- 2 Kasım 2011
- 382
- 403
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.121
hayır canım, 10 mayıs doğumlu. bana da erken geldi de. size de sormak istedim benim gibi olan var mı diye.
Ben hamile olduğumu öğrendiğim ay, regl zamanı yaşadığım tüm belirtileri yaşamıştım.Kızlar adet olcak gibi karnı beli kasığı ağrıyan regl zamanında da boyle devam eden sonra hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda ?
Sen kendini daha bilirsin canım. İnşallah sütün bollaşır, mamaya gerek kalmaz.Yani ben bu aylara kadar on kez mama verdiysem bu sık emzirme yöntemini denerken oldu anlamadim inankiben de ters tepiyor neyse sagol canm
Şuan bende öyleyim canım inşallah hamileyimdirBen hamile olduğumu öğrendiğim ay, regl zamanı yaşadığım tüm belirtileri yaşamıştım.
Canım benim bebeğim de 10 mayısta doğdu ama demir takviyesine bu ay başlamayacak
Bu arada kiizlar ne yaptiysam fayda etmedi artik bebegimi geceleri anne sutu ile emzirebiliyorum birde gunduzleri uykullu bqygin halde emiyo onun disinda acliktan kiyameti koparinca meme almiyo mecbur mama veriyorum elimden geldigince anne sutune devam aralarda mama vericem mama veren anneler hangi mamayi oneriyorsunuz hipp organigi veriyodum simdi aptamile gectim hipmi aptamilli
Sağlık ocağı neyın söylemedi. Bebekli birinden duydum.d vit . İ .Niye 10 gundur xnm oncesindw ne yapiyodun
Valla senin yerinde sabır taşı olsa çatlar canım maşallah ama ben hem yetisemezdim hem kavga ederdim yeter beee diye
Kızlar benim sütüm iyice azaldı malum küçüğüm açık kalp ameliyatı gecirdi çok ciddi bir ameliyatti üstelik 8 gunlukken tabi ben Kahroldum bittim yavrum şimdi çok iyi bi sıkıntı yok ama başından beri gogsum hiç dolmuyo sıkıca geliyo ama ilk oğlumda taş gibi olurdu bunda sünger gibi mama vericem mecburen bu ay sadece 400 gr almış çok üzüldüm
Canim hipp kullan derim aptamil cok gaz yapıyor diye biliyorum benBu arada kiizlar ne yaptiysam fayda etmedi artik bebegimi geceleri anne sutu ile emzirebiliyorum birde gunduzleri uykullu bqygin halde emiyo onun disinda acliktan kiyameti koparinca meme almiyo mecbur mama veriyorum elimden geldigince anne sutune devam aralarda mama vericem mama veren anneler hangi mamayi oneriyorsunuz hipp organigi veriyodum simdi aptamile gectim hipmi aptamilli
Aaa aaa nasıl ihmal edip söylemezler hayret birşey.bizler ilk bebek olduğu için bilmiyor olabiliriz ama sağlık ocagindakiler bu işin içinde çok kızdım şimdi valla.biz doğduğundan beri günde 5 damla veriyoruzSağlık ocağı neyın söylemedi. Bebekli birinden duydum.d vit . İ .
Ahh ahhh aynı dertten yanıyorum valla gitmiyor bu kilolar napcaz yaKilolar bel basen... Nasil kurtuluyorsunuz ?var mi egzersiz önerisi olan . Var mi egzersize başlayan? Giyemedigim kıyafetlerimi gördükçe moralim bozuluyor.
Kizlar bende dün aksamdan beri emziriyorum simdi kahvaltı edicem bebegim uyanana kadar yine dolar ins bugun hic bisey yapmicam aksama kadar bu arada biriniz eşinizden yardim isteyin yazmis eşim yere duştugu icin orta parmagi hem kirilmis hem dikis atmislar bebegiyle bile ilgilenemiyo oyuzden ondan da yardim alamiyorum bakalim Allah buyuk birdekilde yalnix başarmaya calisicam
mrb bayanlar oyi gunler hepimizin imtihani baska rabbim kolaylik versin hepimize
benim oglumda 2 haftadir cok sik kaka yapmaya basladi gunde 6 kere yaptigi okuyir bazen yesil suli bazen sari mukuslu ne zaman emzirirsem daha emerken dolduruyir altini ishal mi diyorum ama hic bi huzursuzlugi atesi vs hic bisiyi yokk cokta guzel doyuyor sutumfe varcanlam veremedimm bir turluu
Gunaydin herkese giremedim bayadr herkes iyidir insallah..
Benim iki sorum var biri dun aksam gogsumde yumruk gibi bi sertlik oldu uzun sure emzirmeyince oluyodu da dun niye oldu anlamadm sicak havlu dus dışında varmi öneriniz
Birde kizim cok fena isilik oldu sabh aksam dus aliorus ama gecmedi napabilirm
He bide 2 bucuk ayi geçtik halagunde 7-8 kere kaka yapio sizinde oylemi
Canım ilk sorun için en etkili yöntem emzirmek. Bir şeye canın sıkıldıysa yada canın çektiyse de olur derler, bilmiyorum ne kadar doğru ama benim başıma geldiğinde hep emzirerek geçirdim.
