2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar adet olcak gibi karnı beli kasığı ağrıyan regl zamanında da boyle devam eden sonra hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda ?
Ben hamile olduğumu öğrendiğim ay, regl zamanı yaşadığım tüm belirtileri yaşamıştım.

canım bir süredir okuyorum yazdıklarını cevap vermedim ama bende seninle aynı durumdaydım. sezeryan oldum sonrasında enfeksiyon olduğundan 10 gün boyunca oğlumu emziremedim çünkü kesinlikle emmedi. 10 gün sonra öyle böyle emzirmeyi alıştırdık. ama mamaya alışmıştı bir kere. sütümde tabi normal gelmiyordu geç emzirmeye başladığım için az geliyordu. ilk başlarda günde 3 kere mama veriyordum, sonra 2ye düşürdüm, sonra 1e düşürdüm. bu arada biberona acayip alıştı. şimdi günde bir kere biberonla sağdığım sütümü veriyorum. doktorum kesinlikle mama vermemi söylüyordu oğlum az kilo aldığı için ama ben mama vermemek için doktorumu değiştirdim. şimdi sütüm yeterince gelmeye başladı ve akşamları biberonla sağdığım sütü veriyorum. umutsuzluğa kapılma bence. eğer emzirmek istiyorsan sütün mutlaka gelecektir.

Valla senin yerinde sabır taşı olsa çatlar canım maşallah ama ben hem yetisemezdim hem kavga ederdim yeter beee diye

Benim bi arkadaşım var bi işe basvuracagi veya bişeye ulaşmak istediği zaman hep bana dua ettirir, sende evliya sabri var, Allah seni geri cevirmez diyor, tabi o işin şakası evliyalik bana kalmadı da aşırı derecede sabırlı bi yapım olduğu doğru, bi kurumda 6 sene çalıştım manyak bi müdür vardı tam bi dengesizdi düşün ona tam 6 sene katlandim yine katlanirdim pes etmezdimde tedavi görmem gerekiyordu mecburi ayrıldım, o dediğim arkadaşım girdi benden sonra oraya 4 ay dayanabildi nasıl dayandin diye bana çok şaşırır, hatta o kurumda 1 sene içinde 12 personel değişti o derece düşün. Bak 9 sene sabrettim Rabbim oğlumu verdi bana, evdekilere de sabrediyorum belki ömrümün geri kalaninda çok güzel çok rahat bi hayat yaşarım kim bilir

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kuru inciri şekersiz kaynat suyunu sabah akşam birer bardak iç.helva ve dereotu tuket bol bol emzir inşallah artar sütün

Canim hipp kullan derim aptamil cok gaz yapıyor diye biliyorum ben

Sağlık ocağı neyın söylemedi. Bebekli birinden duydum.d vit . İ .
Aaa aaa nasıl ihmal edip söylemezler hayret birşey.bizler ilk bebek olduğu için bilmiyor olabiliriz ama sağlık ocagindakiler bu işin içinde çok kızdım şimdi valla.biz doğduğundan beri günde 5 damla veriyoruz

Kilolar bel basen... Nasil kurtuluyorsunuz ?var mi egzersiz önerisi olan . Var mi egzersize başlayan? Giyemedigim kıyafetlerimi gördükçe moralim bozuluyor.
Ahh ahhh aynı dertten yanıyorum valla gitmiyor bu kilolar napcaz yaçıtı piti 36 beden kadındim oldum şimdi 40 hükümet gibiyim sütum kesilir korkusuyla rejim de yapamıyorum doktorum da ilk 6 ay sporu yasaklamıştı.

Geçmiş olsun Canım
Kolay gelsin

Nasıl emziriyirsun?
canım bi onu bi bunu verince benimki de oyle sık yapıyor. 2saat boyu her istediğinde birini veriyorum. O sırada öteki doluyor.

Geçmiş olsun. Benimkinin seyreldi

Ben de kayısı ve incir yediğim gün öyle olmuştu.

kizlar bu gun 3.ay izlemimiz vardi oglum 7110 gr 63 cm olmus masallahh demekki bi sikinti yokk kilo alimi dusmus biraz ama artik normal diye dusunuyorumm

Maşallah sütün yaramış. Iyi de uyuyor galiba.
Normaldir artık azalacak.
Benimki de 2900 doğdu 70günlükken 5600gr geldi. Boyu da 57cm

Emebiliyor mu sagıyor musun canım
Normalde 2aydan sonra az alıyor bebekler
Çok uzulme canım.
Toparlanacak inşallah

Antikor ne cnm bende nezle oldumda oglumdn gecti

Vücutta bağışıklık sisteminin mikroplara karşı ürettiği askerler diyeyim.
Yani sen grip olunca ona asker yolluyorsun

Gazı çıkınca da kusuyor mu?
Belki fazlasını kusuyordur.
Yatağı eğimli mi
Reflu yatağı gibi
Geçmiş olsun

İyi yaparsın bence.
Oda sıcaklığında 8saat bile durur ama havalar sıcak bilemiyorum.

Kızlar bebisim hem grip hemde idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende grubm boğaz ağrısı moralim çok bozuk dua edin bize

Geçmiş olsun Canım
Tez zamanda şifa dilerim
Bezini sik değiştir
Genital bölgesini iyi temizle

Ay valla nebilim hatta iki farklı şehirdé ki sağlık ocağı ne sordu ne söyledi. İnşallah çık gec kalmamisimdir

hayır canım, 10 mayıs doğumlu. bana da erken geldi de. size de sormak istedim benim gibi olan var mı diye.

Ben de erken diye düşündüm

Diş etleri kasinıyor mu?
Alerjisi olan bişey varsa burnu kasinabilir
Çocuklara karninda kurt varsa kaşınır derler :)

Kendini yıpratma canım.
Aptamil şekerli olduğundan çocuğun damak tadı gelismiyormus
Büyüyunce çok yemek seciyormus

Kilolar bel basen... Nasil kurtuluyorsunuz ?var mi egzersiz önerisi olan . Var mi egzersize başlayan? Giyemedigim kıyafetlerimi gördükçe moralim bozuluyor.

Sezeryan oldum.simdilik yürüyüş yapıyorum.

Sagol canlar valla bu surec insani coj yipratiyo bugun sutum var masallah ama bebegim emmiyo bende sagip biberonla veriyom yeterki anne sutu alsin olsun biberon birde bebegim cok sık acikiyo kizlqr bunu farkettim biberon vermeden once memeyle bukadar icmiyodu biberonla mama veyahut sütümu verdigimden beri cok sık acıkıyo bastan beri boyle aci
Canim hipp kullan derim aptamil cok gaz yapıyor diye biliyorum ben

kip emseydi cok guxel kilo alirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…