- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #58.141
Canim sikinti emzirmemek degil ki emmiyo meme reddi var bebegimde keske emsede olmasa bile emdikce goğus doluyo diyolar artik sutum oldukca sagarak veriyirum cok az stum oldugunda mama veriyirumki ac kalmasin
canım bir süredir okuyorum yazdıklarını cevap vermedim ama bende seninle aynı durumdaydım. sezeryan oldum sonrasında enfeksiyon olduğundan 10 gün boyunca oğlumu emziremedim çünkü kesinlikle emmedi. 10 gün sonra öyle böyle emzirmeyi alıştırdık. ama mamaya alışmıştı bir kere. sütümde tabi normal gelmiyordu geç emzirmeye başladığım için az geliyordu. ilk başlarda günde 3 kere mama veriyordum, sonra 2ye düşürdüm, sonra 1e düşürdüm. bu arada biberona acayip alıştı. şimdi günde bir kere biberonla sağdığım sütümü veriyorum. doktorum kesinlikle mama vermemi söylüyordu oğlum az kilo aldığı için ama ben mama vermemek için doktorumu değiştirdim. şimdi sütüm yeterince gelmeye başladı ve akşamları biberonla sağdığım sütü veriyorum. umutsuzluğa kapılma bence. eğer emzirmek istiyorsan sütün mutlaka gelecektir.