• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Mrba kızlar bende durumu artırmak için promalt humana rezene dereotu herşeyi kullanıyorum ama kötü kitina yetiyor ayrıca ben sk emzirdikce sutum artmak yerine azalıyor arti ornegin diyelimki kiza verdim sik sik sutu e bir satte bir gene istiyor e ozamn iki goguste bosoluyor oyuzden bende bosaltmamaya çalışıyorum valla artı pompayla sagdikcada azalıyor çözemedim bu konuyu
Canım memen boşalmasın diye biriktirmeye çalışma. Eğer emzirmezsen beyin bu kadar süt yetiyor olarak algılıyor ve daha fazla süt üretmiyor. Memen boşalsın. Emdikçe gelir merak etme.

mrb bayanlar oyi gunler hepimizin imtihani baska rabbim kolaylik versin hepimize
benim oglumda 2 haftadir cok sik kaka yapmaya basladi gunde 6 kere yaptigi okuyir bazen yesil suli bazen sari mukuslu ne zaman emzirirsem daha emerken dolduruyir altini ishal mi diyorum ama hic bi huzursuzlugi atesi vs hic bisiyi yokk cokta guzel doyuyor sutumfe varcanlam veremedimm bir turluu

Gunaydin herkese giremedim bayadr herkes iyidir insallah..

Benim iki sorum var biri dun aksam gogsumde yumruk gibi bi sertlik oldu uzun sure emzirmeyince oluyodu da dun niye oldu anlamadm sicak havlu dus dışında varmi öneriniz

Birde kizim cok fena isilik oldu sabh aksam dus aliorus ama gecmedi napabilirm

He bide 2 bucuk ayi geçtik halagunde 7-8 kere kaka yapio sizinde oylemi

Gunaydin herkese giremedim bayadr herkes iyidir insallah..

Benim iki sorum var biri dun aksam gogsumde yumruk gibi bi sertlik oldu uzun sure emzirmeyince oluyodu da dun niye oldu anlamadm sicak havlu dus dışında varmi öneriniz

Birde kizim cok fena isilik oldu sabh aksam dus aliorus ama gecmedi napabilirm

He bide 2 bucuk ayi geçtik halagunde 7-8 kere kaka yapio sizinde oylemi
Canım ilk sorun için en etkili yöntem emzirmek. Bir şeye canın sıkıldıysa yada canın çektiyse de olur derler, bilmiyorum ne kadar doğru ama benim başıma geldiğinde hep emzirerek geçirdim.

Bizim kaka olayı azaldı. Artık günde bir kez ancak yapıyor. Ben de bunu soracaktım normal mi, sizlerin kaç oluyor diye. Kızım da 2,5 ayını geçti

S sirine rulem haklı canım ben de normalde öyle yapıyodm birinde kalsın süt birazdan isterse diyodum o memede bile bi süre sonra süt üretimi azalıyo.ön süt arka süt ayrımı dahi yapmadan emzirin.istese de emzirin istemese de emzirin.ben 2 gündür ayakta pışlayarak emziriyorum zorla.azönce de yatarak emzirdim.
@guldanee canım bebeğin ishal olabilir yediğin birşeyden veya mikrobik olabilir.ben incir yedim geçen gün baya kızım günde bir kere kaka yaparken 3e filan çıktı ama ben inciri bırakınca azaldı kaka.dikkat et susuz kalamsın bide bi çocuk doktoruna götürüver daha iyi olur bizim bilemediğimiz şeyler oluyo..

Canım ilk sorun için en etkili yöntem emzirmek. Bir şeye canın sıkıldıysa yada canın çektiyse de olur derler, bilmiyorum ne kadar doğru ama benim başıma geldiğinde hep emzirerek geçirdim.

Bizim kaka olayı azaldı. Artık günde bir kez ancak yapıyor. Ben de bunu soracaktım normal mi, sizlerin kaç oluyor diye. Kızım da 2,5 ayını geçti
Teşekkürler canm bende oyle düşünüp emziriorum kac gunde geçmişti seninki

Kızlar benim sütüm iyice azaldı malum küçüğüm açık kalp ameliyatı gecirdi çok ciddi bir ameliyatti üstelik 8 gunlukken tabi ben Kahroldum bittim yavrum şimdi çok iyi bi sıkıntı yok ama başından beri gogsum hiç dolmuyo sıkıca geliyo ama ilk oğlumda taş gibi olurdu bunda sünger gibi mama vericem mecburen bu ay sadece 400 gr almış çok üzüldüm

mrb bayanlar oyi gunler hepimizin imtihani baska rabbim kolaylik versin hepimize
benim oglumda 2 haftadir cok sik kaka yapmaya basladi gunde 6 kere yaptigi okuyir bazen yesil suli bazen sari mukuslu ne zaman emzirirsem daha emerken dolduruyir altini ishal mi diyorum ama hic bi huzursuzlugi atesi vs hic bisiyi yokk cokta guzel doyuyor sutumfe varcanlam veremedimm bir turluu
İnek sütü alerjisi olabilir canım

Maşallah canım çok güzel yaramış sütün. Allah hem seni hem de oluşunu korusun nazarlardan. Gerçekten çok iyi maşallah.
Haftaya da bizim kontrol var, çok merak ediyorum ben de :)
tsk ederimm cnm doyuramiyorumki masallah csurekli cap cap emiyor sutumde var cok sukur emziriyorum bikmadan usanmafan yeter ki emsinn

indallah seninkide oyledir canim rabbim hepimizin evlatlarini korusun

Canim gıdısının altını kontrol et pişik olmuş olabilir iki katman oluyor farkedilmiyor

T tanemdora canım doğru söylüyor gidisinin altı koltuk altı ve kasıklarının arasını aç bak pişik olmuş olabilir, kulaginin kenarına hafif masaj yap kulağında iltihap varsa susar dislerine masaj yap dış cikariyorsa susar, karni agriyorda olabilir karnini kendine yasla sırtını sivazla hafiften yani bunlar bildikleri canım

Screenshot_2016-07-19-15-56-55.jpg

Sanirim bende bunu denicem. Emzirme kampi yapamadim malesef bebegim surekli agliyor cikgun gibi sutym cok cok az. Belki bunla faydasini gorurum
Sut arttrma tontemi. Mamanin icine o dedigi katederi yada hortunu salip bir ucu da memeye bntla yapistirip daha cok emerek mememyi uyaracak. Denemektefayda var

Kizceler oglum kaç gündür gripti, dün akşam çok kötü oldu emmeyi reddetti, kucakta biraktirmadi sürekli inliyodu hemen acile götürdük bronşit olmuş yavrum yarım saat hava verdiler akciğer filmi çekildi, biraz rahatladi yinede bugün uzman dr a götürdük aynen bronşit dedi nebulizator alın çok kuçuk ilaç tedavisi yapamayız dedi aldık bizde bugün biraz rahatladi. Banada geçmiş mikroplar boğazım çok kötü burnum Çeşme ye bağladı ilaç icemiyorum nane limon tam gaz
Cok gecmiş
Olsun cnm aynen benim oglanda nezle oldu dün doktora götürdük ufak üşütmüş nezle dedi bana gecirdi burnum sakır sakır akıyor o düzelmeye basladı burun fısfısı bide surup verdi üc gün kullan dedi iyi geldi

Back