- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.801
Kizlar bugün doktora gittik. Profa. Süt grevi yapiyormus, uyurken emiyodu zaten bole devam edicekmisim, cunku sutun kokusunu istemiyomus ve sut tatli oldugu icin sevmiyomus. Ilerde de eksiyi sevicek tatliyi sevmicekmis. Murdum erigi , eksi elma favorisi olacakmış. Bu grev 4.ayda bitecekmis, hicbir skintisi yokmus, sicagi sevmezmis, sinirlenince ayaklarini soguk suyla yikancak ya da buz dolabinin kapısı acik durunca sakinlermis ve genellikle solak olurmus, cok hareketli ,erken doner, erken emekler, erken yururmus,uykuyu sevmez gunde 8 saat uyku yetermus.Süt geliyor mu peki bakıyor musun, gaz durumu nasıl
Fikir için teşekkürler canım. Evet pırasa havuç balkabağı iyi fikir. Önerileriniz için teşekkürler tekrardanKabak nasil saklanır bilmiyorum ama sanki dondurucu değilde konserve olarak saklanır gibi, hem ayrıca kabak olmazsa pırasa havuç ıspanak bezelye felan yer canım
Bu çok ilginç bir şey canım ya? Bütün bunları sadece sütü içiş şeklinden mi anladığı? Süt ve sıcağı sevmeme solak olma ne alaka?LargeGemini
Kizlar bugün doktora gittik. Profa. Süt grevi yapiyormus, uyurken emiyodu zaten bole devam edicekmisim, cunku sutun kokusunu istemiyomus ve sut tatli oldugu icin sevmiyomus. Ilerde de eksiyi sevicek tatliyi sevmicekmis. Murdum erigi , eksi elma favorisi olacakmış. Bu grev 4.ayda bitecekmis, hicbir skintisi yokmus, sicagi sevmezmis, sinirlenince ayaklarini soguk suyla yikancak ya da buz dolabinin kapısı acik durunca sakinlermis ve genellikle solak olurmus, cok hareketli ,erken doner, erken emekler, erken yururmus,uykuyu sevmez gunde 8 saat uyku yetermus.
Evet buzdolabi ve su pek ise yaramadi ama bircok solefigi sey doğru. Sol eliyle surekli oynar, gündüz uyumaz, eli atagudoğduğundan beri durmaz, buyuk cocuk gibi :)
LargeGemini
Kizlar bugün doktora gittik. Profa. Süt grevi yapiyormus, uyurken emiyodu zaten bole devam edicekmisim, cunku sutun kokusunu istemiyomus ve sut tatli oldugu icin sevmiyomus. Ilerde de eksiyi sevicek tatliyi sevmicekmis. Murdum erigi , eksi elma favorisi olacakmış. Bu grev 4.ayda bitecekmis, hicbir skintisi yokmus, sicagi sevmezmis, sinirlenince ayaklarini soguk suyla yikancak ya da buz dolabinin kapısı acik durunca sakinlermis ve genellikle solak olurmus, cok hareketli ,erken doner, erken emekler, erken yururmus,uykuyu sevmez gunde 8 saat uyku yetermus.
Evet buzdolabi ve su pek ise yaramadi ama bircok solefigi sey doğru. Sol eliyle surekli oynar, gündüz uyumaz, eli atagudoğduğundan beri durmaz, buyuk cocuk gibi :)[/QUOTE,
Arkadaşlar selam. Ben haziran annesiyim. 2. Ay aşımızı olacağız. Aşılardan sonra yan etki yaşayan oldu mu aranızda? Çok korkuyorum da...
Canım huy değiştirdi derken ne oldu? Sonra düzeldi mi?Benimki de aşıdan sonra huy değiştirdi sanki o gün çok ağladı 2 gün ateşle uğraştık falan canım sıkıldı yani şimdiden 4. Ay asilarini yaptirmak istemiyorum hiç
canım aşıdan sonra 8 gün mü sürdü kendine gelmesi? Ne gibi değişiklikler oldu? 8 gün sonra tamamen normal miydi?tek seferdi canım bu 2.ay aşısından sonra 8 gün çok huzursuzdu kuzum ağlarken çıkardı öyle ben sakinleşsin diye kucağımda gezdirirken reflü değil muhtemelen de..çok şükür gece uykusu bakımından bi rutinimiz var az çok istisnalar dışındamesela bi kere babası gece bezini değiştirirken gülücükler saçmasına dayanamayıp sevince 2 saat oturduk hep birlikte işte ben kilo alımından muzdaribim bu ay 600 gr filan aldı 3 aylık olmasına son 5 gün var kilo az alınca herşeyinden şüphelenir oldum idrarı bile keskin kokuyo gibi gelmeye başladı sıyırcam kafayı en sonunda
Biz 8 gün hızursuzluk yaşadık kucaktan inmedi canm maalsfArkadaşlar selam. Ben haziran annesiyim. 2. Ay aşımızı olacağız. Aşılardan sonra yan etki yaşayan oldu mu aranızda? Çok korkuyorum da...
