• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim sikinti emzirmemek degil ki emmiyo meme reddi var bebegimde keske emsede olmasa bile emdikce goğus doluyo diyolar artik sutum oldukca sagarak veriyirum cok az stum oldugunda mama veriyirumki ac kalmasin
canım bir süredir okuyorum yazdıklarını cevap vermedim ama bende seninle aynı durumdaydım. sezeryan oldum sonrasında enfeksiyon olduğundan 10 gün boyunca oğlumu emziremedim çünkü kesinlikle emmedi. 10 gün sonra öyle böyle emzirmeyi alıştırdık. ama mamaya alışmıştı bir kere. sütümde tabi normal gelmiyordu geç emzirmeye başladığım için az geliyordu. ilk başlarda günde 3 kere mama veriyordum, sonra 2ye düşürdüm, sonra 1e düşürdüm. bu arada biberona acayip alıştı. şimdi günde bir kere biberonla sağdığım sütümü veriyorum. doktorum kesinlikle mama vermemi söylüyordu oğlum az kilo aldığı için ama ben mama vermemek için doktorumu değiştirdim. şimdi sütüm yeterince gelmeye başladı ve akşamları biberonla sağdığım sütü veriyorum. umutsuzluğa kapılma bence. eğer emzirmek istiyorsan sütün mutlaka gelecektir.

Şuan kac gunluk ve kilosu ne kadar cnm
canım bir süredir okuyorum yazdıklarını cevap vermedim ama bende seninle aynı durumdaydım. sezeryan oldum sonrasında enfeksiyon olduğundan 10 gün boyunca oğlumu emziremedim çünkü kesinlikle emmedi. 10 gün sonra öyle böyle emzirmeyi alıştırdık. ama mamaya alışmıştı bir kere. sütümde tabi normal gelmiyordu geç emzirmeye başladığım için az geliyordu. ilk başlarda günde 3 kere mama veriyordum, sonra 2ye düşürdüm, sonra 1e düşürdüm. bu arada biberona acayip alıştı. şimdi günde bir kere biberonla sağdığım sütümü veriyorum. doktorum kesinlikle mama vermemi söylüyordu oğlum az kilo aldığı için ama ben mama vermemek için doktorumu değiştirdim. şimdi sütüm yeterince gelmeye başladı ve akşamları biberonla sağdığım sütü veriyorum. umutsuzluğa kapılma bence. eğer emzirmek istiyorsan sütün mutlaka gelecektir.

Cnm bende budertten muzdaribim isin kotusu bi ay sonra kardesimin dugunu var memlekete gidicem eskiden fizigimle arkamdan konusup yuzume soyleyip beni begenenler bu sefer igneleyici konusup hevesimi kiracaklar ben birde 20 kilo aldim 8 gitti birde basen ve gobek cok moralimizi bozuyo ama yqpacak bisey yok bence hersey yerinde guzel genc kizligimizi yasadik kadinligimizi yasadik simdi annelikte bu anne olmanin zorunluklarindan biri sadecce anne olupta genc kizlik cagimizi yasamayi beklememeyi ogrenmeliyiz bu degil tabi kilolar iyi guzel die sadece bebklerimizin bizlere ihtiyaci var sonrasinda vermek icin hersey mubah :KK6::spor::KK76::anne:
Kilolar bel basen... Nasil kurtuluyorsunuz ?var mi egzersiz önerisi olan . Var mi egzersize başlayan? Giyemedigim kıyafetlerimi gördükçe moralim bozuluyor.

Bu arada kzlar nisan anneleri bebeklerinin fotograflarini paylasiyolar bizde boyle biseyler yapalim mi tabi bazilari nazar die cekinir die once herkesin onayi olsun bence sakinan goze copbatar birde nekadar nazat die die pinpirikli olursak okadar nazar degme ihtimali yuksek ben seve seve paylasirim varmi benim gibi dusunen

Ay valla nebilim hatta iki farklı şehirdé ki sağlık ocağı ne sordu ne söyledi. İnşallah çık gec kalmamisimdir :KK43:

Ben biliyordum da noldu çok ihmal ediyorum
Kafana takma canim ben oğluma da geç başladım
Bi arkadaşın çocuğunun Bingildagi erken kapandığı için korktuğum
Başlayınca da az verdim

