- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
- #58.161
9 mayıs doğumluyuz canım çok sağol inşallah alışabiliriz yarın yine denicez bakalım..Allah yardimcin olsun bebis ne zaman dognustu kaç günlük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 mayıs doğumluyuz canım çok sağol inşallah alışabiliriz yarın yine denicez bakalım..Allah yardimcin olsun bebis ne zaman dognustu kaç günlük
Oyyyy yerim ben seni yaaaaa maşallah yesilcan ne kadar tatlı oğlusun. Saçları kıvırcık mı :) ay çok tatlı ya. Allah nazarlardan korusun inş.Ben oğlumun resmini koydum Avatara kızlar, e bi maşallah alırız artık
Allah yardımcın olsun canım. Ben de eylül başı başlıcam ama ilk başta seminer dönemi yanımda götürcem. Kurban Bayram'ı sonrası başlayacağım. Hiç düşünmek bile istemiyorum9 mayıs doğumluyuz canım çok sağol inşallah alışabiliriz yarın yine denicez bakalım..
Oyyyy yerim ben seni yaaaaa maşallah yesilcan ne kadar tatlı oğlusun. Saçları kıvırcık mı :) ay çok tatlı ya. Allah nazarlardan korusun inş.
Maşallah bebeğine allahım esirgesin.Avatara koyalım bence istedigimiz zaman kaldirma imkanimiz olur
Rapor felan alamadın mi canım benimde iznim de son haftam haftaya ise başlayacağim rapor alamazsam senelik iznim var onu vermiyor müdürüm artık kavga dövüş zorla alacağım gerekirse soruşturma bile açabilirsiniz diyeceğim tak etti canıma artık hep stres hep stresGünaydın hanımlar !!yesilcan86 maşallah yavruna :) ben bugün işe başladım başlamamla dönmem bir oldu nerdeyse 1 buçuk saat gitmiş oldum sadece kuzum çok ağlamış geri döndüm şimdi kuzumlayım napcz böyle ya
![]()
Canım facebookta emziren anneler diye bir grup var. Orayı takip etmeni öneririm. Ben de biberona başlayacaktım çalıştığım için ama biberon ve emzik meme reddine sebep olduğu için vazgeçtim kaşıkla doyurmanın yoluna bakacağım. Sen evdeysen eğer nacizane fikrim biberon emziği hayatından çıkar. Ten tene emzirme tekniği falan var. Dene istersen derim.Sagol canlar valla bu surec insani coj yipratiyo bugun sutum var masallah ama bebegim emmiyo bende sagip biberonla veriyom yeterki anne sutu alsin olsun biberon birde bebegim cok sık acikiyo kizlqr bunu farkettim biberon vermeden once memeyle bukadar icmiyodu biberonla mama veyahut sütümu verdigimden beri cok sık acıkıyo bastan beri boyle aci
kip emseydi cok guxel kilo alirdi
Yine iyiymiş canm senin ne kadar geç o kadar iyi.çok zor ya ben de işe götürebilsem keşke bebeğimiAllah yardımcın olsun canım. Ben de eylül başı başlıcam ama ilk başta seminer dönemi yanımda götürcem. Kurban Bayram'ı sonrası başlayacağım. Hiç düşünmek bile istemiyorum
Yok canm vermiyorlarmış hala rapor..benim müdürüm yıllık izin filan kullan dedi bebeğin emmeyi bırakmasın dedi sağolsun.bugün de erken gönderdi bakalım olmadı parça parça alırım yıllık izin de 30 günüm var çünkü o da yetmez ki 6 aylık bile olmuyo kuzularımızRapor felan alamadın mi canım benimde iznim de son haftam haftaya ise başlayacağim rapor alamazsam senelik iznim var onu vermiyor müdürüm artık kavga dövüş zorla alacağım gerekirse soruşturma bile açabilirsiniz diyeceğim tak etti canıma artık hep stres hep stres
