- 2 Kasım 2011
- 382
- 403
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.101
Kızlar bebişlere monovit D yi ne sıklıkla veriyorsunuz ben günde 15 dakika güneş gördüğü zamanlar vermiyorum.
Yetiyorum zaten canım, sen yazları gelen almancilari bi görsen ve herseye koşturan beni, 7 sulaleye koşturuyorum valla, Allah bu sene yüzüme baktı da kimse gelmedi çocukla catlatdim herhaldeCanim sende ki bu azim oldukça kocanın 7 sülalesine yetersin senkızlar sütun bol olması için günde 16 bardak su öneriyor tracey hogg
Erken değil mi 4 aylık oldu mu bebisinkızlar, bebeğine demir takviyesi yapılan var mı? benim doktorum bu hafta demir takviyesine başlayalım dedi.
Erken değil mi 4 aylık oldu mu bebisin
Canim 4. Ayda başlanıyor seninki 3. Ayı yeni bitirmiş 4. Ayın içinde aslında normal sizin başlamanız. Ama ben 6. Aydan sonra baslicam doktor ne derse desin kabin yapıyormuş demir damlasi bir de 5 gün kaka yazmazsa kafayı yerimhayır canım, 10 mayıs doğumlu. bana da erken geldi de. size de sormak istedim benim gibi olan var mı diye.
Canim neden kimsem yok diyorsun anneni çağırdın da gelmedi mi yoksa en kotu kv den yardım alsan olmaz mi
bazen uuttugum oluyo ama elimden geldigince dikkat ediyorumKızlar bebişlere monovit D yi ne sıklıkla veriyorsunuz ben günde 15 dakika güneş gördüğü zamanlar vermiyorum.
Kızlar bebisim hem grip hemde idrar yollarında enfeksiyon çıktı bende grubm boğaz ağrısı moralim çok bozuk dua edin bize
Kimse saklamadiKızlar bebeğim aşırı derecede ozellikle ikindi 6 gibi ve sabah .tabi bi de yatmadan önce aşırı hareketli oluo. Yani nasıl desem ter içinde kalıo. Tıpkı bi solucan gibj eller kollar sert sert tepio. Bi de burnunu surtuo nere bulursa. Yüzü koyun dönmek istio yüzü için eminim. Neden böyle bi durum var. Gaz sancısı olduğu nu sanmiorum çünkü rahat gaz çıkarıo. Emme problemi oldugunu da sanmıyorum. . Kucakta durur benim oğlum akilki dedikçe .Nazara mi geldi anlamadım. Var mı benzer durumda olan ..
2 buçuk ayligiz 10 gündür kullanmaya basladim. Bugün de unuttum yahuHergun 3 damla veriyorum cnm
bazen uuttugum oluyo ama elimden geldigince dikkat ediyorum
2 buçuk ayligiz 10 gündür kullanmaya basladim. Bugün de unuttum yahu
Kızlar adet olcak gibi karnı beli kasığı ağrıyan regl zamanında da boyle devam eden sonra hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda ?
Canim bana hastanede hipp organik i onermislerdi hemşireler hatta onu kullandım kilo alımı için şeker düzeyi az olan sma yi oneriyorlar aptamil kullanma ya GDO içeriyor diye geçen haberleri oldu hep piyasadan toplatildi bir de şeker oranı yüksek yani o mamanin bebek kof kilo almasinCnm benim bir haftadan fazladir belim karnim kasiklarim agriyo kasik agrimda yumurtalik agrisi kist olusmus sanirim hamilelik icin cok dikkat ediyorum dogumdan sonra ilk birliktelikten itibaren esim korunuyo sut korur deyip guvenmyin biz korundugumuz halde oluyosa rabbim yardim etsin
Geç bile kalmissin sakin ihmal etme d vitaminini bebisi güneşe de çıkar annesi2 buçuk ayligiz 10 gündür kullanmaya basladim. Bugün de unuttum yahu
Valla senin yerinde sabır taşı olsa çatlar canım maşallah ama ben hem yetisemezdim hem kavga ederdim yeter beee diyeYetiyorum zaten canım, sen yazları gelen almancilari bi görsen ve herseye koşturan beni, 7 sulaleye koşturuyorum valla, Allah bu sene yüzüme baktı da kimse gelmedi çocukla catlatdim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?