- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.221
Ay bebekten kan mi alacaklar B12 için canım yaptırma ya hiçbirimizin bebeği o şekilde kafasını tutamiyor daha bence de erken zor bir hareket yani koca kafayı kaldırmak. Eğer kan alıp yapacaklarsa yaptirma bencecanım ben hafta sonu doktora gittim. kontrolünde sırtüstü yatarken bebeği ellerinden tutarak oturur pozisyona getirmeye çalıştı kafasını tuttuğunu anlamak için. benimki tam kaldıramadı. doktor bu ara bunu yapması lazım, b12 eksik olabilir diye bana test verdi.
Maşallah bebise 41 kereBen de meleğimi profil resmim yaptım.Maşallah demeyi unutmayalım teyzeleri
Canın senin bebisi göremedim kaldirdin mi resmiBende yukledim kizlar bi masalllah demeden gecmeyin lutfen
Canım maşallah bebişine. Doktor iyi demiş, bence de iyi. Neden mama vermek istiyorsun?Uzun suredir giremiyorum kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Biz tam uc aylık olduk boyu bilmiyorum ama doğum kilomuz 2725 şimdi 5895 olmusuz
Son 3 haftada 300gr almış az almis dedi ama totale gore iyiyiz sukur sizce nasıl kızlar mama versem mi ki
ben gecmisi okuyup geliyim
Cok sağol canım galiba biraz etrafın baskısından dolayı böyle düşünmeye başladım en iyisi dediğini yapmak aslındaCanım maşallah bebişine. Doktor iyi demiş, bence de iyi. Neden mama vermek istiyorsun?
Bence bir hafta daha sadece emzir, sonra sağlık ocağında tarttır. Yine kilo alımı azsa doktorunla görüş öyle başla başlayacaksan
Arkadaslar bebeginizi hergun çıkarıyomusunuz disari temiz gunesli hava alsin die mesela kac gunde bir çıkarırsınız ben hic cikarmam yani hst alisveris olsa anca cikariyorum sebebi ise hic halim kalmiyo ev is cocuk derkn bitkin dusuyorum disari tek cikma hevesim de yok sizlerin bir haftalik rutin gunleri nasil lütfen herkes cevaplarsa sevinirim
Yok canm vermiyorlarmış hala rapor..benim müdürüm yıllık izin filan kullan dedi bebeğin emmeyi bırakmasın dedi sağolsun.bugün de erken gönderdi bakalım olmadı parça parça alırım yıllık izin de 30 günüm var çünkü o da yetmez ki 6 aylık bile olmuyo kuzularımız
Canim ben psikologdan heyet raporu almayı başardım sonunda sende birkaç doktora danış istersen belki birinden biri verirKızlar bugün işte ikinci günümdü..kızım öğlene kadar bi on dk ağlamış daha iyiydi ben de mesaimi tamamlayabildim en azından.grldiğimde gülüverdi bana kuzucum..Allah evlatlarımızı anasız bizi de onlarsız bırakmasın
Cok sağol canım galiba biraz etrafın baskısından dolayı böyle düşünmeye başladım en iyisi dediğini yapmak aslında
Kızlar benim bebis salya akitmaya başladı ya o tatlı bebeğim gitti yerine bir Toraman gelditüm kıyafetleri hızla pisleniyor önlük takmak zorunda kalicam sizde salya durumu nasıl
Foto yükledim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?