Aynen canım 8 gün sonra düzeldi o ağlamaları filan gitti normale döndü..Canım huy değiştirdi derken ne oldu? Sonra düzeldi mi?
canım aşıdan sonra 8 gün mü sürdü kendine gelmesi? Ne gibi değişiklikler oldu? 8 gün sonra tamamen normal miydi?
Biz 8 gün hızursuzluk yaşadık kucaktan inmedi canm maalsf
Bizim de bu cumartesi gideceğiz de korkuyorum. Yanı o 8 gün ne oldu acaba? Sadece canı yansa aşının hemen ardından emzirirdin unutur geçerdi. Başı mı ağırdı, midesi mi bulandı, hayal mi gördü, karnına sancı mı girdi ne oldu bilmiyoruzAynen canım 8 gün sonra düzeldi o ağlamaları filan gitti normale döndü..
Ya ben de bilmiyorum canm bunu benmki kaç gündür kokuyo keskin şekilde enfeksiyonda nasıl kokar acaba ben de ondan şüpheleniyorum.yaeın sabah hastaneye gitcm bi sorarım gittiğimde ama burda bilen birisi cevaplarsa iyi olur..Canim bisey sorucam bebegimin bezini 3/4 saat değiştirmediğimde idrar kokuyo bu normal mi yoksa bi sorun varda ben mi bilmiyorum eskiden boyle degildi 2 hafta kadar var kokuyo bende buyumeye basladigi icin normal dedim
Aynen canm bilemiyoruzBizim de bu cumartesi gideceğiz de korkuyorum. Yanı o 8 gün ne oldu acaba? Sadece canı yansa aşının hemen ardından emzirirdin unutur geçerdi. Başı mı ağırdı, midesi mi bulandı, hayal mi gördü, karnına sancı mı girdi ne oldu bilmiyoruzbu beni çok tedirgin ediyor. Konuşuyor muydu aşıdan önce? O günlerde ara verdi mi konuşmaya? Her gün gülen benimle sohbet eden Kızımın bunları yapmamasına dayanmak çok zor olur
Yok canım oturmuyorum zatenKiz cocuklarinda rahim sekli bozulabilirmis erken oturtmayalim arkadaşlar.
Yanlardan arkalardan yastıklara yaslanirlar zaten. Çok dik oturtmak için acele etmeyelim.
Bazi mama sandalyeleri ve bebek arabaları kademeli oluyor. Onlarda dik değil de 45derece falan açıyla yaslayabiliriz
OFF biliyorum o duyguyuİnşallah canım. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Minicik bedenlerine kocaman fitiller iğneler giriyorçok üzüldük bugün. Allah kimseye yaşatmasın.
Kilo alımı için mi gideceksiniz?
Canim 40 dakika sonra idrar iki gün sonra da kültür çıkıyorKızlar idrar tahlili sonucu ne Zaman çıkar?ben yarın yaptırsam p.tesiyi mi beklicz?
Peki hangisinde anlaşılıyo canm enfeksiyon ben yarın versem hafta sonu girck araya?Canim 40 dakika sonra idrar iki gün sonra da kültür çıkıyor
Canım çok sağol. Dün yazamadım akşam 9 gibi ateşi yine 38.2ye çıktı. Fitil yaptık. Gece boyu iyiydi şimdi tekrar 38e yaklaştıCanım bebeğin nasıl şimdi?
avmler (sebebi oksijen azlığı mıdır nedir) rahatsız ediyor.
Terlerse ve uyursa ateşi düşer.
1-2 çay kaşığı su verebilirdin, avmler susatir ya. Bingildagina baktin mi susuz kalınca çöker biraz.
Uykusu gelince ve geçince ateşi 37.5 görebilirsiniz. Uyuduktan bi süre sonra düşer.
Çok ağlar ve sinirlenirse de aynı olur.
Ortam değişikliği bazen rahatsiz eder. Avmler ışık dolu zaten çok uyarıcı olabilir.
Poşetleri yanlış mi yapistırdınız niye taştı? Veya sıkı mı tuttunuz anlamadım.
Çiş yaparken ağladı mi?
Genital bölgesinde idrar çıkışında kizariklik var mi?
faranjit falan değil herhalde doktor muayene ettiğine göre
Böyle hafif ateslerde göğsünde yatır çıplak teninle temad ettikçe rahatlar canim
Geçmiş olsun
Çok sağol canım. Bir daha bunu yaşamayalım inşOFF biliyorum o duyguyubenim kızım enfeksiyondan hastanede yattiginda emmesi de durmuştu ve o zaman gecenin saat ikisinde acil kandaki oksijen değerine bakmak zorunda kaldılar.heryerini dediler ayakları bilekleri elleri kolları nasil ağladı katila katila anlatamam hala aklıma geldikçe yüreğim sızlıyor. O yüzden burdan sürekli yazıyorum aman geç kalmadan dk götürün bebeginizde bir değişiklik varsa.geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?