- 20 Mayıs 2009
- 1.674
- 2.496
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #57.781
Altıncı aydan sonra derler hep.benim kızım 4. Ayın içinde şimdiden oturur pozisyonda durmak istiyor
Arkadaşımın doktoru (Prof)kız çocukları için 7. Ayı beklemek lazım demiş hatta. Bence de acele etmemek lazım oturtmak için. En erken 6. Ay dolsunKiz cocuklarinda rahim sekli bozulabilirmis erken oturtmayalim arkadaşlar.
Yanlardan arkalardan yastıklara yaslanirlar zaten. Çok dik oturtmak için acele etmeyelim.
Bazi mama sandalyeleri ve bebek arabaları kademeli oluyor. Onlarda dik değil de 45derece falan açıyla yaslayabiliriz
Çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz bi daha yaşamazsınız böyle günlerKızlar dün gece kızımın ateşi vardı. 38.1 gördük kulaktan ölçer ile. 0.5 derece kulaktan ölçer fazla ölçüyormuş. Sabah 11 e kadar bekledik sonra hastaneye götürdük. fitil yaptılar ateşi düştü. Kanda bir şey çıkmadı ama idrar veremedik5 defa poşet bağlandı ama hep dışına yaptı şimdi eve geldik. Poşetleri de yanımıza aldık. Evde idrarını yakalayabilirsek inş tahlilini yaptıracağız. Herhangi bir huzursuzluğu yada emmesinde falan bir sıkıntı yoktu. Ateş neden oldu anlamadık. Dün avmye gittik klimalar mı çarptı yoksa idrar yolları enfeksiyonu mu var bilemiyorum. Çok zor hastane işi. Çok ağlattılar kızımı
İnşallah canım. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Minicik bedenlerine kocaman fitiller iğneler giriyorÇok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz bi daha yaşamazsınız böyle günlerben de yarın hastaneye götürcm kızımı şimdiden korkuyorum be çıkck diye yazık çocuklarımıza ya
Evet canm içime çok dert oldu huzursuzluk da olunca insanın aklına herşey geliyo..inşallah birşey çıkmaz da büyüme atağıdır sadeceİnşallah canım. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Minicik bedenlerine kocaman fitiller iğneler giriyorçok üzüldük bugün. Allah kimseye yaşatmasın.
Kilo alımı için mi gideceksiniz?
Kızlar dün gece kızımın ateşi vardı. 38.1 gördük kulaktan ölçer ile. 0.5 derece kulaktan ölçer fazla ölçüyormuş. Sabah 11 e kadar bekledik sonra hastaneye götürdük. fitil yaptılar ateşi düştü. Kanda bir şey çıkmadı ama idrar veremedik5 defa poşet bağlandı ama hep dışına yaptı şimdi eve geldik. Poşetleri de yanımıza aldık. Evde idrarını yakalayabilirsek inş tahlilini yaptıracağız. Herhangi bir huzursuzluğu yada emmesinde falan bir sıkıntı yoktu. Ateş neden oldu anlamadık. Dün avmye gittik klimalar mı çarptı yoksa idrar yolları enfeksiyonu mu var bilemiyorum. Çok zor hastane işi. Çok ağlattılar kızımı
Tsk ederim canım, o senin güzel görüşünden kaynakli
Slm kızlar. Çok şükür bebeklerimizi büyüyor. Malum üç ay sonra ek besine başlıcaz. Büyük oğlum ek besine geçtiğimizde çorba olarak sadece tarhana ve sebze çorbası içmişti. Ama bu bebeğim ek besine kış ortasında geçeceği için organik hormonsuz sebze bulamam. Şimdiden derin dondurucuya sebze stoklamak istiyorum. Kabağı dondurucuda nasıl saklayabilirim. Önerileriniz nelerdir
Arada mama mı verdin canm bu saate kadar?ben bi kere su şişesnden çııtır çıtır sesler çıkardım memeye tutarken kızımı o da emmeye başladı ağlamayı bırakıp.bi dene istersenKizlar bebegim memeyi reddediyo ne yaptiysam almiyo bu sabah saat 10 ne emdiyse o ne yapabilirum bi fikri olan varmi
gazı vardır muhtemelen kısa bir süre bizde yaşadık böyle bşeyi omzuna al sırtını sıvazla hafif sallayarak o sırada konuş tatlı tatlı sakinleşiyorlar canımKizlar ne olur yardim, cildirmak uzereyim. Bebeğim 2.5 aylik, 2 3 saatte bir en fazla 15dak kafayi sürekli kaldirarak emiyor, kavga ediyo, en sonunda kiziyoz agloyo. Sizinkiler kac saatte bir kac dakika emoyor, nasil emiyor, ben anlamis degilim kizimi, surekli agliyor, katila katila , acaba ac mi? Biberondan sagdigim sutu de emiyor, kilo kaybi yok, anlam vermedim
Arada mama mı verdin canm bu saate kadar?ben bi kere su şişesnden çııtır çıtır sesler çıkardım memeye tutarken kızımı o da emmeye başladı ağlamayı bırakıp.bi dene istersen
http://birrrcan.blogspot.com.tr/2016/03/asyann-emzirme-hikayesi.html?m=1Yok canim bugun saat 10 daan beri inatla mama vermedim belki cok acikirsa emer die ama almadı cok huysuzdu en sonunda dayanamayip yeni mama vermek zorunda kaldim ne yapmam lazim bilmiyirum ya dünde inatla yine vermicem dedim uykulu halde emzirmeye çalıştım bi şekilde dun zar zorda olsa emdi ama bugun hic emmedi ne olacak bu boyle ya ufff
canım yahttp://birrrcan.blogspot.com.tr/2016/03/asyann-emzirme-hikayesi.html?m=1
Canım bunu oku istersen bi belki faydalı olur sana..
Rica ederim canm inşallah faydası olur sana da..Cok guzel oldu bu ya okuyunca duygulandim gercekten aynilarini yasiyorum yılmayacam israrla emzirmeye ve o blogda gecenleri dikkate almaya calisicam cok tesekkyr ederim
canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?