Alışkanlık yapsa ne olur ki canım uyusun yanınızda :) ileride alıştırırsın yatağına. Daha çok minikler kıyamıyorum ben.Arkadaşlar babamız gidince bebeği yanıma alıyorum uzun süre uyuyor hem de daha huzurlu uyuyor sanki alışkanlık yapar mı acaba
OFF napcaz ya nasıl birakacagiz benim kız da daha 107 günlük. İyi bari senin müdür insafliymis bizim büroda benden hariç iki kişi daha var çalışan ama ikisi de iş yaptiği yok dört gözle beni bekliyor müdür gelsin diye önceden işimi yapıp çıkıyordum ustelik canla başla çalışıyordum hiç de gocunmam ama şimdi durum farklı bebeğim için hakkım olan iznimi istiyorum vermeye yanasmiyorlar üstelik riskli hamilelik geçirdim o halde bile çalıştım sirf iznimi bebeğime saklayalım diye sinirden ağlamak istiyorum şuan. 34 gün benimde iznim bayrama kadar ve bayramdan sonra kullanacağımYok canm vermiyorlarmış hala rapor..benim müdürüm yıllık izin filan kullan dedi bebeğin emmeyi bırakmasın dedi sağolsun.bugün de erken gönderdi bakalım olmadı parça parça alırım yıllık izin de 30 günüm var çünkü o da yetmez ki 6 aylık bile olmuyo kuzularımız![]()
Ben de kıyamıyorum ama sonra zor oluyormuş alıştırmak ondan korkuyorum ama sarılıp yatmak paha biçilmez ayrıAlışkanlık yapsa ne olur ki canım uyusun yanınızda :) ileride alıştırırsın yatağına. Daha çok minikler kıyamıyorum ben.
Arkadaşlar babamız gidince bebeği yanıma alıyorum uzun süre uyuyor hem de daha huzurlu uyuyor sanki alışkanlık yapar mı acaba
Ya eskiden heyet raporu alıyorlarmış da bu durumda alınabilir mi bilmiyorum..inşallah rahatça kullanırsın canm bizimki de normalde sevmezdi beni hamileliğimden beri çok seviyo :)OFF napcaz ya nasıl birakacagiz benim kız da daha 107 günlük. İyi bari senin müdür insafliymis bizim büroda benden hariç iki kişi daha var çalışan ama ikisi de iş yaptiği yok dört gözle beni bekliyor müdür gelsin diye önceden işimi yapıp çıkıyordum ustelik canla başla çalışıyordum hiç de gocunmam ama şimdi durum farklı bebeğim için hakkım olan iznimi istiyorum vermeye yanasmiyorlar üstelik riskli hamilelik geçirdim o halde bile çalıştım sirf iznimi bebeğime saklayalım diye sinirden ağlamak istiyorum şuan. 34 gün benimde iznim bayrama kadar ve bayramdan sonra kullanacağım
Canım anlattıklarına göre tutuyor kafasını.kizlar yaa bisi sorucam bebegin kafasini tuttugunu nerden anliyirsunuz benim iglum bana gore tutuyir ama gelenker oo kafasinida tutamiyor daha diyerek seviyorlar mesela yuzustuvyaturdigim zaman kafasini dikip bana bakiyor omzumdayken saga sola ceviriyor heke banyo yaparkenn baya baya vucudunu kaldiriyir moralim bozuluyor vallahii
oyle mi dersin icime kurt dusurduler icim icimi yiyir vallahi sabah beriiCanım anlattıklarına göre tutuyor kafasını.
Kucağında dik pozisyondayken kafası sağa sola düşmüyorsa tamam bence. Yüz üstü koyunca kafasını kaldırabiliyor da demişsin. Bence bazen bilinçsizce kafalarını oynatıp ağzını burnunu çarpabiliyorlar, ondan demiş olabilirler belki.