglanlar gibi tüysüz bize peruk yapabilirseniz seviniriz
Biz biraz kestik teyzesi sakladik az daha kesince size peruk yaparis o zaman
OYY masallah yanaklar tam ısırmalık :)Kırp kirp bi türlü kabul etmiyor resimleri bi tanecik çok şükür yukleyebildim
:)))tipini yerim ne suç işledi annesi:)))maşallahSuçluyu bulduk))
Nescafe sürmüş heryere bide tadina bakmis sanirim.:)) nasil buldun nasil aldin sen anlamadim:)))tipini yerim ne suç işledi annesi:)))maşallah
Masallah paşaya çok tatlı Allah bagislasinSuçluyu bulduk))
Ne tatli bunlar ya hele saçlara bak masallah bizimki kiz hala oglanlar gibi tüysüz bize peruk yapabilirseniz seviniriz
Canım geçmiş olsun, nasıl düşürdü?kızlar, ben mutfakta bulaşık yıkarken babası oğlumu düşürdü. biraz ağladı etti şimdi iyi. doktoru aradık açmadı. yarın sabah gidicez. nesine dikkat etmeliyim?
Makanarnam lutfen var bir de instagramda geleneksel pazar toros yaylasi maki dogal gida dogal ana taze mutfak var.ama kaear veremedim hangisi organik sertifakali arastirmadim biz haziran dogumluyuz henuz ama arastiralanlar varsa bende ogrensem iyi olur :)Kızlar ben yediğine içtiğine pek dikkat edemeyen biriyim. Abur cubur da çok tüketiyorum. Eşim benden daha beter. Bu yüzden kızımın beslenmesine çok hassasiyet gösteriyorum. Organik pazarları araştırdım. Bir de internette ipek hanımın çiftliğine denk geldim. Bilen alan var mı?
Hosgeldin canim nasilsin tatil in nasildi?Devin nasil ?Bangladesh e nezaman gidiyorsunuz?biz biletleri aldik 19 ocak 12 subatta ordayiz sizde gelirse niz mutlaka goruselim super olur kocaman opuyorum resmimizi yolluyorumAy benim oglanda öyle yaa. Adamın verdiği bir hücre, herşeyi mi ondan aldın ey mübarek!
Evet bende bunu merak ediyordum ben ek gidaya gectim ama kahvaltıya henuz baslamamistimKizlar bebeklerinize kahvalti nasıl veriyonuz yani ne ile nasıl hazirliyosunuz icinde neler var.
Merhaba kizlar bebekleri dönenler veya emekleyenler varmi. Benim kizim hic donmeye niyetli degil sag veya sola dönüyor. Tam olarak hic donmedi. Yüz üstü yatmayi zaten hic sevmiyor. Sadece kafasini kaldiriyor surekli kalkmaya calisiyor. Artik yerde de pek durmuyo surekli kucakta onunla oynamami istiyo. Donmesi icin emeklemesi icin onu nasil tesvik edebilirim. Sizin bebisleriniz nasil yapiyo
Evet bende bunu merak ediyordum ben ek gidaya gectim ama kahvaltıya henuz baslamamistim
Benim kizimda artik yerde durmak istemiyo eskiden daha cok durur daha cok cabaliyordu ama simdi kucaga cok alisti sanirim surekli kucak istiyorCanim brnim kiz iki ay onceden kendi donuyodu ugrasiyodu döndü cogu zamn ama artik cok nadir doner ben arada temiz bi yere bırakıyorum cok üstüne gitmiyorum yalniz birakiyorum beni gormemesini sagliyorum oyle arada yana falan donuyo tabi yanindayim ama gizliyom kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?