Bizim kaka olayı azaldı. Artık günde bir kez ancak yapıyor. Ben de bunu soracaktım normal mi, sizlerin kaç oluyor diye. Kızım da 2,5 ayını geçti
@sirine rulem haklı canım ben de normalde öyle yapıyodm birinde kalsın süt birazdan isterse diyodum o memede bile bi süre sonra süt üretimi azalıyo.ön süt arka süt ayrımı dahi yapmadan emzirin.istese de emzirin istemese de emzirin.ben 2 gündür ayakta pışlayarak emziriyorum zorla.azönce de yatarak emzirdim.
@guldanee canım bebeğin ishal olabilir yediğin birşeyden veya mikrobik olabilir.ben incir yedim geçen gün baya kızım günde bir kere kaka yaparken 3e filan çıktı ama ben inciri bırakınca azaldı kaka.dikkat et susuz kalamsın bide bi çocuk doktoruna götürüver daha iyi olur bizim bilemediğimiz şeyler oluyo..
kizlar bu gun 3.ay izlemimiz vardi oglum 7110 gr 63 cm olmus masallahh demekki bi sikinti yokk kilo alimi dusmus biraz ama artik normal diye dusunuyorumm
Kızlar benim sütüm iyice azaldı malum küçüğüm açık kalp ameliyatı gecirdi çok ciddi bir ameliyatti üstelik 8 gunlukken tabi ben Kahroldum bittim yavrum şimdi çok iyi bi sıkıntı yok ama başından beri gogsum hiç dolmuyo sıkıca geliyo ama ilk oğlumda taş gibi olurdu bunda sünger gibi mama vericem mecburen bu ay sadece 400 gr almış çok üzüldüm
Antikor ne cnm bende nezle oldumda oglumdn gecti
Günaydın herkesebebeğe reflü demek için aşırı mı kusması gerekiyo yoksa az az kusması yeterli mi?bizde aşırı kusma haricinde çoğu belirti var çünkü.hatta kızım o yüzden emmek istemiyo galiba beni
Günaydın kızlar, tatlı mı tatlı dünyalar güzeli bebişler. Kızlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. Haftaya işe başlıcam bebeğime eşimin teyzesi bakacak, bir gün önceden süt sağıp dolaba koyacağım biberonla ertesi gün bebeğime vermesi için, bir gün önceden sağıp dolaba koyduğum sütü sabahtan çıkarsam oda sıcaklığında beklese saat 10 gibi bebeğime verse olurmu. Sıcak suda bekletmeden oda ısısında olsa süt bir şey olurmu.
Kızlar bebisim hem grip hemde idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende grubm boğaz ağrısı moralim çok bozuk dua edin bize
Ay valla nebilim hatta iki farklı şehirdé ki sağlık ocağı ne sordu ne söyledi. İnşallah çık gec kalmamisimdirAaa aaa nasıl ihmal edip söylemezler hayret birşey.bizler ilk bebek olduğu için bilmiyor olabiliriz ama sağlık ocagindakiler bu işin içinde çok kızdım şimdi valla.biz doğduğundan beri günde 5 damla veriyoruz
hayır canım, 10 mayıs doğumlu. bana da erken geldi de. size de sormak istedim benim gibi olan var mı diye.
Kızlar bebeğim aşırı derecede ozellikle ikindi 6 gibi ve sabah .tabi bi de yatmadan önce aşırı hareketli oluo. Yani nasıl desem ter içinde kalıo. Tıpkı bi solucan gibj eller kollar sert sert tepio. Bi de burnunu surtuo nere bulursa. Yüzü koyun dönmek istio yüzü için eminim. Neden böyle bi durum var. Gaz sancısı olduğu nu sanmiorum çünkü rahat gaz çıkarıo. Emme problemi oldugunu da sanmıyorum. . Kucakta durur benim oğlum akilki dedikçe .Nazara mi geldi anlamadım. Var mı benzer durumda olan ..
Bu arada kiizlar ne yaptiysam fayda etmedi artik bebegimi geceleri anne sutu ile emzirebiliyorum birde gunduzleri uykullu bqygin halde emiyo onun disinda acliktan kiyameti koparinca meme almiyo mecbur mama veriyorum elimden geldigince anne sutune devam aralarda mama vericem mama veren anneler hangi mamayi oneriyorsunuz hipp organigi veriyodum simdi aptamile gectim hipmi aptamilli
Kilolar bel basen... Nasil kurtuluyorsunuz ?var mi egzersiz önerisi olan . Var mi egzersize başlayan? Giyemedigim kıyafetlerimi gördükçe moralim bozuluyor.
Canim hipp kullan derim aptamil cok gaz yapıyor diye biliyorum ben
kip emseydi cok guxel kilo alirdiBen de erken diye düşündüm
Diş etleri kasinıyor mu?
Alerjisi olan bişey varsa burnu kasinabilir
Çocuklara karninda kurt varsa kaşınır derler :)
Kendini yıpratma canım.
Aptamil şekerli olduğundan çocuğun damak tadı gelismiyormus
Büyüyunce çok yemek seciyormus
Sezeryan oldum.simdilik yürüyüş yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?