2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar selam. Ben haziran annesiyim. 2. Ay aşımızı olacağız. Aşılardan sonra yan etki yaşayan oldu mu aranızda? Çok korkuyorum da...
Biz de çok sıkıntı olmadı. Aynı günün akşamı uyku sıkıştırdığında her zamankinden fazla ağlama krizine girdi. Uyuyunca geçti sabaha hiçbir şeyi kalmamıştı çok şükür. Ateşi de olmadı.

9ay canım çığlık cigliga ağlamalar başladı memede huzurlu olmadı zaten 2 gün ateş olmasi hem beni hem onu yordu elimde ateş ölçerle geziyorum ateş düşürücü kafi gelmedi ıslak bez çok iyi geldi ama bebisimi ferahlatiyordu yeteri kadar emmedi biraz kilo alımı yavaşladi falan işte

kıyamam canımm
çok şükür atlatmış
acaba hangi aşı sebep oldu buna

9ay
Bizimki sol eliyle oybuyor, sol bacağını vuruyor ben daha babasina bu cocuk solak olcak, hep sol tarafini daha güçlü hareket ettiriyor diodum, doktor sikayet var mi dediginde anlattim daha muayene etmeden soledi bunlari

Peki hangisinde anlaşılıyo canm enfeksiyon ben yarın versem hafta sonu girck araya?
Canim geç gördüm mesajını 40 dk sonra çıkacak sonuçta belli oluyor enfeksiyon var mı kültür de de hangi antibiyotik kullanımı gerekli o belli oluyormus yani ilk çıkan sonuçta belli oluyor

Kuzlar biz gittk bugün hastaneye doktora bezini ıslatmıyo çok dedim enfeksiyon mu acaba dedim kontrol etti kilosuna baktı ve kızım sadece 400 gr almış direk mamaya başlıyoruz dedi.ben sütüm olduğunu sağınca gayet çıktığını söyledim o Zaman sağ ver emzirme dedi.ben inatla bırakır ama filan diye üstüne gittim o zmn emzirmeye çalış yine 15 gün sonra bakalım dedi ve çocuk gelişim uzmanına yönlendirdi ona kilosunun az olduğunu kızımın emmek istemediğini memeyle oynadığını anlattım o ise bu zamanlarda bazı bebeklerin böyle yaptığını ısrarla emzirmemi yoksa emmeyi bırakabilceğini söyledi sütü sağıp verrsen de kaşıkla vermeye çalış dedi.kızım 6dan 9a kadar inatla emmedi hastanede de yorulunca arabada yarı uykulu baya emdi şimdi ben de biraz dinlencm sonra ısrarla emzirmeye devam.ayrıca bir tablo var orda kilo be boyu normal çıkıyomuş uzman panik yapck birşey olmadığını söyledi inşallah atlatırız bugünleri de..

Arkadaslar bu sabah 5e dogru sutumu sagip biberona koydum dondurucuya degilde asagi bolume koydum bigün vericem sıkinti olurmu dolaptan çıkarır cikarnaz veriyonuzmu

CaNim emmedigi zaman huysuzluk yapıyor mu peki çünkü benim kızimda 3 saatten önce emmiyor sütum var sağıyorum sağdığımı da biberonla veriyorum ama içmiyor yani biberon tutmuyor kilo aliminı baktiracagim bugün aile hekimine gidip insallah almıştır. Senin bebeğin kaç aylık canım birde kilosu ne kadar.benimki 97 günlük 10 gün onceki kilosu da 5.700 idı. Bu bebekler herseyden yemeye baslasalar da bizde rahat bir nefes alsak çünkü aç mı tok mu kilo alımı nasıl diye düşünmekten çok yoruldum artık

Gecmis olsun canim senin bebekte mi memeyi reddediyo ondan mi kilo alimi azalmiş şuan kac kilo

9ay canım aşı benim kızimda rahatsızlık vermedi sadece asi yspilan kolunu çok oynatmadi o da asi olduğu gün.aşıdan eve gelince calpol vermiştim

Benimki emmediğinde gayet Mutlu ya emzirmeye çalışırken etrafa bakıyo benle göz göze gelirse sırıtıyo :)) bi uykusu gelince hiç durmuyo o da açlıktan uyuyamıyo ama ağlarken de memeyi almıyo resmen kısır döngü..benmki de 3-4 saat bazen 2 saat Değişiyo moduna göre..kilosu 5900 çıktı biz de 86 günlüğüz..ay evet başlasınlar artık şu ek gıdaya da rahat edelim ya açlıktan mı ağlıyo uykusuzluktan mı hasta mı kafayı yemezsek iyi

Gecmis olsun canim senin bebekte mi memeyi reddediyo ondan mi kilo alimi azalmiş şuan kac kilo
Evet canm reddediyo zorla vernce bazen kandırmak için emiyomuş gibi yapıyo bırakıyo etrafa bakıyo bana gülüyo sonra hala ısrar edersem ağlıyo..5900 kilosu bizim ilk 2 ay gayet güzel kilo almıştı o yüzden şuan böyle ama doktor da okadar iyi kilo alırken bu ay bu kadar azalması iyi değil dedi..

Sende mi 11 mayis ta doğum yaptin bakalim bende 9 Ağustos ta gidecem hem doktora hem saglik ocagina hemde hemetoloji bolumune kan alacaklar yine cok zor birgun bekliyecek beni bakalim benim kuzum kac kilo olmus insallah bu ay guzel kilo alir

Benim kızım hic yuzustu yatmayi sevmiyo birde hosuna gitmeyince kendini döndurneye calisiyo artik cok dikkat etmeliyiz dönmeler basladi yavas yavas maazallah duserler falan
Ben yüzüstü yatırıyorum canm gazını rahat çıkarsın diye kafayı çevirip duruyo bazen poposunu kaldırıyo..

Canim geriniyo derken tam neyden bahsettiğini anlamadim ama benim kızimda bi aralar sürekli hani yatakta yada gunun ilk saatlerinde kendimizi gevsetir kollarimizi tuaf hareketler yapip
Kızlar sizin bebekleriniz de uykusunda geriniyor mu yani sırtını dinlendirmeye çalışıyor gibi.benimki bu ara çok yapıyor acaba bir yeri mi ağrıyor
rahatlaattmaya calisiriz ya oyle yapiyo birde arada elleriyle kafasi yuzuyle savasiyo anlamiyom niye boyle yapiyo ama bizde boyle durumlara

Arkadaslar bu sabah 5e dogru sutumu sagip biberona koydum dondurucuya degilde asagi bolume koydum bigün vericem sıkinti olurmu dolaptan çıkarır cikarnaz veriyonuzmu
Verebilirsin canım. Süt buzdolabında 3 güne kadar kalabiliyor. Buzdolabından çıkardıktan sonra biberona koy ve sıcak su dolu bir kapta ısınmasını sağla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…