2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Süt geliyor mu peki bakıyor musun, gaz durumu nasıl
Kizlar bugün doktora gittik. Profa. Süt grevi yapiyormus, uyurken emiyodu zaten bole devam edicekmisim, cunku sutun kokusunu istemiyomus ve sut tatli oldugu icin sevmiyomus. Ilerde de eksiyi sevicek tatliyi sevmicekmis. Murdum erigi , eksi elma favorisi olacakmış. Bu grev 4.ayda bitecekmis, hicbir skintisi yokmus, sicagi sevmezmis, sinirlenince ayaklarini soguk suyla yikancak ya da buz dolabinin kapısı acik durunca sakinlermis ve genellikle solak olurmus, cok hareketli ,erken doner, erken emekler, erken yururmus,uykuyu sevmez gunde 8 saat uyku yetermus.
Evet buzdolabi ve su pek ise yaramadi ama bircok solefigi sey doğru. Sol eliyle surekli oynar, gündüz uyumaz, eli atagu doğduğundan beri durmaz, buyuk cocuk gibi :)

LargeGemini
Kizlar bugün doktora gittik. Profa. Süt grevi yapiyormus, uyurken emiyodu zaten bole devam edicekmisim, cunku sutun kokusunu istemiyomus ve sut tatli oldugu icin sevmiyomus. Ilerde de eksiyi sevicek tatliyi sevmicekmis. Murdum erigi , eksi elma favorisi olacakmış. Bu grev 4.ayda bitecekmis, hicbir skintisi yokmus, sicagi sevmezmis, sinirlenince ayaklarini soguk suyla yikancak ya da buz dolabinin kapısı acik durunca sakinlermis ve genellikle solak olurmus, cok hareketli ,erken doner, erken emekler, erken yururmus,uykuyu sevmez gunde 8 saat uyku yetermus.
Evet buzdolabi ve su pek ise yaramadi ama bircok solefigi sey doğru. Sol eliyle surekli oynar, gündüz uyumaz, eli atagudoğduğundan beri durmaz, buyuk cocuk gibi :)

Kabak nasil saklanır bilmiyorum ama sanki dondurucu değilde konserve olarak saklanır gibi, hem ayrıca kabak olmazsa pırasa havuç ıspanak bezelye felan yer canım
Fikir için teşekkürler canım. Evet pırasa havuç balkabağı iyi fikir. Önerileriniz için teşekkürler tekrardan

Arkadaşlar selam. Ben haziran annesiyim. 2. Ay aşımızı olacağız. Aşılardan sonra yan etki yaşayan oldu mu aranızda? Çok korkuyorum da...

Bu çok ilginç bir şey canım ya? Bütün bunları sadece sütü içiş şeklinden mi anladığı? Süt ve sıcağı sevmeme solak olma ne alaka?

Dogrumu anladim bebekler eger memeyi istemezse süt grevi yapiyolar ve 4. Aydan sonra düzelip memeyi emerler bu tur bebekler herseyi erken olur emekleme solak olur vs

Benimki de aşıdan sonra huy değiştirdi sanki o gün çok ağladı 2 gün ateşle uğraştık falan canım sıkıldı yani şimdiden 4. Ay asilarini yaptirmak istemiyorum hiç
Canım huy değiştirdi derken ne oldu? Sonra düzeldi mi?

canım aşıdan sonra 8 gün mü sürdü kendine gelmesi? Ne gibi değişiklikler oldu? 8 gün sonra tamamen normal miydi?

Aynen canım 8 gün sonra düzeldi o ağlamaları filan gitti normale döndü..
Bizim de bu cumartesi gideceğiz de korkuyorum. Yanı o 8 gün ne oldu acaba? Sadece canı yansa aşının hemen ardından emzirirdin unutur geçerdi. Başı mı ağırdı, midesi mi bulandı, hayal mi gördü, karnına sancı mı girdi ne oldu bilmiyoruz bu beni çok tedirgin ediyor. Konuşuyor muydu aşıdan önce? O günlerde ara verdi mi konuşmaya? Her gün gülen benimle sohbet eden Kızımın bunları yapmamasına dayanmak çok zor olur

Canim bisey sorucam bebegimin bezini 3/4 saat değiştirmediğimde idrar kokuyo bu normal mi yoksa bi sorun varda ben mi bilmiyorum eskiden boyle degildi 2 hafta kadar var kokuyo bende buyumeye basladigi icin normal dedim
Ya ben de bilmiyorum canm bunu benmki kaç gündür kokuyo keskin şekilde enfeksiyonda nasıl kokar acaba ben de ondan şüpheleniyorum.yaeın sabah hastaneye gitcm bi sorarım gittiğimde ama burda bilen birisi cevaplarsa iyi olur..

Aynen canm bilemiyoruz konuşmaya devam etti ama işte keyifli olmadığı için genelde ağladı öğlenleri filan az gülümsedi o dönem ama geçici yani üzülme şimdiden geçti gitti hem başına gelmeyebilir çünkü çok hafif atlatanlar var maalsf biz hafif atlatamadık

Yok canım oturmuyorum zaten

İnşallah canım. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Minicik bedenlerine kocaman fitiller iğneler giriyor çok üzüldük bugün. Allah kimseye yaşatmasın.
Kilo alımı için mi gideceksiniz?
OFF biliyorum o duyguyu benim kızım enfeksiyondan hastanede yattiginda emmesi de durmuştu ve o zaman gecenin saat ikisinde acil kandaki oksijen değerine bakmak zorunda kaldılar.heryerini dediler ayakları bilekleri elleri kolları nasil ağladı katila katila anlatamam hala aklıma geldikçe yüreğim sızlıyor. O yüzden burdan sürekli yazıyorum aman geç kalmadan dk götürün bebeginizde bir değişiklik varsa.geçmiş olsun canım

Canım çok sağol. Dün yazamadım akşam 9 gibi ateşi yine 38.2ye çıktı. Fitil yaptık. Gece boyu iyiydi şimdi tekrar 38e yaklaştı
Dün Doktor muayene etti bir sıkıntı göremedi. Kanda çok hafif viral enfeksiyon var ama ilaçlık değil dedi. İdrar tahlili/kültürü bizim için önemli dedi aöa veremedik onu da. İki farklı hemşire bağladı, ben de kontrol ettim ama olmadı. Yatar pozisyonda tutamadık kızımı. Kucakta tuttuğumuzdan da bezi sıkı oldu poşet dolamadı sanırım.

Çok sağol canım. Bir daha bunu yaşamayalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…