Canim gayet iyi benim bebegimde 3540
10 mayıs doğumlu işte 3 ayı biraz geçti 5500 kilo kadar. 3490 doğmuştu. İlk hafta çok kilo verdi 3100 çıktık ilk haftada.
doğdu gecen gun sagluk ocagi tarttigunda 5800 cikti tabi tişörtü bezide vardi uzerinde bende 11 mayis dogumluyum tabi insan ister soyle 6500 gibi biseyler olsun :dondurma:

superselma superselma evet canim sutum var cok sukur emiyorda gece uykusu gayet guzel ama gundux kesik jesik uyuyor birer saat uyuyir ama oolsun gelisimi gayet guzel

ide nasil emzirdiigimi sormussun uzun sure birini sonra dierini emziriyorum on sut son sut mevzusu ama anlamadim daha once iki gunde bir yapiordu ne zaman ki gazimiz bitti simdi gunde en az 3 kere yapiyor ama cokta emiiyor saat basi emmek istiyo bu yuzdendir diye dusunuyorum

superselma superselma canm gazı çıktığı halde kusuyo gazını çıkarmaya korkar oldum.ben aylardır yüzüstü yatırıyorum düz yatakta.2.ayında çok az kustu ama bu ay her fırsatta kusuyo kilo alımı da az olunca o kustukça üzülüyorum :KK43:
Canım bebeğini doktor sedyesi gibi eğimli yatırman gerekli.
Yatağın kafa tarafının altına bişey koyup kafa tarafini yükseltilmesinin.
Yatırmadan önce dike yakın tutarak gezdir. Biraz hamsi öyle yatır
Uyumadiysa Kollarının altından tutarak hafif sallandirir gibi yap azıcık hafifçe zıplat. Eskiye göre daha fazla süt çektiği için gazı daha fazla olabilir. Sütü sakin emmesini sağla. Gerekirse emzirirken kimseyle konuşma. Benimki altı azıcık bile çişli olsa sinirle söylenerek Emiyor, ve ne zaman konuşsam ya genzine kaçıyor ya hava yutuyor.

Gecer inşallah.

Canım bebeğini doktor sedyesi gibi eğimli yatırman gerekli.
Yatağın kafa tarafının altına bişey koyup kafa tarafini yükseltilmesinin.
Yatırmadan önce dike yakın tutarak gezdir. Biraz hamsi öyle yatır
Uyumadiysa Kollarının altından tutarak hafif sallandirir gibi yap azıcık hafifçe zıplat. Eskiye göre daha fazla süt çektiği için gazı daha fazla olabilir. Sütü sakin emmesini sağla. Gerekirse emzirirken kimseyle konuşma. Benimki altı azıcık bile çişli olsa sinirle söylenerek Emiyor, ve ne zaman konuşsam ya genzine kaçıyor ya hava yutuyor.

Gecer inşallah.
Sağol canm tavsiyelerin için uygulamaya çalşcm inşallah..ama sakin emzirmem çok zor meme reddi yaşıyoruz çok uykusu var karnı aç ama memeyi görmesi bile yetiyo yaygaryayı koparmasına :( sonra da söylenerek ağlayarak emiyo bırakmazsa memeyi uyuyo ama bazen de bırakıyo tekrar ağlıyo Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:

Canim gayet iyi benim bebegimde 3540

doğdu gecen gun sagluk ocagi tarttigunda 5800 cikti tabi tişörtü bezide vardi uzerinde bende 11 mayis dogumluyum tabi insan ister soyle 6500 gibi biseyler olsun :dondurma:

canım ben yaklaşık 1 aydır mama vermiyorum, anne sütü aldığında mamaya göre daha az alıyor benimki. ama ben kilosuna takılmıyorum. önemli olan anne sütü alması. kilo ek besinlere geçince zaten alır. ilk 6 ay anne sütü almasını istiyorum ben.

Bu arada kzlar nisan anneleri bebeklerinin fotograflarini paylasiyolar bizde boyle biseyler yapalim mi tabi bazilari nazar die cekinir die once herkesin onayi olsun bence sakinan goze copbatar birde nekadar nazat die die pinpirikli olursak okadar nazar degme ihtimali yuksek ben seve seve paylasirim varmi benim gibi dusunen

Avatara koyalım bence istedigimiz zaman kaldirma imkanimiz olur

Back